2022 EICMA motosiklet fuarı başlıyor. Yeni modeller ortaya çıkıyor.
-
Reklamlar
-
Honda yine dayayacak afrika ve NC yi Türkiye'ye
-
125 lik Yamahalar olmasa yukarıda bildirilen motorların ortalama fiyatı 200-250 bin arası. Hiçbir şekilde bize hitap etmeyen bir fuar, model, ve sektör. Malesef Çinliyi bulsak yarabbi şükür diyoruz.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

-
2023 Tmax çok fena. Ganyan oynamayı mı öğrensem, belki o zaman param yeter. en az 400bin'e gelir buralara bu.
-
İçlerinden keşke benim olsaydı diyeceğim model Honda CL500. Keyifli bir motosiklet olduğunu belli ediyor.
-
Rebel, CL500, Transalp.
Rebel gelse de binsek, test sürüşünde.
-
Eee hani Super tenere 1200 ? 80'ların çizgisine devam anlaşılan...
-
espresso adlı üyeden alıntı
Kripto para diyolar abi,cok yukselecemis o zaman rahatca alabilirsiniz.Arastirmanizi oneririm
-
Bilgi için teşekkürler. Camdan tavuğa ekmek banıyoruz
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
2023 yılında aprilia caponord 1100 V4 gelecek diyorlardı ama göremedim. 3-5 scooter, yeni bir elektrikli konsept motor, bir rsv4, bir rs660, bir de tuareg 660. hepsi bu hayal kırıklığına uğradım.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
-
Flying Finn adlı üyeden alıntı
Kripto para diyolar abi,cok yukselecemis o zaman rahatca alabilirsiniz.Arastirmanizi oneririm
Araştırdım biraz, ShitCoin diye bir coin varmış, çok feci yükselecekmiş. Bastım paraları ona, bakalım, yükselmezse sana kızarım.
-
Araştırdım biraz, ShitCoin diye bir coin varmış, çok feci yükselecekmiş. Bastım paraları ona, bakalım, yükselmezse sana kızarım.
Artik bilmem hangi koini alirsin..dususler alim firsatidir,bak bugun dusmus yine ama onemli degil,dustukce aliyorum
Unutma,satmadikca zararda degilsin ;)
-
Flying Finn adlı üyeden alıntı
Artik bilmem hangi koini alirsin..dususler alim firsatidir,bak bugun dusmus yine ama onemli degil,dustukce aliyorum
Unutma,satmadikca zararda degilsin ;)
hodl diyorsun yani!
-
ADV350 2023' te gelecekmiş.
Sevinsem mi üzülsem mi, şartlar zorlanıp alınır mı alınmaz mı, bayide bulunur mu bulunmaz mı, daha bir sürü kafa karışıklığı içinde geliyor.
-
GoGi adlı üyeden alıntı
ADV350 2023' te gelecekmiş.
Sevinsem mi üzülsem mi, şartlar zorlanıp alınır mı alınmaz mı, bayide bulunur mu bulunmaz mı, daha bir sürü kafa karışıklığı içinde geliyor.
Gelsin, belki 2025'de ikinci elde bulunabilir olur.
Keşke şu ÖTV ve MVT mevzuları da düzgünleşse de 250cc'ye mahkum kalmasak, Forza'lar avrupada 350cc, xmax'lar 300cc olarak satılıyor, bize gelmiyor onlar ÖTV ve mtv yüksek çıkıyor diye.
-
Gelsin, belki 2025'de ikinci elde bulunabilir olur.
Keşke şu ÖTV ve MVT mevzuları da düzgünleşse de 250cc'ye mahkum kalmasak, Forza'lar avrupada 350cc, xmax'lar 300cc olarak satılıyor, bize gelmiyor onlar ÖTV ve mtv yüksek çıkıyor diye.
Vergilerde yeni düzenlemelere gidilse dahi, bu sefer de firmalar fiyatlarını artıracaktır. Hali hazırda otomobil ve motosiklet satışlarında yüksek vergilerden dolayı kar marjları çok düşük.
Yani her koşulda mağdur olan her zamanki gibi yine bizler olacağız diye düşünüyorum.
-
Motorsiklet firmaları devlet le konuşmalı görüşmeli 250cc ye kadar %8 ötv oranını 300cc ye çıkartılmalı bunu daha öncede dedim defalarca emisyon olaylarından ötürü zaten Japon Amerikan hint Avrupa dışı markalar Euro normlarında çok modellerini adapte etmiyor euro5 için pek çok eski Avrupa’da tutan 250cc ilklerini 300cc yaptılar ..
Zaten filtre kısıtlamalardan emisyon yüzünden motorlar güç kayıpları yaşıyor o kaybettikleri güç kaybını hacmi biraz yükselterek amorti ediyorlar haliyle 250 likler oldu 300-350cc bu ötv dilimiyle 300cc lik modeller %37 lik dilimden girerse 300-350cc lik makineler 250-300 bin tl aralığında satılır …
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)