2009 Suzuki Bandit 650

Suzuki 2009 Bandit GSF650 ‘nin ilk fotoğraflarını yayınladı. Ufak kozmetik değişiklikler yapılan aracın ilk dikkat çeken yenilikleri aynalar, far gurubu ve saatleri.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

bigsuzukibanditgsf65020le0.jpg

bigsuzukibanditgsf65020ec4.jpg

bigsuzukibanditgsf65020mo1.jpg

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GSR'den farkı nedir anlayamadım.:)

Fiyatı nekadarmış?Bence çok klas olmuş.Şimdiden alıcıların gözü açıldı diyebiliriz.:cat:Bir ön cam eksiği var opsionel olarak takılabiliyorsa güzel.

GKN

bol bol kullandığım zevkli bi motor bandit, sanırım artık su suğutmalı..

Teknik özellik olsun fiyat olsun daha hiç haber yokmu?Kaç bg torku kaç?Son sürat nedir?:silent:

GKN

bandit gsr den sürüş açısından farklı bi makina.. denemeden yorum yapmayın derim..

nerde o eski bandit.. begenemedim ben.. cakma fazer gibi olmus.. halbukiiiii

bandit budur ve boyle kalmalidir..
bence sivri hatlar naked'in ruhuna aykiri naked motor dedigin ciplak olur.. kafa grenaji oluta motoru acik olunca boyle ne biliim malzemeden calinmis racing gibi geliyo bana.. commuter olmus bu..

Son düzenleme:
dostlar ben suzuki bandit 650 sa abs kullanıcısıyım:wiinkk:.tek kelimeyle mükkemmel keyifli ve sorunsuz bir motosiklettir.uzun yolda,şehir içinde ister orta süratlerde ekonomik yada yüksek süratlerde keyifle kullanabilceğiniz bir makinadır.2009 bandit hakkındaki düşüncem bence efsane kendisini modernize etmiş yoluna devam ediyor.sonuçta suzukinin 4 nesildir devam ettirdiği en bilindik makinalarından biridir.kısacası fazla söze gerek yok.verdiğiniz her kuruşu kat ve kat hakkeden bir makinadır..2006 banditimden sonra severek 2009 una düşünmeden geçerim :rendeer:ve bildiğim kadarıyla karakteristik 4 silindir bandit motoru artk enjeksyonlu ve beygiri yükseltilmiş ve hala yağ soğutmalı.teknik özellikleri merakla bekliyorum..:cat:

Son düzenleme:
nerde o eski bandit.. begenemedim ben.. cakma fazer gibi olmus.. halbukiiiii

bandit budur ve boyle kalmalidir..
bence sivri hatlar naked'in ruhuna aykiri naked motor dedigin ciplak olur.. kafa grenaji oluta motoru acik olunca boyle ne biliim malzemeden calinmis racing gibi geliyo bana.. commuter olmus bu..

son derece haklısın hocam benimde sevdiğim resimdeki bandit:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar