Ducati GT 1000 Touring

Ducati, GT 1000 Touring modelini 2008 Intermot ‘ta motosikletseverlerin beğenisine sundu. 2 valf, 992 cc, enjeksiyonlu, desmo L-twin motoru, 92 bg gücü yola 6 ileri şanzımanı ile ileten araç beyaz şeritlere sahip siyah renkte karşımıza çıktı. Krom jantlar ve alaşımlar ile büyük camı aracın klasik havasını veren en önemli unsurlardan.

Kaynak:Moto Aktüel

Ben bunu şaka falan sanmıştım, ama gerçek galiba...

Herhalde mühendisler yanlışlıkla rafta unutulmuş 30 yıllık projeyi hayata geçirdiler.

Tamam Ducati. Lafımız yok da, touring bir motor bu. Cruiser değil ki...

Klasik olsun diye bu kadar kasmaya ne gerek var ?

Süper Moderatör (BBRR)
ahada azımdan aldın lafı ledo .. ya bu son modeller ne kardeşim .. jawa alırım camı takarım ahada sana aynısı .. bunu jawayla yan yana parket aradaki 7 farkı sor o kadar yane :cherry:

Bende haberi yayınlamadan ducati 1000 touring'in sayfasında oldugumdan emin olmak için sayfayı iki defa kontrol ettim ve evet sayfa ve motorun fotosu dogruydu. Ben yanlışlıkla arşivden bir sayfaya girmemiştim.:)

Ducati bu motoru ile ilginç bir gruba hitap etmeye çalışmış:)

Motosikleti marjinallik yaratmak için kullanacaklara hitap edecek bir model...

Hiç çekici durmuyor... :p

Klasik severler adına dizayn bakımından pek fena olmamıs.
Fotograftan birsey anlasılmıyor canlısını gormek lazım.

bu ne yaa 1000 lik commuter 125 lik mondiallerin mutasyona uğramışı::miiz1::::wacko::hiç beyenmedim çekici bi yanı yok

az önce görkeme de yorumladığım gibi..
mondial 125 kt nin 1000 cc lik bir versiyonu:D

Bencede olmamış yanı motorun ozelliklerini ( Enjeksiyon , 92 bg vs vs ) okumasam dıyecegım kı bu motor 1995 model bence gereksiz bir tasarım...

Her çalışma kendi içinde bir güzellik saklar. Biz beğenelim yada beğenmeyelim. Birileri mutlaka beğenecektir bu tasarımı. Önemli olan birazda fiyatı aslında, demode bir tasarım için kaç kişi servet ödemeye razı olur.

Valla arka tekerlek ile çamurluk arasındaki o garip ayrıklık hariç bence çok güzel. Çoğunluğun aksine 92 BG gücünde bir makina olduğunu belli etmemesi bana çok çekici geliyor (gerçi ön disk çapı biraz belli ediyor ya). Yolda bu motoru eski veya yavaş zannedip sizi geçmeye çalışanları ekmek çok zevkli olacaktır.

klasik severlerin dikkatini fazlasıyla çekecektir nede olsa o bir ducati.

zannetmiyorum zamanımızın motosiklet kullanıcıları onu yeni model bir motor olarak almaz bence. üstelik fiyatı pahalıdır, neymiş öğrenebilirmiyiz fiyatını bu motoru ortaya atan arkadaştan rica etsek..?

bir kuruş bile para vermem bu makinaya hatta beleş verseler dahi binmem iğrenç bir tipi var yahu :D

bende klasiklere bayılırım ama bu biraz fazla klasik olmuş..barış haklı jawayla yan yana koy görsellik aynı..sevmedim hediyede etseler binmem..hoşca kalın

Satış patlaması yapmayacağı kesin, onun için yorum yapmaya bile gerek yok :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar