yahu kalite kalite diyorsunuz da arkadaşlar. yapmayın allahaşkına. aynı paraya gelen cbf500 den cidden daha kaliteli olduğunu nereden biliyorsunuz? metalin kokusunu mu alıyorsunuz yoksa.. yapmayın yapmayın.. cık cık cık..
her motosikleti seven olur. gücü olup sevenlerde almışlardır zaten.. ama herkesin ybr250 nin fiyatının ve kalitesinin iyi olduğunu iddia etmesine gerek yok derim ben

ne yani er5 denn yada cbf 500 den daha mı iyi bu alet? daha mı estetik ve güzel? daha mı güçlü? daha mı kaliteli?
diğerlerinin yarı cc sinde, ve markası farklı.. honda kawasaki kalitesiz de bi yamaha mı yapar en iyisini?
Abart (ı sı bilerek konmamıştır) bir fiyatla girdiler piyasaya, ahanda patladı popolarında.. adam gibi bi fiyatla gelselerdi nasıl ybr125 rakipsizse, bu cc de de rakipsiz olurlardı. gururlarına yediremezler de şimdi geri adım da atamazlar.. ahanda biz de aa yazık bi taraflarında patladı bunlar diye acıyıp alacak da değiliz böyle zor kazanırken..
alan ilk ve son sahibi olur o motosikletin diye düşünüyorum halen

benim o kadar param olsa gidip kız gibi er5 alırım yada temiz bi cbf500 e bakınırım.