güncel kalmasında fayda var
güncel kalmasında fayda var
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hocam Ellerine Sağlik..emeğin Için Teşekkürler..herkesin Bilinçli Bir Sürücü Olamasi Için Eğitim şart..saol
Teşekkürler alfawings, yine enfes bir konu olmuş
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
bu bilgiler benim için gerçekten önemliydi. emeğinize teşekkürler.
alfawings ellerine sağlık.Açtığın başlıkları ilgiyle takip ediyorum.Yanlız ben jpeg dosyaları şu an açamıyorum.Sadece yazı olarak metinde bulunuyor.Nasıl görebilirim resimleri?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Sitede görüntülüyor musunuz? Kopyalama yaparsanız bunlar resim yükleme dosyasındaki adres olarak çıkar. Resim olarak bilgisayarınızda dosyalamanız için benim size resimleri özel mesajla yada eklenti olarak siteye göndermem gerek zannedersem. Bilgisayar konusunda çok becerikli değilimdir. Malum biz eski nesilleriz.
Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
alfamotosiklet.blogspot.com
harika bir çalışma olmuş çok teşekkürler. özellikle benim gibi yeni başlayanlar için amma zor işmiş bu motor kullanmak yahu biraz gözüm korktu doğrusu
alfa üstad, gerçektende karanlığa kocaman bir mum yakmışsınız
çok Sağlam Bilgi Bunlar Ya Saol
RÜZGARI RUHUNDA HİSSET :queen:
Motorculuk biraz cambazlık ister. Daha doğrusu iyice bir denge duygusunun geliştirilmesi gerekir. Bu da zaman alır. Bu yüzden zorlama olmamalı ve kişi kademeli olarak kendini geliştirmelidir. Ayrıca çok iyi bir zihinsel yoğunlaşma gücünün geliştirilmeside esastır. Bir dönüş anında saliselik bir dikkat dağılımı ve güm... Tanrı korusun.
Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
alfamotosiklet.blogspot.com
mükemmel hazırlanmış bi döküman.. ellerine sağlık.. motoru bilerek kullanmayı sağlar kesinlikle ;)
çok güzel bir paylaşım teşekkürler
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Gerçekten güzel bir paylaşım ellerine sağlık.
bunların birçoğunu içgüdüsel olarak uyguladığımı farkettim, bunlara ek olarak her ne kadar burdakilerin hepsini yapıyorda olsak her an bir boşluğunuzun olacağını unutmadan kullanın, karışacağınız herhangi bir kazanın tek sorumlusu sizsiniz, bir araba gelip size vursa, daha önceden onu farketmediğiniz için siz suçlusunuz, gözünüzü dört açın ve bana bişey olmaz zihniyetini bir kenara bırakın..
çok teşekkürler hocam gerçekten faydalı bir çalışma olmuş. özellikle benim gibi motora yeni başlayanlar için çok önemli bilgiler içeriyor. ellerine sağlık.
evet cok guzel emege saglık
Emegine Sağlık
Güzel bir paylaşım eline sağlık...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Teşekkürler, emeğine değidiğine emin ol...
saygılar
Saygıdeğer ''ALPASLAN '' hocam,
Güncelliği hiçbir zaman kaybolmayacak yazı içeriği paylaşımınız için
En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)