Honda Cbr 600F (1987-2006)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk hali racer 200 gibi:p

keske goldwing için acılan baslıkta oldugu gibi tum devreleri altalta sıralı olsaydı ozmn nasıl evrim gecirdigini daha rahat anlardık:)

şimdi bir gt250r kullanıcısıyım...

sonraki hedefim bir 600F sahibi olmak... konu açılmışken, son kasası hangi yıl değişti, 2001 mi???

Son kasa 2001' de değişti evet.

Bu arada, başlıktaki gri 600F benimkinin aynısı, başta kafamda hep kırmızı vardı, ama şimdi düşünüyorum da; gri gittikçe gözüme daha asil gelmeye başlıyor, iyiki gri almışım diyorum. Zevk meselesi tabii :)

Ama ne olursa olsun çok güzel bir motor. Yıllardır kendisini kanıtlamış, emektar bir makina. Hem kullanımı çok yumuşak, hem de 110 beygirlik enjeksiyonlu 599cc. motoruyla oldukça performanslı.

Bir de 1987' deki kasasını, Kawasaki ZZR 600'e çok fazla benzettim ben.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için sağol .

Paylaşım için tşk.

Böyle bir motorun üretiminin durması gerçekten kötü oldu. Yerini doldurabilecek aynı teknik verilere sahip bir motor şuan için yok.

600f'i genelde hem ss performansı hemde biraz uzun yol düşünenler yani konfor arayanlar kullanıyordu. Şuan ise ya tam bir ss'e geçmek zorunda kalıyorlar yada touring kullanıyorlar.

ah bea yasit olucaktik simdi :salut:
honda cbf in piyasadaki yerini arttirmayi hedefliyor sanirim

HRC

temizini bulursanız bundan güzel motosiklet yok bence arkadaşlar :cat: hem race hem touring tadı var onda.

Paylaşım için tşk.

Böyle bir motorun üretiminin durması gerçekten kötü oldu. Yerini doldurabilecek aynı teknik verilere sahip bir motor şuan için yok.

600f'i genelde hem ss performansı hemde biraz uzun yol düşünenler yani konfor arayanlar kullanıyordu. Şuan ise ya tam bir ss'e geçmek zorunda kalıyorlar yada touring kullanıyorlar.

aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum.motosikletimden çok memnunum :cat: ama değiştirmek istediğimde ne alacağımı bilmiyorum :silent: :silent:

Son kasa 2001' de değişti evet.

Bu arada, başlıktaki gri 600F benimkinin aynısı, başta kafamda hep kırmızı vardı, ama şimdi düşünüyorum da; gri gittikçe gözüme daha asil gelmeye başlıyor, iyiki gri almışım diyorum. Zevk meselesi tabii :)

Ama ne olursa olsun çok güzel bir motor. Yıllardır kendisini kanıtlamış, emektar bir makina. Hem kullanımı çok yumuşak, hem de 110 beygirlik enjeksiyonlu 599cc. motoruyla oldukça performanslı.

Bir de 1987' deki kasasını, Kawasaki ZZR 600'e çok fazla benzettim ben.

BENDEKİ 600f de gri renk ve çoook hoşuma gidiyor :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar