Moto Guzzi Norge 850

Pek çoğumuzun ülkemizin 70'li 80'li yıllarından triportörleriyle hafızalarında yer edinen Moto Guzzi Norge serisine 850 cc bir model ekledi...Sport touring kategorisinde yer alan motosiklette V2 7500 devirde 88,5 beygir güç üreten Weber-Marelli elektronik benzin enjeksiyonlu stepper motor control sistemine sahip hava soğutmalı bir motor kullanılmış.6 vitesli şanzıman arka tekerleklere gücü şaft vasıtası ile iletiyor...

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Kaynak:
http://f-u-n-mail.blogspot.com/2007/09/moto-guzzi-norge-850.html

http://www.bikez.com/motorcycles/moto_guzzi_norge_850_2008.php

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çok beğendiğim bir makina o motor hava ile nasıl soğuyor beeaa yağ radyatörüde vardı ayrıca sanırım

V2 motor enine yerleştirilmiş. çok tuhaf ve anti ergonomik görünmekle beraber, motor virajlarda yattıgında agırlık merkezini ideale yaklaştırarak, denge ve yol tutuşa büyük katkı sağlar:cat:

Çok güzel motor fakat su soğutması olmayınca benim içim rahat etmiyor.

Süper Moderatör (BBRR)
Çok güzel motor fakat su soğutması olmayınca benim içim rahat etmiyor.

İçini rahat bırak :cherry: o motor bi efsane .. senin yağ su soğutmalı japonları üstüste koyar öle çeker .. motoguzzi ya daha ne denirki ..

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hava soğutma da sonuçta bir teknoloji. Dayanıksızlık göstereceğini sanmıyorum. İş sanıldığı kadar basit değil bence.

Böyle bir motoru seve seve sürerim valla. ASla geri çevirmeyiz.
88,5 beygir, tepe tepe kullan.

tork canavarı

moto guzzi kullanıcısı olarak bu markanın sade gösterişsiz ancak taş gibi bir araç olduğunu belirtmek isterim.hava soğutmasına gelince ;bu marka sudi arabistanda satıldığına göre araplar motora 12 volt pervane bağlamıyorlardır herhalde.:silent:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkdaşlar ayrıca yağ radyatörüde var hatta 1200cc olanındada yağ radyatörü var yani+yağ soğutma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar