Harley-Davidson Yeni 2010 Modelleri

Harley-Davidson, geçtiğimiz hafta 9 yeni 2010 model aracını tanıttı.

Harley-Davidson Touring sınıfında Electra Glide Ultra Limited, Twin Cam 103 motorun performansı ve standart donanıma eklenen aksesuarları ile ön plana çıkıyor.

Road Glide Custom modeli süspansiyonları, 18 inç ön jantı ve yeni 2-1 egzoz sistemi ile dikkat çekiyor.

Wide Glide modeli old-school stilinde tamamen yeni bir Dyna modeli. siyah sissy bar, arka çamurluk, 2-1-2 Tommy Gun egzoz ve özel boyası ile karşımıza çıkan araç yeni modeller arasında en ilgi çekenlerden.

Street Glide Trike, 3 teker kategorisine giren hot-rod tarzı araç olurken, Tri Glide Ultra Classic ailenin 2010 da bir diğer yeni ferdi.

Satin krom, denim siyah, yeni Fat Boy Lo, daha alçak.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• kapak.jpg
    kapak.jpg
    14.6 KB · Görüntüleme: 6,370
fat boy'un çağını yakalamış klasik çizgisi gayet çekici.
ama harley'in "motosiklet değil harley kullanmak" felsefesi türkiye'de tutmadı.
felsefeden ziyade fiyattanda olabilir, şüpheliyim :)

ben begenmedım özel bişi yok hele bazıları cok cok eskı gıbı duruyor cok daha ilginc seyler olabılırdı

2010 a aitler gibi durmuyor 2008-2009 ile yani zaten HD nin ilkide sonuncusuda hemen hemen hemen aynı...

şu harley neden 250 lik motor üretmez :)

çöp kutusu büyüklüğünde silindirlere inanıyolar çünkü, reklamında diyodu.

harleyin tipik özelliği büyük hacim.
aksi halde düşünsene harleycilerin forumdaki mesajlarını;
-harley davidson'um yokuşta bayılıyo, bayır aşşaada 120yi geçemiyoruz. ön dişliyimi değiştirsem napsam? arkadaşlar yardım!

pek mümkün görünmüyo. felsefeye ters, racona aykırı :)

harley kendini kötü anlamda aşmış. yeni modelleri buysa ben hiçbirisini beğenmedim. gerçi benim beğenip beğenmemem onları pek ilgilendirmese de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar