anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Haberler > Yeni Model

Uzay kafa YBR geri döndü

Bu konuya 43 cevap yazıldı 2198 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125 City
Kan Grubu: A Rh+
23-07-2008, 19:09 PM

Alıntı:
superzzt´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Niye kızıyorsun ki sonuçta benim babamın oğlu yapmıyor yani yapsa bile beğenmediysem veya kötüyse kötüdür ve de üreticiler tüketicilerin nabzını tutarak üretiyor tasarlıyor herkes yapılan herşeyi beğense bence çok sıkıcı yaşanamayacak kadar sıkıcı olur herşey vede yeni model diye birşey olmaz.Kötülemek kısmına gelince kullanmadan mekaniğini kötülemeye bende karşıyım ancak tipine bakarak yani kullanım kısmı değilde dış görünüşü sonuçta tasarımı kötüyse kötüdür,o zaman kötülenir.Ybr city almış olabilirsin ama siz aldınız diye herkes süper motor bomba gibi acayip yakışıklı demek zorunda değil.Hayırlı olsun motorunuz
ne olursa olsun nasıl olursa olsun benim düşüncem kötülenmemli. veee siz öyle diyorsanız size göre öyledir.

ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Eski
  (#22)
morrigan

morrigan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: TRANSALPlantik '06
23-07-2008, 19:56 PM

Napıyor bu beldeyama ya.. YBR'yi o kadar ucuz ve kalitesiz göstermişki, hem kafa hem gereksiz olan çıkartmalar. Adamlar ileriye yönelik değil "geriye yönelik ilerleme" yapıyorlar sanırım.
Hatta yurtdışında satılamayan fazla malları Türkiye'de satma çabası da olabilir...

Bir garip ev arısıyım
Eski
  (#23)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-07-2008, 20:13 PM

Alıntı:
iskenderunlu26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2007 ve 2008 1000rr arasındaki tek benzerliğin adları olmasına ne demeli)))
Güzel söyledin ama bence aynı şey değil. Biri Naked diğeri Racing dolayısıyla Naked bi motosiklette elinde tasarımında değişiklik yapabileceğin fazla parça yok. Mesela bazıları yuvarlak far daha güzeldi falan demişler. Olabilir o şekilde yapılsaydı o zaman buna ne gerek vardı diyenlerin sayısı artacaktı. Ama herkesin zevki aynı değil bence bu kafa grenajı YBR'ye yakışıyor ve böyle bir seçeneğin olması alıcılar için güzel bir durum..

"I am not worried. There are many things coming, when that comes it is the real thing."
Kimi Raikkonen is the 2007 Formula One World Champion
Eski
  (#24)
iskenderunlu26

iskenderunlu26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Bulunduğu Yer: eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
Motosikleti: CBR600RR'dı,oda yok artık...
Kan Grubu: B Rh+
23-07-2008, 21:35 PM

Alıntı:
kimi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel söyledin ama bence aynı şey değil. Biri Naked diğeri Racing dolayısıyla Naked bi motosiklette elinde tasarımında değişiklik yapabileceğin fazla parça yok. Mesela bazıları yuvarlak far daha güzeldi falan demişler. Olabilir o şekilde yapılsaydı o zaman buna ne gerek vardı diyenlerin sayısı artacaktı. Ama herkesin zevki aynı değil bence bu kafa grenajı YBR'ye yakışıyor ve böyle bir seçeneğin olması alıcılar için güzel bir durum..

sende güzel söylemişsin racng ve naked..peki z750 2006 ve 2007 için ne diyeceksin?? naked bi motosikletin en göze çarpan ve değişiklik yapılabilecek yeri depodur,depo üzerinde oynama yapılması eminimki herkesn hoşuna gidecektir ama yeni parça üretimi yapılmaması için hiç oynanmamış,ve bence ybr nin en kötü yeri deposu çok sade,titan es almıtım daha sonra deposu mükemmeldi,muhtemelen kafaların geri takılmasıda elde parça kalamsındandır??? hiç bi firma bu segmente(125cc) yeterince önem vermiyor en çok satılan olmasına rağmen.mesela honda titan es ve cg modellerinden sonra çin üretimi cbf150 ye geçti,ticari getiriler söz konusu olsa gerek,titan 3800ytl satılırken cbf 3500 civarı hemde 150 cc???
Eski
  (#25)
Ömercik

Ömercik - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ Tigrina 100 (Kırmızı)
23-07-2008, 21:51 PM

Motosiklet üzerindeki tüm değişiklikler süper ama o far olamış.Yuvarlak far daha güzel.Ybr 125 City sahibi olsam ki inşallah bir gün olacağım,farı değiştirirdim heralde.Onun dışındaki değişiklikler Ybr'ye olan ilgimi sevgimi daha da arttırdı diyorum.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Eski
  (#26)
cey_cey

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: vespa cosa 200-ybr
23-07-2008, 22:14 PM

özellikleri bakımından normal ybr'den daha iyi ama yuvarlak lambalı ybr sanki biraz daha karizmatik gibi.. tabi bu benim görüşüm...

ezileni ezme!!ezeni ez!!!!!!!!
Eski
  (#27)
talkie

talkie - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR125 CITY
Kan Grubu: O Rh+
24-07-2008, 01:49 AM

Far bölümü dışında bence de güzel olmuş.Ama kesinlikle yuvarlak far derim.Muhtemelen işyerim için bir adet YBR alacağım ama yuvarlak farlı olanlarından...

Satılık Asya125t-Spidi mont
Eski
  (#28)
adameus

adameus - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125 - AN125
Kan Grubu: AB Rh+
24-07-2008, 03:07 AM

evet 2004 un ayni kafa grenaji ama 2004 un ayni diye de kotulemek yanlis olur.begenmeyen yuvarlak farli olani alir zaten bu piyasaya girdi diye yuvarlak farlinin satisi duracak diye birsey yok ,,piyasa canlansin diye yapilan bi uygulama bu.ama yapilan degisiklikler benceiyi olmus...
bu 2004 model ybr
Eski
  (#29)
enderkaptan

enderkaptan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Today
24-07-2008, 11:25 AM

Alıntı:
Ömercik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Motosiklet üzerindeki tüm değişiklikler süper ama o far olamış.Yuvarlak far daha güzel.Ybr 125 City sahibi olsam ki inşallah bir gün olacağım,farı değiştirirdim heralde.Onun dışındaki değişiklikler Ybr'ye olan ilgimi sevgimi daha da arttırdı diyorum.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Aldıktan sonra farı değiştirilebilir mi sahiden ? Teknik olarak mümkün müdür bu ? Zira benim açımdan yeni ybr nin en kötü yanı, ön grenajdan (uzay kafadan) kaynaklı yüksek bir cam siperlik takılamayacak oluşu. Eski (yani yuvarlak farlı) grenajda bu mümkündü. Yoksa diğer yenilikler şüphesiz çok iyi, özellikle tekerlekler. Şu far değişimi konusunda biraz daha bilgi lütfen ...
Eski
  (#30)
gokhan_307

gokhan_307 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 Ybr 125 (Mavi)
24-07-2008, 19:45 PM

Birincisi bu konu daha önce açılmıştı caner22 tarafından.
İkincisi bu kafayı beğenmeyip elde kalan parçaları satıyor vs diyenler, yuvarlak farlı modeller hala satılıyor isteyen onu alır
Üstelik elde kalan parçaları satıyor bile olsa bence bu kötü birşey değil.O parçalar çöpe gitse daha mı iyi
Hem bu tipi sevenlerde vardır mutlaka.İsteyen istediği modeli alır.Niye bu kadar dert olmuş millete anlamış değilim.
Bende bu tipi sevmiyorum.Zaten benimki diğer modelden.Ama niye bu kadar karalıyosunuz anlamıyorum
enderkaptan değiştirilebilir olduğunu biliyorum.Ama biraz pahalıya patlar herhalde.Onun yerine eski tip YBR alıp tubeless lastik,H4 far vs uygulansa daha ucuza malolabilir
Eski
  (#31)
enderkaptan

enderkaptan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Today
24-07-2008, 20:17 PM

Yanıtın için sağol gokhan kardeş. Aslında derdim öne rüzgarı kesmek için cam takabilmek. Daha önce ybr forumunda da bu konuda sık sık sorular sormuştum. Eğer bi şekilde öne cam takmam mümkün olsa yeni ybr farı/grenajı da kalsa olur. Çünkü diğer özellikler iyi artılar. İlerde alırsam uzun yolda falan rüzgar yememek için çabam.
Eski
  (#32)
gokhan_307

gokhan_307 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 Ybr 125 (Mavi)
24-07-2008, 21:26 PM

http://www.motosiklet.net/forum/tekn...am-yapimi.html Burayı incele istersen.Tek sorun camı uzatabilmekse o bu kafayla da olabilir.Ama görüntüsünü beğenmezsen bilemem
Eski
  (#33)
Ömercik

Ömercik - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ Tigrina 100 (Kırmızı)
24-07-2008, 22:23 PM

Alıntı:
enderkaptan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aldıktan sonra farı değiştirilebilir mi sahiden ? Teknik olarak mümkün müdür bu ? Zira benim açımdan yeni ybr nin en kötü yanı, ön grenajdan (uzay kafadan) kaynaklı yüksek bir cam siperlik takılamayacak oluşu. Eski (yani yuvarlak farlı) grenajda bu mümkündü. Yoksa diğer yenilikler şüphesiz çok iyi, özellikle tekerlekler. Şu far değişimi konusunda biraz daha bilgi lütfen ...
Evet mümkündür hatta yuvarlak farlı ybr sahibi bir abimiz motosikletinin farını uzay kafaya çevirmişti.Aynı şeyin tam tersi de gerçekleştirilebilir.Sadece farın haricinde bir takım aparatlar gerekir.Bu da zannediyorum ki çok pahalıya mal olmaz.Saygılarımla.
Eski
  (#34)
Mengu16

Mengu16 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: MONDIAL HS150
24-07-2008, 22:30 PM

YBR125 eskiden 12.5 beygirdi niye 10 beygire düştü ki gücü ??

Motoru takip et , Kaptan !
Eski
  (#35)
ferrari_gani

ferrari_gani - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
Kan Grubu: O Rh+
25-07-2008, 06:57 AM

sanirim ufak bi ceviri hatasi war belki uzaylilar icin yeni ybr olabilir ama bu bildigin ybr iste bizim icin yeni degil.

dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Eski
  (#36)
Sj's

Sj's - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Gilera Nexus 500
25-07-2008, 10:03 AM

yıl olcak 2009 hala çıkan motor tasarımlarına bak yeni diye piyasaya sürdüklerine bak allasen. nostalji sevsem 96titan alırım 1950 model r51 alırım

Rider of the black tiger (the nazife)
------------------------------
monofactor.com
Eski
  (#37)
pele_313

Çevrimdışı (offline)
27-07-2008, 20:45 PM

Herkese merhaba ben balıkesir'den murat arnızda olmakdan onur ve gurur duydum.öncelikle bende 1 hafta önce yuvarlak farlı ybr den aldım henüz ehliyetimi almadığımdan gezmek gibi bi şansım yok.bana sorulursa city tamamen hayal kırıklığı.farklı görüşlerede saygı duyarım..
Eski
  (#38)
tubis

tubis - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Cygnus
27-07-2008, 21:35 PM

Müsait bi yerde inecek var

SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
Eski
  (#39)
onr.sual

onr.sual - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF 150
28-07-2008, 14:15 PM

bu tip ile anca cbf in satışlarını artırırlar.

34 AF 4401 H İ K O
Eski
  (#40)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125 City
29-07-2008, 10:14 AM

bu city den alan yokmu hiç,varsa resim falan eklerseniz sevinirim.bende alacağım,diger modelle arasındaki farklar nedir kullananlar varsa lütfen yazarmısınız.acil sayılır

ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..

Konu Seçenekleri