Vyrus 987 C3 4V

Ducati 1198 ‘in güç ünitesine sahip Vyrus 987 C3 4V modeli 310 km/s son hızı, 184 bg gücü ve sadece 155 kg ağırlığı ile dikkat çekiyor.

İtalyan motosiklet tasarımının yen örneklerinden biri olan aracın tasarımcısı Ascanio Rodrigo.

Aracın 211 bg güç üretecek bir diğer versiyonu ile ilgili çalışmalar devam etmekte. Bu proje hayata geçerse araç seri üretime geçmiş, satın alınabilen en hızlı motosiklet ünvanını kazanacak.

Motoblog.it sitesi editörlerinin “Motor Bike Expo” da çektiği görüntüler için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• vyrus98700.jpg
    vyrus98700.jpg
    19.6 KB · Görüntüleme: 7,493
Bu nedir yaaa kömürlü lokomotif gibi bir şey.
buna kimsenin para verip bineceğini sanmam:p

ben değişik tasarımlara kardı birisi değilim. hatta ilginç şeyler hoşuma gider. ama bu motor cidden hiç hoşuma gitmedi.
bi tek egzozları idare eder

tasarımı süper.lokomotife hiç benzetemedim.askerde kullandıgım ucaksavar sehpasına benzioo))

Yani gidonuda koymasalar önü neresi arkası neresi karıştırırım valla:)

bence tam bir ucube .. çirkin ve sıradışı motosikletleri seviyorum , param olsa alırdım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben değişik tasarımlara kardı birisi değilim. hatta ilginç şeyler hoşuma gider. ama bu motor cidden hiç hoşuma gitmedi.
bi tek egzozları idare eder

valla benimde hoşuma gitti aslında. eksoz bölgesiyle ön tekerlek bağlantılarının bulunduğu bölgeyi pek sevemedim. ama kasa genel itibarı ile oldukça estetik duruyor bana göre :)

hilkat garibesi gibi italyanlar ancak makarna yapabilirler:mrgreen:

Çok Star Wars izlemiş bunlar.:p

Futuristik bir motosiklet.bence sonderece başarılı olmuş:cat:
Bu tip hat ve çizgilere sahip motosiklet dünyası pek yakın...göz aşinalığı kazanmak lazım:wiinkk:

ön çatal makas gibi duruyor, acaba tek tuşa basınca önü kendiliğinden havaya kalkıyormu:silent:

DUCATİ yine yapmış yapacağını

Futuristik bir motosiklet.bence sonderece başarılı olmuş:cat:
Bu tip hat ve çizgilere sahip motosiklet dünyası pek yakın...göz aşinalığı kazanmak lazım:wiinkk:

özer arkadaşıma katılıyorum :wiinkk:. geleceğin modelleri aynen buna benzeyecek ve ducati firmasıda bunun ilkini gerçekleştirmiş oluyor. :cat:

bunun gidonunu çevirince teker nasıl sağ-sol yapıyor acaba :silent: resimlere dikkatli baktım ama anlamadım galiba bo motosiklet hep dümdüz gidiyor :mrgreen:

Hoş

Farklı tasarımları severim. Bu model Bimota Tesi 2D ye çok benzemiş. Hatta aynısı :D

bimota015.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar