Arkadaşlar Herkes kullanmadan bir çok ön yargıda bulunmuş bende Test etmeden önce 3 tekerli motormu olur 2 Teker keyfini vermez diyordum ancak kullandığımızda 2 tekerin tüm zevkini verdiğini ve Bir çok artısı olduğunu gördüm.
1. % 25 Daha Kısa Fren Mesafesi sağlıyor.
2. Bilindiği gibi Motosiklet Ön taraftan kaymaya başladığında toparlamak zor hatta imkansız hala geliyor arkadaki kaymalar ise kullanıcı tarafından düzeltililebiliyor.MP3 ise önden kayma ve Motorun kontrol dışına çıkmasını engelliyor.
3. Ön tekerleri Motordaki Bir düğme yardımıyla yatma eğlimini kapatıyorsunuz (Bu ancak 7 Km hızın altında yapılabiliyor) Işıklarda ve durmanız gereken yerlerde ayağınızı yere koymanız gerekmiyor.El frenini çekip indiğinizde Motoru sehpaya kaldırmanız gerekmiyor.
4. Yokuşlarda Sehpaya alma işi zordur MP3 te ise Bu drum kolaylaşıyor El freni çekip park edebiliyorsunuz.
5. MP3'ü Kullanırken Önde 2 Teker olduğunu kesinlikle hissetmiyorsunuz.
6. Virajlarda daha fazla yatabiliyor ve daha güvenli dönüşler yapabiliyorsunuz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar Daha birçok artısı vardır
MP3'ü ATV ile karıştırmayalım alaksı yok.. 3 Tekerli Atv Değil 3 Tekerli Motosiklet Diğerbir değişle OTOSİKLET
Bence Park Ormanda Test sürüşü var Herkese tavsiye ederim mutlaka denenmeli Denemekle birşey kaybetmeyiz
