Aktif (Online)
Kan Grubu: A Rh+
nUCLEUS - Alternatif Yakıtlı Konsept Motosiklet -
11-05-2008, 18:05 PM
Tasarımcı Branko Lukic tarafından alternatif yakıtlı motosiklet konsepti olarak tanımlanan nUCLEUS oldukça radikal ve futuristik bir tasarıma sahip. nUCLEUS konsepti park edildiğinde alçalmak, sürüleceği zaman yükselecek şekilde dizayn edilmiş. Dikdörtgen şeklinde ki dizaynı ile köşeli hatlara sahip motosiklet kavramının hakkını veren nUCLEUS ‘un web sayfasından aracın çalışma şeklini ve detaylarını seyredebilirsiniz.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyosung gv 250/SYM HD 200
11-05-2008, 19:39 PM
Emeğine sağlık arkadaşım.Emeğin için düşündüğüm şeyleri bu motosiklet için düşünemiyorum.Motosiklet iğrenç bişey olmuş.Tipsiz ötesi,daha da ötesi,çirkinlik abidesi... Sanayi makinalarına benziyor
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ramzey 150 cross
Kan Grubu: O Rh+
12-05-2008, 00:37 AM
aerodinamiklik açısından 5 para etmez ve çok tehlikeli bir motor olduğuna eminim zaten arkadaş yukarıda da bahsetmiş. Bununla köprüyü geçmeye kalksanız yelken gibi uçarsınız. Fakat bir deneme ve yenilik girişimi olarak bence başarılı bir tasarım. İnsanı şaşırtmaya yetiyor. Bu açıdan çok beğendim gerçekten. Böyle bir motosikleti sürsem ne düşünürdüm hiç bilmiyorum ama fikir çok basit ve ilginç sadece bu açıdan çok sevdim. Güzel..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CB 1100 X-eleven ve (O|||||O) only in a jeep
Kan Grubu: O Rh+
12-05-2008, 01:00 AM
bence çok çok güzel ... sıradan cadde motorları gibi degil .. farklılık bazen iyidir bazende tam tersi.. binecek bişeyim yoksa buna biner eve giderim (:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone.. Drift Religion
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Şimdilik Mondial 150 ZC - Ama ben memnunum :)
12-05-2008, 15:32 PM
Bunu tasarlayan arkadaşın A2 sertifikası iptal edilsin. (Varsa tabi)
"İnsanları mutlu eden şeyleri bulmaları ve onları yapmak için zaman ayırmaları gerektiğini düşünüyorum"