MOBESE kameraları iki trafik kazasını görüntüledi

Paylaşım için teşekkürler,

İlk kazada insanlar nasılda toplanıyorlar hemen, karıncalar gibi. Topu topu 3-5 kişi yardım edecek kadına diğerleri tamamen ne olmuş diye bakmak için koşturuyorlar herhalde.

paylaşım için sağol erol abi

[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/mobesebatman65.wmv[/MEDIA]

1. kazada yaya fena yaralandı sanırım. Ancak millet olarak garip bir huyumuz var, oraya arı kovanı gibi üşüşen insanların neredeyse tamamı yardım etmek için falan değil meraktan toplanıyorlar. Hadi ilk 3-5 kişi yardıma koştu, gerisi ne yapacak orada, adamı havasızlıktan öldürecekler :)

ekmek çıktı gibi bi olay olmus :) kalabalığı gören koşmuş gitmiş :)

suç kimde ben tam çözemedim yayada mı motosikletlide mi:silent: ama milletin bi anda olay yerine üşüşmesi trajı komik bi olay :)

kadının yolun ortasında ne işi var? Araçlardan çok, insanlar motosikletlileri dikkate almıyor!!!

Çok ilginç yaa sanki fake gibi ama üzücü bir olay büyük geçmiş olsun vatandaşımıza :pale::rendeer:

yalnız bişey dikkatimi çekti.motorsiklet sürücüsü kendisi yaralanmasına rağmen yinede kalkıp kadına bişey oldu mu acaba diyerek yanına gidiyor.bütün halk kadına odaklanmış.istese bence ordan kaçabilirdide.hatta motorsikletini kaldırma gibi bir girişimde bile bulunmadı.araba(4 teker) sürücüleride tam tersi vurup kaçıyorlar.bunun gibi birçok şeye rağmen trafik magandası-serseri yine biz oluyoruz.bu nasıl bir mantıktır :( sürücüyede kadına allah şifa versin:rendeer:

yalnız bişey dikkatimi çekti.motorsiklet sürücüsü kendisi yaralanmasına rağmen yinede kalkıp kadına bişey oldu mu acaba diyerek yanına gidiyor.bütün halk kadına odaklanmış.istese bence ordan kaçabilirdide.hatta motorsikletini kaldırma gibi bir girişimde bile bulunmadı.araba(4 teker) sürücüleride tam tersi vurup kaçıyorlar.bunun gibi birçok şeye rağmen trafik magandası-serseri yine biz oluyoruz.bu nasıl bir mantıktır :( sürücüyede kadına allah şifa versin:rendeer:

sonuna kadar katılıyorum...:cat:

Ne Meraklı İnsanlarımız Var :S Birini Gasp Yapsalar Yardımına Kimse Koşmaz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanki oyuncak dağıtımı yapılıyor.... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar