bmw R60/6 için karbüratör şamadırası, şamandıra iğnesi, sibop muhafaz lastikleri lazı

Arkadaşlar 1974 model K51 R 60/6 BMW motosiklet için

karbüratör şamadırası,
şamandıra iğnesi,
sibop muhafaz lastikleri

Lazım. Sahibinden.com ilanlarını takip ediyorum bunun haricinde bulabileceğimi düşündüğünüz ustaların telefon adres vs irtibat bilgilerine ihtiyacım var. Yardım edebilcekeler şimdiden teşekkür ediyorum.

ebay.de ye bakın ama genelde ebay.co.uk takiler TR ye nakliye yapıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
0542 478 16 38 bu noyu arayın kesın yardımcı olur sıze
adanalı bı arkadas ....mutlaka olur yanı...
numaranızı ankaralı cılgın jawacıdan aldım dersenız daha ıyı olur...

zaten ünal usta ilk adresimiz oldu kendisinden sonuç alamadığımız için foruma yazdım, ama sanırım aradıklarımı bugün fuar vasıtası ile buldum. "Lastikçi Mehmet" diye tanınan Mehmet ustada varmış parçalar, birde Maslak sanayide Burhan usta bir adres verdi onlardan bulacağım galiba.

BMW R 60/5 parçaları

@mslck: dostum bende de 72 model BMW R 60/5 var, Bing Karbüratörü tamir takımı lazım sen nerden buldun parçaları? deneyimlerini paylaşırsan sevinirim
kolay gelsin

Şamadıra iğnesinin MZ lerinki ile aynı olduğunu bulabilmiştim. onun haricinde deli fiyatlar çeken ustalar sayesinde iş orada kalmıştı. Zaten memleketteki Dayım için araştırıyordum son durumda ne yaptığını da soramadım. Bunun yanında yurt dışındaki bir sitede parçalar var ve burada çekilen fiyatlara neredeyse, ama nasıl getirtilir, gelirmi bilemiyorum.

bu sitede şasi numarası girilerek modelin parça şemalarına ve kataloglarına ulaşabilirsiniz.

http://www.realoem.com/bmw/select.do?kind=M&arch=0

Bu da K51 R60/6 nın karbüratörü

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=0251&mospid=47833&hg=13&fg=05

Ararken Ünal ustanın ve Edirnekapıda "Lastikçi Mehmet" haricinde çok yardımsever ve iyi niyetli, Maslakta Burhan Usta ve Onun tavsiye ettiği bir usta daha var. Evde kartlarına bakıp numaralarını size söyleyebilirim.

ünal ustada yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünyorum .babamın zmanında r57 model bmw sinin eksantrik mili im ne bozulmuş mu ne sene 77-80 civarı o zamnlar gitmiş ünal ustaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar