Bu Adam Kafasızmı

affınıza sığınarak trafikte böylesine gebericek yer arayan adamlara ve videolarına uyuz oluyorum.......

bu adam fazla yaşamak istemiyor galiba...
ne gerek var bu hareketlere..
hadi senin canın kıymetsiz...ya birine çarpsan,ona bişey olsa???
saçmalık....

hahaha adam yol isterken selektor yerine tek teker yapio!!
daha ikna edici olsa gerek :queen:

belki gp yariscisinin kendi videosudur?

Adam bu süratte yavaş giden bir arabaya arkadan carpsa, arabayi jilet gibi keser gecer. Kendisini bile bile tehlikeye atiyor hadi neysede baskalarinin hayatini tehlikeye atmak hayvanliktan baska birsey degil.

Gereksiz hareketler bunlar,bide marifetmiş gibi videolarını yayınlamalarınada örnek teşkil ettikleri için kızıyorum hatta ileri gidip hatırlarını sayıyorum :pr:

inşallah aramızda böyleleri yoktur bence çok abartı ve yakınlarımızı üzecek olayra sebeb olacak hareketler bunlar
hiç tasvib etmiyorum bu şekilde motor kullnanmyı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar onaylamasakta adamı gerçekten tebrik etmek lazım :)

arkadaşlar tecrübeli olan sürücülerin yorumarını bekleyelim şahsen inandırıcı gelmedi bana kadranla oynanmış o hızlarda giderken görüntü bu şekilde olmaz gibi geldi bana gençken benimde 2.75 görmüşlüğüm vardır çok değil ama o zamanlar müthişti hatıralarımda kalan görüntü bu değildi :) yoksa benmi abartıyorum.evet tecrübeler konuşsun bekliyoruzz stopici aye ? ne diyorsun?

Moderatör
Bu adam kafasızsa binlercesi daha var aramızda.. Bu tür videolar artık olağan karşılanıyor. Ama böyle bir sürüş denemesini ülkemizde yapmak gerçekten çok fazla cesurca olur.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben çok anlamam ama bence kadran doğru.

Videonun sonlarına doğru daha uzun teker yapmak için sağa yanaşıp 100kmh hıza düşüyor, tahmini1. vites 8-9 bin devir civarıdır, sonra tekere alıyor 220 civarı teker bitiyor.

Bu değerlere bakınca kadranın doğru olduğu kanısına varıyorum.

o sürate hiç çıkmadım malum yollarımıza güvenmiyorum yemiyo açıkçası:queen:
ama kadran doğru kesinlikle...

bu arada murat sen izlediğin bütün videolar için konu mu açacaksın merak ettim doğrusu...

GKN

kadran doğru, garip bişey yok, 1000 lik ss lerin hepsi 80-90 da 2 ile tekere alındığında 2. nin üstünü görebilir..
mert bile öğrendi 2 de tekere alıp 200 ün üstüne çıkmasını bu adamlarmı yapamıcak :p
bide makinanın hızı belli oluyo, o hıza çıkan arkadaşlar bilir..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar