Kymco Downtown 300i ABS

Dünyanın en büyük motosiklet fuarlarından biri olan Eicma'da gün yüzüne çıkan Kymco Downtown, 300i ABS ve 125i olmak üzere iki farklı motor tercihiyle kullanıcılarına sunulacak.
Agresif far tasarımı, kinetik şasi tasarımı, yüksek kaliteli deri koltuk kaplaması, farklı egzoz tasarımıyla Downtown scooter kullanıcılarının gönlünü kazanmaya hazırlanıyor. Kymco'nun maksi scooterlarında bir türlü tasarlamadığı geniş bagaj ise Downtown ile bir son buluyor.
Yeni Downtown'un sele altı bagajı iki full face kask alarak mühendislerin bu konuda ekstra mesai yaptığını kanıtlıyor.
Downtown'un 300i ABS modeli 300cc sınıfında yeni bir çığır açarak 4 zamanlı su soğutmalı enjeksiyonlu motoruyla 8500 devir dakikada tam 29.5 HP güç üretebiliyor. 125cc'lik enjeksiyonlu motor ise 9000 devir dakikada 14.75 HP güç üretebiliyor.
Çift balanslı şaft dizaynı sayesinde motor vibrasyonunu en aza indirgeyen Downtown bu sayede kullanıcısına maksimum konfor düzeyini yaşatmayı vaat ediyor.
Aracın fren sisteminde ise önde 260mm'lik disk ve arkada 240mm'lik diskler yer alıyor. Güvenli bir frenaj sağlayan Downtown'da aynı zamanda ABS fren sistemi de mevcut.
Kymco'nun yeni scooterının en büyük özelliklerinden biri de lastik sensörü. Bosch yüksek hassasiyetli sensör sayesinde gerçek sürat hesaplanıp ekrana aktarılıyor.
Bu sayede scooterlarda varolan kadran sapmaları engellenmiş oluyor. Önlerde 120/80-14 arkalarda 150/70-13 ebatlarında lastiklere sahip olan scooter'ın amortisörleri ise tamamıyla konfor odaklı tasarlanmış.
Bu muhteşem motorun 2009 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

125 cc ve 14.75 beygir. oldukça iyi. Hatta sınıfında en iyisi.
300 cc ve 29.5 Hp ise alışageldiğimiz kalıpları çok güzel yıkmış

Beyaz renkte olması zaten 2008-2009 modasına çok uyuyor :)

Önlerde 120/80-14 arkalarda 150/70-13 ebatlarında olan lastikler ise Türkiye için belki biraz küçük kalmış dedirtsede yinede bi çok maksi scootarla yarışır durumda. Amartüsörlerin ve kaliteli selesinin rahatlığı, enjeksiyonlu oluşu gerçekten çok artı.

Tipide güzel olmuş ben beğendim. Fiyatlarıda uygun olursa yollarda fazlaca görebileceğiz demektir.

Son düzenleme:

szr

300 cc ve 14.75 beygir. oldukça az olmuş.
Bizim 150 lik dylanda bile 16 beygir varken :)

Yalnız , 14.75 beygir olan 125cc lik modeli ; ben Kymco ve Hyosung gibi markaların Honda ve Yamaha'nın klişeleşmiş şu kadar Beygir gücüne göre şu kadar cc motor kalıplarını daha değişik bi şekilde piyasaya sunmasından haz alıyorum, mesela Honda ve Yamaha da 250 cc segmentinde 21Hp den bahsederken , Kymco ve Hyosung da 250 cc de 28 veya 30 küsür Hp olması veya hiç piyasada olmayan ara bi cc ile (işte örneğil 300 cc) belli segmentteki sığ görünümü azaltmak ve piyasaya çeşit getirmek adına yapılan güzel değişiklikler olduğunu düşünüyorum , inşallah ülkemizede gelirde makul bi fiyattan satışa sunulur...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Güzelmiş. Çok beğendim gerçekten.

kymco yapmış gene bir sanat eseri acaba turkiyeye ne zaman gelir
:cat:

Yalnız , 14.75 beygir olan 125cc lik modeli ; ben Kymco ve Hyosung gibi markaların Honda ve Yamaha'nın klişeleşmiş şu kadar Beygir gücüne göre şu kadar cc motor kalıplarını daha değişik bi şekilde piyasaya sunmasından haz alıyorum, mesela Honda ve Yamaha da 250 cc segmentinde 21Hp den bahsederken , Kymco ve Hyosung da 250 cc de 28 veya 30 küsür Hp olması veya hiç piyasada olmayan ara bi cc ile (işte örneğil 300 cc) belli segmentteki sığ görünümü azaltmak ve piyasaya çeşit getirmek adına yapılan güzel değişiklikler olduğunu düşünüyorum , inşallah ülkemizede gelirde makul bi fiyattan satışa sunulur...

Çok özür diliyorum yanlış görmüşüm :(

Ya bu kymco nun Maxi skuter ları cok ıyı yaa :) Ben zaten Xciting Hastasıyım Özelikle 500i R modelıne bıtıyorum ancak buda cok ıyı olmus 300CC yapıp hem abs hemde 29,5 Hp olması muhtesem.. Goruntuye bısı demek gereksız zaten..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Editörlük mü yabion len :p

görünüm ve özellik olarak iyi bi motor....scooter kullandığım için gözüme çok güzel geliyor....uzun yolda yayıla yayıla gidersin bunula..ama fiyatı da uçuk bişeydir....

asm

125'liği Türkiye'ye gelse iyi satış rakamları elde edebilir.(Şöyle 6 bin ytl civarı olsa)

Performanslı olmasa bile 14.5 hp bu motoru gayet normal yürütür.

Enjeksiyonlu olması bile yeter.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gereksiz bir segment.... 500 ve 250 arasında ezilen bir model olur.... Yenilere çok, ustalara az gelir....

çok mu tipi tip olmuş ne? Tasarımda fazla karmaşa var bence, yoksaki diğer özellikleri süper gerçekten :)

Kymconun her zaman cok basit yaptıgı gösterge panellerinden şikayet etmişimdir.

umarım bu modellerde şık ve kaliteli bir malzemeden gösterge panellerini yaparlar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar