YARIN(23 Mart)için acil ARH negatif (-)İSTANBUL

Forum ahalisi aşağıdaki konuyu açan hanımefendi benim komşum olup bu kan grubu üyelerinden yarın için insanlık vazifelerini yapmalarını istirham ederim...bugün onlara yarın bize lazım olabilir bu kan...

yarın 23 Mart Çarşamba sabahı için aranıyor ...

tarih yanlışlıkla 22 yazılmış ama yarın 23 Mart Çarşamba sabahı...

http://www.motosiklet.net/forum/tan...rihi-icin-acil-a-rh-negatif-kan-ihtiyaci.html

arkadaşlar selam,

yarın (23.03.2011 tarihi) saat 09:00'da, Kadıköy, Siyami Ersek Hastanesi, Kule Binada baypas ameliyatı olacak bir yakınım için acil A rh negatif (-) kan ihtiyacımız var. Bulunması çok zor bir kan grubu, şu ana kadar da, yeterli sayıya ulaşamadık. A negatif kan grubunda olan kişiler, tarafımla 0.535.367.67.61 no'lu GSM numarasından irtibata geçerseniz, inanın çok işe yarayacak. şimdiden teşekkürler...

ben motosiklet tutkunu değilim, bu öneriyi, motosiklet tutkunu olan bir arkadaşım verdi..

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/tan...-a-rh-negatif-kan-ihtiyaci.html#ixzz1HG0qdwJb

bayanın cebini henüz aramadım ama sabah işe gitmeden uğrayıp üstüme düşeni yaparım...

acil şifalar ...

Benim kanım ARH(-) ancak ben karabükteyim 350 km mesafe var aramızda
0554 283 54 63

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eşki Sözlükte kan aranıyor duyurularına yazdım. İnşallah zamanında bulunur.

Kan takası yapamıyormusunuz acaba? Genelde kan bankasına her ünite için farklı gruplardan aynı ünite kan vererek takas yapılabiliyor.

teşekkürrr

mete_han nezdinde tüm ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. kan ihtiyacımızda yeterli sayıya, aranızdan katılan arkadaşımızla ulaşıldı. çok teşekkür ederim... (not: kan bankasında da, a rh negatif kan bulunmadığı söylendiğinden, kan takası yapılamadı malesef)

funda ayaz..

konu amacına ulaşmış ne güzel...1000 günahımız var 1 tanede sevabımız olsun dimi...:p

hastamız nasıl Funda Hanım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar