virajlara dikkatli dirin.

o arkadaş gaz açıooo dikkatli izle görürsün....gaz açmasa düşmezdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyani Düşecegiz Diye Motora Binmeyecekmiyiz!!

var zaten onda bi dengesizlik ilkn geçişindede karşı şeritteki motora patlıyodu

sanırım antreman felan yapıyolar bunlar normal şartlarda araba tehdidi varken ne o kadar yatarım nede o kadar hızlı girerim çok usta olsam gene yapmam 2 teker bu hata affetmez paylaşım için sağol

HRC

şöyle birde şekil yapalım vidoya;
[GV]-2349605982650083244[/GV]

Viraj içinde gazı açarsan yapışırsın. Gaza dokunmasa daha fazla bile yatabilirmiş...

Pre-lude haklı, acemi bir tip miş zaten...

acemi olduğu belli ilkönce giderken şeritten taşıyor karşıdakine çakıyordu az daha sonra viraj çıkışında gaza yükleniyor bu oluyor....:queen:

yavaşlayarak gir hızını koru hızlanarak çık prensibi uygulanmalı sanırım virajlarda bi yerde ki eğitim hocası öyle demişti bilmem doğru mı öğrenmişim
en çok tedirgin olduğum konuda virajlar bu arada hiç motosiklet kullanmadım ama bisiklette sık sık yaptığım hata zemin farkını göz ardı edip arka tekerin kontrolünü yitirmem oldu bikaç kez

dostum virajı almış, virajı alamamasından diil o, virajı tam bitirmek üzreyeken doğrulmadan gaz açmış, öndekine yetişicem idye gaza gelmiş, o kadr derecede gaza basarsan bu az bile olmuş bayagı fena olur, aceleye gelmiş biraz doğrulduktan snra yapıcaktı onu.:cat:

Ya arkadaş bi harfi hatalı yazdı diye uğraşmayın bu kadar allah allaaah, sizi virajlara dikkatli girin diye uyarıyor siz de dikkatli diriverin olsun bitsin :queen:

tamam abı bızde dıkkatlı dırıcez dedık yanı bı acayıplık yokkı hatta 3 kere kontrol ettım dikkatlı dırıcez

adam en azından bir pistte deniyor ve ciddi bir olay olmadan atlatıyor acemiliği böyle atar zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar