Harley Davidson V-Road Muscle (2009)

Harley Davidson Road serisi motosikletlerden V-Road modelininin yeni bir versiyonunu (V-Road muscle) piyasaya sürdü...Görünüm anlamında oldukça dikkat çekici bir hal almış olan motosiklette klasik V-Road modellerinin yanısıra dahada kalınlaşmış hatlar ve düşük profil arka tekerlekler dikkat çekiyor.Motosiklet 60 derece ile açılandırılmış 1250 cc 122 hp Revolution V-Twin (ESPFI) benzin enjeksiyonlu bir motor kullanıyor...Standard donanımda önlerde ve arkalarda aliminyum alaşım 5 kollu jantlar , Saten krom düz çift egzoz ,spor ön tampon 240 mm düşük profil arka lastik , Parlak döküm aliminyum gidon , iki kişi için hazırlanmış sele , lens tipi siyah far , yeni tasarım stop ve sinyal kombinasyonu Brembo marka disk frenler motosikletin tanıtımında öne çıkan özellikler olarak yansıtılmış...İlaveten opsiyonel olarak Smart Security System ve ABS satın alınabiliyor.Motosiklet 17199 $ ABD piyasasında satılmaya başlandı...Muhteşem egzoz sesinin standard donanımda yer aldığından bahsetmeye gerek bile duymamışlar...

http://www.harley-davidson.com/wcm/...09_Motorcycles.jsp?locale=en_US&#/model/vrscf

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooff.. kelime bulamıyorum.. aferin harley ÇGH :)

ya chopper pek sevmem ama bu motora gelde binme bide bunun cıkardıgı sesi düsünürsek krallll derim bu motora sadece....vauuvvvv

aynen ya chooper hiç tarzım degil ama bu alete bakıpta binmemek mümkün degil....

BAtman filmindeki motosiklet gibi bir şey bu...Tek kelimeyle muhteşem

adamlar yapıyo abi alet su gıbı diycek bısey varmı alsan su makınayı torunun torunu bile zevkle kullanır..

bunun bir benzerini Bodrum da bir dükkanın önünde görmüştüm ve görür görmez yuhhh dedim bu ne. Şimdide bu, valla süper. brad pitt tarzı bir motor.(adam her gitiği ülkeye motorunu da götürüyormuş, ne motor delisi adam :))

Chopper'cıların dili damağı kurumuştur şimdi :p
Ama harbiden çok güzel bi tasarım, bende hasta oldum doğrusu :)

Ben sevmedim...

Kimse üstüne alınmasın ve üzülmesin ama ben sevmedim bir türlü bu modellerini (V-Rod) Harleyin..

Harley ve chooper diyince hep aklıma ve hayal dünyama;

"şöyle el yapımı depoları, plakalıkları, selesi,sisbarı ve şaşalı vidalarla süslenmiş,
renkleri agresif ve insanın yüreğini ağzına getirecek kadar heybetli görünüşü ile
arka tekeri iri ve pata pata pat-pat pata pat diye ses çıkaran
kıvrımlı el yapımı egzozlu HARLEY"

düşer....

Bu nedendendir ki son yıllarda çıkardıkları V-Rod modelleri bu hayal dünyama
savaş açmış ve kalelerimi hep topa tutarak beni Harley Sevdasından yıldırmaya
çalışmıştır..Burdan Harley'e sesleniyorum..;

Oğlum Harley!:p..Özüne dön...Evde seni herkes üzüntülü ve buruk bişekilde
bekliyor.Tabi birazda kızgın ve eli sopalı..::144::
Eee o kadarda olsun artık..
Millet kıçına kıçına vuracak ama ağrıtmadan ve incitmeden..Damardan yani..:cherry:

Artık Harley'i sevemiyorum dedim ya..Taki Fatboy modellerini vitrinin en güzel
yerinde teşhir edene kadar..
:wiinkk:

.
Aaron_s_Fat_Boy_01.JPG

Son düzenleme:
Bu modele bakıpta puff dememek den kendimi alamadım son nokta bu olsa gerek:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar