Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

2018 Honda Gold Wing GL1800 Tanıtıldı. (Fotoğraf Galerisi + Tanıtım Videoları)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Honda Gold Wing, ilk kez 1000 cc’lik bir ‘naked’ olarak tanıtıldığı 1975 yılından bu yana motosikletçilerinin gözdesi olmayı başardı. Bu motosiklet dünyasının en genç efsanesi aradan geçen 42 yıl içinde sadece boyutları ve motor hacmiyle büyüyüp gelişmedi, aynı zamanda teknoloji, lüks, kalite ve konfor bakımından da rakipsiz bir şöhrete sahip oldu.

    Kapılarını 45.kez açan Tokyo Motor Show’da dünya prömiyeri gerçekleşen 2018 GL 1800 Gold Wing işte bu geleneğin bir temsilcisi ama yepyeni bir motosiklet olarak çıktı motosiklet severlerin karşısına. Yine oldukça ciddi bir tork ve güç üreten altı silindirli, dikkat çekici bir motora ve iki kişinin rahatlıkla yolculuk yapmasına olanak sağlayan özelliklere sahip yeni Goldwing, Honda’nın amiral gemisi olmayı hak ediyor.

    Yeni Honda Goldwing’te tutkunlarını neler bekliyor; Baştan aşağı yeniden tasarlanan yeni Honda Gold Wing daha küçük ve daha hafif; yassı biçimli altı silindirli eşsiz motor silindir başına 4 supap özelliğine sahip ve Elektrik Kontrollü Gaz Kolu, 4 sürüş modu, Honda Seçilebilir Tork Kontrol Sistemi ve Yokuşta Kalkış Desteği ile birlikte sunuluyor. Yeni şasi, bir alüminyum şasi çerçevesini, çift salıncaklı ön süspansiyon sistemini içeriyor ve tek taraflı Pro-Arm süspansiyon, arka yay ön yükleme ayarında olduğu şekilde elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Bir elektrikli ekran, Smart Key (Akıllı Anahtar Sistemi) ve Apple CarPlay de standart donanım olarak sunuluyor. Tamamıyla yeni, üçüncü nesil Honda’nın benzersiz Çift Kavramalı Şanzımanı da – yedi vitesli – opsiyonel olarak sunulacak.

    Yeni Gold Wing’in cazibesi çok daha geniş bir kesimi etkisi altına alarak genç nesil motosikletçilere de hitap edecek. Şehiriçi olduğu kadar şehirlerarası yollarda da keyif veren performans sunan Gold Wing, sadece tek amaçlı değil çok amaçlı bir motosiklet olacak.



    Mr Nakanishi, 18YM GL1800 Gold Wing’in Büyük Proje Lideri (LPL)


    “Yeni Gold Wing’in lüks karakterini korumasını ama çok daha ‘gösterişli’ bir motosiklet olmasını istedik. Şehiriçi olduğu kadar şehirlerarası yollarda da sahibi için kullanışlı olan bir makine hedefledik. Ve tabii ki her zamankinden daha heyecan verici bir sürüş deneyimini. Böylece boş bir kağıt sayfasından başladık ve Gold Wing’i daha küçük ve daha hafif hale getirip günümüz kullanıcılarının arzu edebileceği tüm teknolojik donanımı ve yazılımı ekledik. Şimdi, 1975’teki gibi Honda için amiral gemisi modeli olmaya devam ediyor ve böylesine önemli bir isim için bu yeni sayfayı açmaktan gurur duyuyoruz.”

    Bir önceki kuşağa göre (versiyona bağlı olarak) yaklaşık 40 kilogram hafifleyen yeni Gold Wing’in ,

    boyut açısından optimize edilmiş yeni düz altı silindirli motor, gücünden, torkundan ve bağımlılık yapan tarzından hiçbir şey kaybetmemiş. GEZİNTİ (TOUR), SPOR (SPORT), EKO (ECON) ve YAĞMUR (RAIN) olmak üzere 4 farklı sürüş moduna sahip olan yeni GL 1800 Gold Wing, seçilen moda bağlı olarak süspansiyonun ve Kombine Fren Sistemi’nin (CBS) çalışmasını da değiştiriyor. Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) ve Rölanti Durdurma Sistemi kullanımı kolaylaştırıyor ve yakıt verimliliğini artırıyor.

    Manuel şanzıman artık 6 vitesli ve yeni Çift Kavramalı Şanzıman (DCT) her sürüş moduna göre özel olarak ayarlanmış biçimde yumuşak debriyaj hissi, vites büyütüp küçültme devir aralığı ve vites değişim hızı sunan 7 vites oranı içeriyor. Ayrıca ileri ve geri kaydırmalı debriyaj özelliğine de sahip. Manuel şanzımanda, önceki tasarımla aynı geri vites sistemi kullanılıyor.



    2018 Gold Wing’de her şeyden önce, sınıf atlamış saf sürüş keyfiyle birlikte tamamen yeni bir özgürlük duygusunu yaşamak mümkün. Artırılmış performans artırılmış konfor seviyeleri ile birlikte sunuluyor: şık, aerodinamik hava kanalları havayı sürücünün etrafında dolaştırıyor ve tercihler elektrikli ekran vasıtasıyla ayarlanıyor; koltuklar tüm yolculuk boyunca konfor sağlıyor. Akıllı anahtar sistemi, Apple CarPlay ve Bluetooth bağlantısı gibi yeni özellikler daha da fazla kolaylık getiriyor.


    BAMBAŞKA BİR DİZAYN VE DONANIM

    Motosikletin alt kısmını, çağdaş kesitler sunan gergin hatlar temsil ediyor
    Büyük ölçüde geliştirilmiş konfor, ısı yönetimi ve hava yönetimi
    Açısı ve yüksekliği ayarlanabilir elektrikli ön cam
    Elektrik Kontrollü Gaz Kolu (TBW) vasıtasıyla sorunsuz çalışan Cruise control sistemi
    Kısa seyahatler için geniş bagaj hacmi ve 2 adet kask alabilen üst kutu
    Navigasyon ve ses bilgisi sağlayan 7 inç TFT ekran
    iPhone kullanıcılarının cihazlarını kullanabilmesini sağlayan Apple CarPlay
    Tam LED aydınlatma ve otomatik iptal göstergeleri
    Kontak ve bagaj için kolaylık sağlayan akıllı anahtar kontrolü

    Önceki Gold Wing daha geniş bir tasarıma ve duruşa sahipti. Yeni Gold Wing, tamamen farklı bir seçenek ve önceki modeldeki dingin hatların yerini daha bilenmiş, atletik bir ruh alıyor. Honda ekibinin geliştirme esnasında sıkça kullandığı anahtar kelimeler ‘Rafine Biçim, Gergin Hatlar’ idi.



    Benzersiz bir siluete sahip ve şasi ile motorun dinamik kabiliyetinin yanına konforu da katan yeni Gold Wing, geleneksel olarak sahip olduğu klasına uygun işçilik ve malzemeyi de bünyesinde barındırıyor. Yeni ‘yüz’ atak bir şekilde ileriye doğru eğimli; kompakt karoser oranlarıyla birleşince, motosiklet imzasını ön tarafta güçlü bir şekilde atıyor.

    MOTOR ARTIK SİLİNDİR BAŞINA 4 SUPAPLI

    Eski Gold Wing’in cazibesinin merkezinde, yassı biçimli altı silindirli ve dikkat çekici güç ve tork üretip hızla bağımlılık yaratan motoru vardı. Yine yatay olarak birbirine zıt konumlandırılmış düz altı silindirli ama bu defa silindir başına iki yerine dört supaplı 1883 cc’lik motor, boyutları itibariyle çok daha kompakt ve 6,2 kg daha hafif .

    Yeni motor 93 kW’lık maksimum gücü 5500 dev/dak’da, 170 Nm’lik maksimum torku ise 4500 dev/dak’da üretiliyor. 73 mm’lik silindir çapı (74 mm’den itibaren) 73 mm’lik strok için optimize edilmiş ve silindir merkezleri arası mesafe 9 mm kısaltılmış; sol ve sağ silindirler 4 mm kaydırılmış ve silindir gömlekleri artık alüminyum. Sıkıştırma oranı ise 10,5:1.

    Ve yeni Gold Wing’in renk skalası selefine göre oldukça farklılaştırıldı. Gövdenin üst kısmında kullanılan daha koyu renk tonu ve kalın şeffaf kaplama, üstün kaliteli ve yüksek mukavemetli malzemelerle üretilmiş koltuklar ile tamamlanıyor. Alt kasa güçlü bir görsel ifade yaratan canlı dokunuşlarla vurgulanıyor.


