Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW R1200GS '08 & Piaggio X9 250 '06
08-10-2008, 00:40 AM
ben hayal kırıklığına uğradım. Motorlara makyajlanmış demek bile zor. Dış görünüş olarak nerdeyse hiç bir yenilik yok. K1200s'in eskiyen far tasarımı aynen duruyor. LCD gösterge aynı kalmış, Ducati ve ya KTM RC8'deki şık LCD gösterge yanında çocuk oyuncağı. GT ve R'da aynı şekilde, görüntü olarak bir yenilik sunmuyorlar. 1150'den, 1200'e geçtiklerindeki radikal değişliklikleri aratıyor. Bu modellere 1300 demek fazla iddialı olmuş bence. 1200GS gibi yapsalardı daha iyiydi, makyajlanmış yeni seri. Motor yenilenmiş ancak daha ne kadar büyütmeyi düşünüyorlar? ülkemizde yanlış hatırlamıyorsam 1200cc üstü vergi diliminde bir üst grup, yani bu motorları almakta, MTV'lerini ödemekte ayrı dert. Zaten pahalıydılar şimdi yanlarına yaklaşılmaz.
Evet coq haklısın... Sonunda Bmw inadından vazgecmis ve o sacma sinyal kapatma dugmesini koymamıs.
Kullanırken o kadar zorluyordu ki bazen sinyal kapatmak yerine gazı kacırabiliyordunuz.
Asagıda da goruldugu uzere Bmw standart dugmeye donmus. Cok da iyi etmis.
Hem Bmw testimden sonra bu kapatma dugmesine soyleniyordum. Demek ki tek soylenen ben degilmisim.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YOK Araba:Porsche 911 Gemi:Queen Mary3
Kan Grubu: O Rh+
09-10-2008, 22:13 PM
resident evil ın son filminde vardı bu motor, race dışında hayran olduğum tek motor