Beutler BMW Streetfighter

Alman Beutler firması, bu değişik görünümlü özel BMW modelini Köln ‘de yapılan motosiklet fuarında standında tanıttı.

‘Mad Max’ stili limitli sayıda üretilen bu araç BMW ‘nin boxer motoru, şase ve süspansiyon sistemlerine sahip. Tek kollu arka maşa tasarımı aracın en çok dikkat çeken noktalarından biri.

BMW R 1100 GS modelinden üretilen araç Klaus Beutler ‘ın projesi. Aslen özel boya işleri yapan 40 yaşında ki Klaus 1998 ‘de aldığı motosiklet üzerinde 2000 yılından bu yana çalışıyormuş.

Motosiklet fuarlarında karbon görünümlü boyası ile yer alan motosikletine “Streetfighter” görünümü kazandırmak isteyen Klaus oldukça farklı bir dizayn yaratmış.

Aracın önceki yıllarda çekilen fotoğrafları

customr1100gs1iy6.jpg

customr1100gs2mb6.jpg

beutlerbmwfrontrightom7.jpg

beutlerbmwleftrearah4.jpg

beutlerbmwridercurvedp0.jpg

beutlerbmwrighthk1.jpg

beutlerbmwtankinstrumenah9.jpg

beutlerbmwwheelzd9.jpg

Kaynak:Moto Aktüel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dikkat çekici, orantısız ve rahatsız görünüyor.

Son düzenleme:
gerçekten değişik bi tarz olmuş bu

kaç dakika üzerinde kalabilir insan bilemiyorum orda oturmak hiçte rahat gözükmüyor

vallaha fotolardan ıdrak edemedım gercegını gormek lazım ama gorebıldıgım kadar cok rahatsız bı motor havası var...

Ne alakaysa ilk aklıma gelen seneler önce oynadığım Diablo oyunundaki kestiğim yaratıklara benzediği...

paylaşım için teşekkürler. benim gibi Streetfighter severler bunuda severler

Tasarım olarak cok hosuma gitti... Detaylar cok hos.

Boyle bir aracta zaten konfor arayamazsınız. Topcase takıp sehirden sehire gitmek icin tasarlanmıyor bu araclar.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Streetfighter olduğu için benim de ilgimi çekti ama oturuş pozisyonu ve özellikle kafa kısmı idden rahatsız olmuş. Pek estetik bulduğumu söyleyemem. Özelliklerine bakılırsa performansı iyidir.

sahiden çuvallamışlar. farklı bişey yapalım derlerken ucube bi motor çıkmış ortaya...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ön taraf, gerçek üstü duruyor.
Hayal gibi bir motosiklet olmuş.
Helal olsun.
Enfes....:cat:

Çok farklı bir motosiklet...

Rüzgar olayını düşündüm bir an?? Enteresan....

tasarımcılar git gide çirkin araçlar yapmaya başladılar motora arkadan çarpılmışta herşey öne toplanmış gibi duruyor berbat.....

motor ilginc deyişik garıp ... olmus ama ilk fotodaki arka cant guzel:D

bir çok yorumun aksine tasarım hoşuma gitti... tek bir şey merak ediyorum :D ani ön frenle kuruk kaç derece havaya kalkacağı :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar