Yeni Honda SPACY 110

Ekli dosyalar

• 1261620115Honda-Spacy-110.jpg
    1261620115Honda-Spacy-110.jpg
    10.4 KB · Görüntüleme: 37,253
Moderatör tarafında düzenlendi:
fuarda Honda standında gördüm. motorla ilgili anket yapıyorlardı "neresini beğendiniz-neresini beğenmediniz" diye.

internette resimlerinde daha çirkin duruyordu, göründüğü kadar çirkin değilmiş diye yorum yapınca epey şaşırdılar.

honda bu scooteri ne mantıkla getirmiş, anlayamadım. yazlıkta falan kullanmaya uygun; ama tekerleri çok küçük ve çok ince. enjeksiyon varmış ama 110 cc. motor sonuçta. hem activa ve beat olmak üzere, aynı klasta iki modeli zaten var?

fuarda anket yapan görevlilere de söyledim. honda'dan 250 ve 400 cc. sınıfında scooterlar getirmesini, büyük tekerli scooterlar getirmesini bekliyoruz; adamlar bu modeli getiriyorlar.

avrupa'da çok satan sh150, sh300 modelleri neden Türkiye'ye getirilmez, anlamıyorum. gerçi vtr fiyatına satmaya kalkacaklarsa, getirmesinler daha iyi...

varya okadar uyduruk bir motoru bizim ülkeye satmak için sokuyolarya ne kadar sinirleniyorum kimse bilemez.gitsinler bu motoru afrikaya satsınlar

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dylan ve beat arası bir model olarak düşünüyorlar ama bence 125cc daha iyi bir çözüm olabilirdi ki beat tip olarak bundan on kat daha güzel ama beat dan %20 kadar daha performanslı çıkarsa satabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

fuarda Honda standında gördüm. motorla ilgili anket yapıyorlardı "neresini beğendiniz-neresini beğenmediniz" diye.

internette resimlerinde daha çirkin duruyordu, göründüğü kadar çirkin değilmiş diye yorum yapınca epey şaşırdılar.

honda bu scooteri ne mantıkla getirmiş, anlayamadım. yazlıkta falan kullanmaya uygun; ama tekerleri çok küçük ve çok ince. enjeksiyon varmış ama 110 cc. motor sonuçta. hem activa ve beat olmak üzere, aynı klasta iki modeli zaten var?

fuarda anket yapan görevlilere de söyledim. honda'dan 250 ve 400 cc. sınıfında scooterlar getirmesini, büyük tekerli scooterlar getirmesini bekliyoruz; adamlar bu modeli getiriyorlar.

avrupa'da çok satan sh150, sh300 modelleri neden Türkiye'ye getirilmez, anlamıyorum. gerçi vtr fiyatına satmaya kalkacaklarsa, getirmesinler daha iyi...

sh300i olayını bende sordum; çok pahalı olduğu için satılmaycağını söylediler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni başlayanlar,sakin kullananlar ve kadın sürücüler için ideal,kullanımı çok kolay bir model.Yakıt tüketiminde de Today ile yarışabilir.
Şekil olarak Beat'den çok daha iyi.
Kurye işinde ise Activa daha iyi,fuarda sırf Activa üzerine yedek parça üreten yerli bir firmamız vardı. Jantına kadar üretmişler.:cat:

arkadaşlar aldığım duyumlara göre activa'nın haziran ayında satışı duruyor

arkadaşlar aldığım duyumlara göre activa'nın haziran ayında satışı duruyor

henüz alternatifi yok...Euro3 normlarına uygun belki aynı modeliden getirebilirler...tek kelimeyle intihar olur...

yani activaya alternatif motor getirmeden bunu kaldıramaz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
henüz alternatifi yok...Euro3 normlarına uygun belki aynı modeliden getirebilirler...tek kelimeyle intihar olur...

yani activaya alternatif motor getirmeden bunu kaldıramaz...

Zamanla bu Spacy baharat Activa'nın yerine oturacaktır Kanka.3-4 senede biter Activa'nın egemenliği.:p

Zamanla bu Spacy baharat Activa'nın yerine oturacaktır Kanka.3-4 senede biter Activa'nın egemenliği.:p
ben activanın üreticisi ile euro standartlarında üretim yapılacağı ve Türkiyeye getireleceği konusunda duyum almıştım.olmazsa bu baharatla idare edecek artık pizzacılar vb. ler.

fuarda bende gördüm neyın anketını yapıyorlar ya demek bunlar harbıden kör ler hiç bir sey bılmıyorlar uyanın hey hala avrupadan daha ıyı müşterı kıtlesı türkıyede var alooo bu ne ya getırdiğiniz modeli pizzacılar bıle almaz mondıal sızden akıllı valla

activa kineticin tahtını dolduramadı bu gidişle özlem duycaz eski caponlara.

Yazık Ya Valla Ben Fuarda Öyle Yorumlar Yaptım Ki Adamalar Nasıl Buldunuz Dediklerine Bin Pişman Oldular, Eğer Fuarda ki Yorumlara Göre Karar Vereceklerse Kesin Getirmezler Bu Modeli, En Basitinden Bana Bu Hondanın Yeni Modeli Dediklerinde Hadi Canım Şaka Bu Kesin Çakmadır Deyip Motun Üzerinde ZONDA Falan mı Yazıyo Diye Eğilip Baktım Reyonda ki Adam Kireç Gibi Oldu, Ah Ulan Ah Be Bu Honda dan Neden Şöyle Fiyatta Makul Teknolojide Yeni Bi model Alamıyoruz. Mesela CBF125 veya XR300 CB300 SH150i-300i Hangi Birini Sayayım YAZIK

Beğenmedim, TVS Scooty PEP'e benzemiş. Yeni 110 cc Activa daha yerinde bir karar olurdu.

hiç beğenmedim HONDAya hiç yakıştırmadım, mondialin bu tarz aynı modeli vardı. çine fabrika kurmak içinmi HONDA fikir topluyor acaba:farao:

activa'nın paketçiler tarafından tutulmasının en büyük sebeplerinden biri de çelik kaportası olmasıydı. ufak tefek hasarlar değişim yerine düzeltme ile halledilebiliyordu.

bu cygnus rs kılıklı tipsiz alette kaporta plastik.

harbiden çinli markalardan ayırd etmek zor.. honda kalitesini gölgelemiş bence..

sanki en tipsiz, en çirkin motoru getirmek için gayret gösteriyorlar. ps 125/150 faciasından sonra bu...

ara model desen yok, yok, yok... 150 cc modeli kullandıktan sonra, geliştirmek istesen önüne 600'lük, 200 kiloluk, 20.000 TL'lik modelleri koyuyorlar.

Fuardan sonra Honda bu motoru sitesinden kaldırdı. Yani ithalatı sözkonusu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar