Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
05-01-2008, 19:48 PM
Alıntı:
tugcetugce´isimli üyeden Alıntı
çok beğendim ben yaaaa...
ben honda cbr 125 almayı planlıyorum ama bu da süper..
türkiyede yokmuş amaa
aptii seninde neyi beğendiğin belli değil...nası olcak bu işler ayran gönüllü...gönülde tek aslan olur...her gördüğüne aşık olursan motorsuz kalırsın...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR1000RR08
Kan Grubu: A Rh+
05-01-2008, 19:51 PM
Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı
aptii seninde neyi beğendiğin belli değil...nası olcak bu işler ayran gönüllü...gönülde tek aslan olur...her gördüğüne aşık olursan motorsuz kalırsın...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kırmızı cbr125
05-01-2008, 21:35 PM
Alıntı:
mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı
arastırma geliştirme yani bu cok onemli bi olaydır hatta cogu siret %40lara kadar butce ayırırlar bu işe yani suzuki o motoru yaparken sırf bzde stajer ehliyetr cıkıyo die yapmaz dunya genelinde baslangıc motoru olarak cok fazla 125cc satılıodr onlarda boyle bi yatırımın altına girerler
bu stajer ehlıyet sadece bızde yoqqı almanyada felande oyle zırt dıye 1000 lıkle baslayamıosun
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: -
06-01-2008, 10:59 AM
bence bu diğer 2 japondanda daha estetik görünüyo, en azından yandan öle tahminimce, görünüşe göre kasa tipi cbr'a benzemiş ince + hafif .
bence bu canlarına okur
bence her cc 1lira olsun 1000rr'ı 1000liraya alalım satıs patlaması yasanlazsa nolıyım
çok iyi olurdu ben muhakkak 5 tane süpersport alardım her gün birine binerdim alllaaah...
Alıntı:
ben alıcam ona...ele güne anaya babaya muhtac etmicem aptiyi...çek hazır...
Alıntı:
aYe´isimli üyeden Alıntı
Abisi öyle deme ama alıncak çocuk.
Biz ona 250cc kawa alacaz demi prenses aptiii
Alıntı:
ya niye apti ye takılıyosunuz..adamın adı herhalde hoşunuza gitti
Konu dream_way tarafından (06-01-2008 Saat 16:37 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.