    ÇİFT KAVRAMALI ŞANZIMAN (DCT)

    7 vitesli üçüncü nesil DCT
    Daha hızlı vites küçültme ve vites büyütme
    İleri veya geri ‘kaydırma’ yapmasına olanak sağlayan yürüme modu
    En uygun sürüşün sağlanması için DCT’yi yöneten 4 sürüş modu

    Honda’nın benzersiz Çift Kavramalı Şanzımanı, yeni Gold Wing motoruyla ve özünde DCT ile ilgili gelişmeler ile doğal bir uyum içinde. Bu, sistemin tümüyle yeni üçüncü nesil ürünü ve özellikle uzun mesafe seyir için tasarlanmış 7 vitesli ilk şanzıman; ayrıca vites değişimleri tamamen sarsıntısız ve son derece hızlı. Ayrıca bir önceki tasarımda kullanılmış olan 5 ileri manuel şanzımandan daha hafif.

    DCT, vites değişimlerini tutarlı ve sorunsuz olarak sağlıyor ve çabucak alışkanlık yaratıyor. İki debriyaj kullanıyor: biri marş ve 1., 3. ve 5. vitesler için; diğeri ise 2., 4. ve 6. vitesler için; ayrıca kompakt tasarım için her debriyaj ana mili diğerinin içine yerleştirilmiş.

    Her debriyaj kendi elektro-hidrolik devresi ile bağımsız olarak kontrol ediliyor. Bir vites değişimi meydana geldiğinde, sistem kullanımda olmayan debriyajı kullanarak hedef vitesi önceden seçiyor. Birinci debriyaj daha sonra elektronik olarak ayrılıyor ve aynı anda ikinci debriyaj devreye giriyor.



    Sonuç, tutarlı, hızlı ve sorunsuz vites değişimi. Ayrıca, ikili debriyajlar, tahriği bir vitesten diğerine aktarırken arka tekerleğe tahriği en düşük seviyede kesilmeyle aktardığından, herhangi bir vites değişiminde oluşabilecek şok ve sarsıntılar en aza indirgeniyor ve bu da vites değişimin kesintisiz ve yumuşak hissedilmesini sağlıyor. Ekstra avantajlar arasında dayanıklılık (vites atlamasından dolayı vites dişlilerine zarar verilemeyeceği için), teklemenin mümkün olmaması, şehir içi sürüşte az stres yaşanması ve sürücünün daha az yorulması sayılabilir.

    Üç çalışma modu mevcut. MT modu, sürücüye gidon tetikleyici kontrol düğmeleri ile vites değiştirme olanağı sağlayan tam manuel kumanda imkânı veriyor. Otomatik D modu şehiriçi ve otoyol sürüşü için ideal ve optimum yakıt tasarrufu sağlıyor. Otomatik S modu daha sportif ve elektronik kontrol ünitesi vites değişiminden önce motor devrini biraz yükseltiyor ve böylelikle daha yüksek performans sunuyor. Ayrıca ekstra motor freni için, yavaşlamada daha erken vites küçültüyor.

    D veya S modunda, DCT’ye gerektiğinde manuel olarak müdahale edilebiliyor – sürücü, sol gidon üzerindeki vites küçültme ve büyütme tetikleyicilerini kullanarak gerekli vitesi kolaylıkla seçebiliyor. DCT, uygun bir zamanda gaz kelebeği açısına, araç hızına ve vites konumuna bağlı olarak otomatik moda sorunsuz bir şekilde geri dönüyor.

    Ayrıca, D modundayken DCT sistemi yoğun şehiriçi trafiğinden dağ virajlarına kadar belirli ortamlara özgü sürücü veri değişimlerini algılıyor ve buna göre ekstra sürüş uyumluluğu yaratmak üzere vites değişim zamanlamasını uyarlıyor. ‘Kickdown’ vites küçültmeler doğal ve sezgisel.

    Daha düşük devir aralığında oranlar yakın, bu da vites değişimi sarsıntılarını azaltıyor ve daha yüksek devir aralığında motor devrini düşürmek için bu oranlar daha geniş ayarlanıyor. Her iki devir aralığında da, vites küçültme ve büyütme en iyi biçimde gerçekleştirildiğinden konfor artıyor.

    Torku dönme yönünde sönümlemek için debriyaj ve ana mil arasında bir sönümleme yayı yerleştirilmiş, böylece vites değiştirirken debriyaj ve ana mil arasındaki temasın sesi ve sarsıntısı azalıyor.

    Yeni Gold Wing’in DCT’si, sol gidonun üzerindeki bir +/- düğmesiyle hemen çalıştırılabilen 1,8 km/saat hızla ileri, 1,2 km/saat hızla geri Yürüme Modu özelliğine sahip.

    DCT’ye ayrıca 4 sürüş modu eşlik ediyor. Tümü, MT ile aynı motor karakterine, performansına ve süspansiyon ayarlarına sahip ancak DCT’ye ekstra özellikler sağlıyor. TOUR, AT modunda sarsıntısız debriyaj ve vites değişimleri için varsayılan ayarı ve vites geçişleri için düşük ila yüksek devir aralığını kullanıyor. SPORT daha doğrudan bir debriyaj gerçekleştiriyor ve vites değişimleri orta ila yüksek devir aralığında programlanmış.

    ECON, yumuşak bir debriyaja sahip ve düşük-orta devirler aralığında vites tutma ve varsayılan vites değişimi hissi uyandırıyor. RAIN de AT modunda yumuşak debriyaj, düşük devirden yüksek devire vites tutma aralığı ve daha yavaş vites değişimi gerçekleştiriyor.


    Satışa sunulacak renk seçenekleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterse de yeni Gold Wing için oluşturulan renkler selefine göre tamamen farklı. Manuel vites seçeneği ile gelen yeni Gold Wing mavi renge sahipken, DCT şanzımanlı yeni model, 2 farklı tona sahip kırmızı ile gelecek.







    Motosiklet.net Fotoğraf Galerisi

    2018 Honda Gold Wing GL1800
    Fotoğraf Galerisi için Tıklayın



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...

    2018 Yeni Goldwing Duyuruldu. Her zamanki gibi mükemmel !

    Uzun zamandır beklenen ve basına fotoğrafları sızan 2018 model yeni goldwing duyuruldu.



    Halen F6b kod adıyla satılan bagger versiyonu artık Goldwing olarak isimlendirilmiş, GL1800 adıyla satılan klasik 3 çantalı model ise Goldwing Tour olarak ürün gamı içinde konumlandırılmış.
    Valkyrie ise bu tanıtımda gözükmüyor herhalde tarihinin sonuna geldi.

    Yeni model Goldwing yıllardır aranan ve beklenen yeni özelliklere sahip:

    6 oranlı yeni manuel şanzıman - Daha iyi yakıt tüketimi ssğlayacağı muhakkak.
    DCT yarı otomatik şanzıman - opsiyonel
    Bluetooth
    Elektrikli ön cam - Bu segmentte olmaması düşünülemezdi geç bile kalındı.
    Anahtarsız çalıştırma - Harley yıllardır bunu küçük modellerine bile koyuyor, Goldwing için büyük eksikti.
    Modern digital bir kokpit.
    Led far ve stoplar.





    Ancak baz modelde arka hoparlörler, orta sehpa ve ısıtmalı elcikler opsiyonel. Bu enteresan olmuş gerçi ülkemize tek paket ithal edilir ve bunlar dahil olur diye düşünüyorum. Ama Amerikan forumlarında eleştiriler başladı bile.





    Fotoğraflardan ve yayınlanan videodan görüldüğü kadarıyla Honda'nın amiral gemisi zamana uyup biraz küçülmüş, artık daha dar, daha sportif gözüktüğü kesin ama old school ekolünden gelen Goldwingerlar tarafından beğenilmeme ihtimali var gibi.
    Gerçi çıplak gözle görmeden yorum yapmak doğru olmaz ama eski heybetini kaybetmiş biraz Pan European'a benzemiş gibi geldi bana da.

    Dashboard ve kokpit harika gözüküyor, buton fazlalığı ortadan kalkmış, sanırım i-drive benzeri çevirmeli bir düğme ve interaktif ekran ile tüm ayarlar ve kontroller bir merkezde toplanmış.
    Güncel ergonomi ve tasarım mantığının gereği bu elbette ama motosiklette seyir halinde her fonksiyon için ayrı düğme atanmış olması bence kullanımı kolaylaştırıyor. Kısa bir alışma sürecinden sonra eski kasa Goldwingteki düğmelerin kullanımı hiç de zor değildi. Kaldı ki büyük düğmelere erişim ve eldivenle kullanmak da gayet kolaydı.

    En büyük yenilik şase, ön süspansiyon ve şanzımanda kanımca.
    Yeni şase eskisinden bambaşka karakterde bir motor göreceğimizi vaad ediyor. Goldwingin sürüş karakteri zaten harikaydı yeni kasada ne kadar daha ileri taşımışlardır çok merak ediyorum.
    Hafiflemesi ise hem tüketim hem performans hem de kıvraklık artısı olarak geri dönüyor. 45 kg civarı yanılmıyorsam bir hafifleme söz konusu yeni Goldwingte.
    Motorda hacim 1 cc kadar artmış ama ne denli teknik gelişimler var onu zamanla göreceğiz.
    Herkesin hep istediği 6. oran artık şanzımana kazandırılmış.
    Normal seyir hızında 6. oranın eksikliği hep hissedildi, devri 3 bin rpm altına düşürerek yolculuk yapmak tüketime de olumlu yansıyacaktır sürüş hissine de.

    İlk heyecan aklıma gelenleri paylaştım, forumda kullanıcısı pek yok ama herkesin ilgilendiği bir model.
    Umarım 2018 baharıyla birlikte ülkemiz yollarında görmeye başlarız.
    Phoenixs, Guven, rasitkoksal ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Abartıyı tarif edecek seri üretim bi motosiklet varsa ,Ahanda işte o bu oluyore.

    Ne istersin hepsi var.Hatta bu da var, bu da var
    Bence sadece yolda giderken,sadece seyretmesi güzel .
    bursalıali ve jackonbir bunu beğendiler.

  4. #4
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    hayat çok mu güzel lan?
    kdiner, hasmet, mchi ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  5. #5
    RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Depo üzerindeki AIRBAG ne iş ? işe yarar mı ki 140km ile giderken kaza yaptığımızda veya yerde sürüklendiğimiz de ?

  6. #6
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Depo üzerindeki AIRBAG ne iş ? işe yarar mı ki 140km ile giderken kaza yaptığımızda veya yerde sürüklendiğimiz de ?
    sürüklenmede elbette işe yaramaz ama şehir içi çarpışmalar da faydası açık :
    MSMorkan, Emreerol, Jemand ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #7
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Bir kirmizi severe ikinci akdeniz incisini actirdi ya...

    Müdür.... hayat güzel bre...😂

  8. #8
    RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sürüklenmede elbette işe yaramaz ama şehir içi çarpışmalar da faydası açık :
    https://www.youtube.com/watch?v=NdEPp38xMGE
    airbag siz görüntüler çok fenaymış.... goldwingcilerden çok şey öğreniyoruz....
    Tüm motor sevenlere sevgilerle..

  9. #9
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Maalesef Honda Türkiye opsiyonel olarak sunulan airbag donanımını sadece bir kaç yıl ithal edip bıraktı.
    Şu an TR'de satılan Goldwinglerde airbag ve navi yok.
    Yeni kasada umarım getirir.
    Zaten 117.000 TL fiyatı var hala maliyet kaygısından bu kadar önemli bir güvenlik ekipmanını geitrmiyorlar !

  10. #10

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Sizin goldwing daha güsel.

  11. #11
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin goldwing daha güsel.
    teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah.
    Tabi şehir içi 9 lt/100km varan yakıt tüketimi, 450kg civarı ağırlık, kasko, bakım, lastik, aksesuar fahiş fiyatları, motorlu taşıtlar vergisi derken dışı seni içi beni yakar hesabı oluyor biraz )
    Yine de seviyorum buffaloyu.
    Hayalimdi, baktım para biriktirmekle falan gerçekleşmeyecek ben de arabayı satıp aldım napıym ) Havalar soğuyup yağışlar başlayınca pişman olmam umarım
    Allah dileyene nasip etsin.
    frankestayn1, Guven, Riptalon ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

  12. #12
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah.
    Tabi şehir içi 9 lt/100km varan yakıt tüketimi, 450kg civarı ağırlık, kasko, bakım, lastik, aksesuar fahiş fiyatları, motorlu taşıtlar vergisi derken dışı seni içi beni yakar hesabı oluyor biraz )
    Yine de seviyorum buffaloyu.
    Hayalimdi, baktım para biriktirmekle falan gerçekleşmeyecek ben de arabayı satıp aldım napıym ) Havalar soğuyup yağışlar başlayınca pişman olmam umarım
    Allah dileyene nasip etsin.
    2. motor yok mu abi uay gemisi gibi motorda ışıklarda bile beklemek eziyet olur adama.

  13. #13
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    insanın ağzını dolduruyor : GOLDWİNG

  14. #14
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    bedava verseler almam. neden? bunun sigortası, bandrolü, vizesi, servisi, yedek parça, yakıt tüketimi.. öff içim daraldı walla.

    fakirlik işte..

  15. #15
    olcaytoshow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Varadero
    Bence ince tasarım çekik göz farlar olmamış.
    Goldwing ağırbaşlı bir motor ve öndeki büyük farlarda bunu tamamlıyordu.

  16. #16
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bedava verseler almam. neden? bunun sigortası, bandrolü, vizesi, servisi, yedek parça, yakıt tüketimi.. öff içim daraldı walla.

    fakirlik işte..
    Bedava verseler ben alırım. En azından üç beş ay keyfime bakarım.
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

  17. #17
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Hocam 7 vites olacak diye duyduydum.
    Bi interneti araştırayım bakalım.

    Şimdi teknik verileri buldum.
    Manuel olanlar 6 vites,otomatik olan 7 vitesmiş.

  18. #18
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. motor yok mu abi uay gemisi gibi motorda ışıklarda bile beklemek eziyet olur adama.
    yok valla, Ankara içinde commuter gibi kullanıyorum, işe git gelden tut nereye gideceksem bunla gidip geliyorum.
    Alışınca ağırlığı da büyüklüğü de fazla sıkıntı değil ama fizik gücün olması lazım, çok minyon kişiye göre değil.
    Bütçe olursa bunun yanına bi Peugeot Django alırım diyorum yeni sezonda.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam 7 vites olacak diye duyduydum.
    Bi interneti araştırayım bakalım.

    Şimdi teknik verileri buldum.
    Manuel olanlar 6 vites,otomatik olan 7 vitesmiş.
    evet üstad, DCT şanzımanı adapte etmişler buna da, 7 ileri oranlı.
    Tabi bir de geri vites var ama elektrikli bir geri vites, şanzımandan bağımsız. Gerçi yeni DCT şanzımanda farklı olabilir geri vites teknolojisi
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

  19. #19
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Honda acaip bosladi motosikletleri. Kriz'den sonra arabalari bile bosladiydi gerci, ama motosiklet olayinda dinazorlasmaya baslamisti. Bir suredir modelleri sirayla ele alip yeniliyorlar. Goldwing de bunlardan biri.

    Kalabalik tus takimini guncellemeleri guzel olmus. Eminim hala bir suru tus vardir, ama en azindan gereksiz opsiyonlari elemeleri guzel.

    45 kilo hafiflestirme inanilmaz, inanilmaz bir basari. Hic kolay degil. Fiyata ne kadar yansiyacak acaba?

    Ayrica dizayn olarak inceltmis olmalari da cok iyi. Goldwing her guncellemede buyuyup daha bir gemiye benzedi, ama binenler ne kadar kivrak ve atletik oldugunu biliyor; her ne kadar distan hic belli olmasa da. Ic-dis uyumu adina boyle bir dizayna gitmeleri buyuk avantaj. Ayni zamanda Goldwing'in tahtini sarsmaya calisan ama beceremeyen K1600GT'nin tabutuna cakilan cividir.

    Olmus bu.

  20. #20
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda acaip bosladi motosikletleri. Kriz'den sonra arabalari bile bosladiydi gerci, ama motosiklet olayinda dinazorlasmaya baslamisti. Bir suredir modelleri sirayla ele alip yeniliyorlar. Goldwing de bunlardan biri.

    Kalabalik tus takimini guncellemeleri guzel olmus. Eminim hala bir suru tus vardir, ama en azindan gereksiz opsiyonlari elemeleri guzel.

    45 kilo hafiflestirme inanilmaz, inanilmaz bir basari. Hic kolay degil. Fiyata ne kadar yansiyacak acaba?

    Ayrica dizayn olarak inceltmis olmalari da cok iyi. Goldwing her guncellemede buyuyup daha bir gemiye benzedi, ama binenler ne kadar kivrak ve atletik oldugunu biliyor; her ne kadar distan hic belli olmasa da. Ic-dis uyumu adina boyle bir dizayna gitmeleri buyuk avantaj. Ayni zamanda Goldwing'in tahtini sarsmaya calisan ama beceremeyen K1600GT'nin tabutuna cakilan cividir.

    Olmus bu.
    Amerika fiyatlarına bakarsak yeni kasada fazla bir artış yok. Baz modelde 1500 $gibi cüzi bir fark var. Tabi bizde nasıl bir fiyat konumlandırması yaparlar zaman gösterecek.
    K1600 é göre kıyaslayıp etiket koyarlar ise 150bin gibi olur yok mevcut fiyatı şişirmezlerse 125 gibi girer diye düşünüyorum ülkemize.
    Deli para ama fuarla birlikte çok sayıda ön sipariş alacağını ve ikinci ele düşen onlarca 2015-2017 model goldwing olacağından eminim.
    hasmet bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)