Çevrimdışı (offline)
Tek Teker Arif Videoları -
26-04-2004, 20:49 PM
TT arif abi nerelerdesin neden konusmuyorsun yaws, bir tek adamımız abimiz dedigimiz parmakla gösterebilecegimiz adam sendin diğerleride öyle ama sen farklısın neden ortalıkta yoksun ?
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
28-04-2004, 09:24 AM
yahu ben konuştum geçenlerde ..acayip yoğun haberiniz olsun.ben mesaj çektikten bir saat sonra falan aradı ki telefonlara bile bu kadar geç bakabiliyo..mağlum güneyde yaz başladı.ve sezonluk olaylara katılıyo fqalan..hoş görnmek lazım.hiç olmadı siz mesaj falan atın o kesin döner..arayıp ta bulamazsanız falan yani..bizi unutmamış merak etmeyin hatta kısa bir zaman sonrada istanbula da gelebilir..haber verecek sizi de bilgilendidiririm zaten yazarda..
Çevrimdışı (offline)
TEk teker arif ========> -
05-05-2004, 17:48 PM
Hocalar gecen gün tt arifin telefonunuu almıstım vede unutumustum telefonu herneyse numarayı buldum vede sms cekeyım dedik attık sonra tt arif abi aradı bizi iyice geyik muhabbeti falan ettik vede çok aşırı yoğun oldugunu söyledi, işler başlamış sezonlar açılınca tt arif tabi tek teker oldugunu ispatlamak için çıkmış meydana eğer bir problem olmassa 7-10 gün içerisinde gelecekmiş istanbula ozaman onun arkasına binecekmişim motoruna sonra uçacakmışız
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Motorsiklet, Seyahat, Bilgisayar
Kan Grubu: A Rh+
26-11-2004, 16:11 PM
Bence telefonu burda paylaşalım Sanırım herkes konuşmak ister
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Çevrimdışı (offline)
29-11-2004, 07:27 AM
İstemesse mesaja cevap vermes
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: su an yok
20-12-2004, 19:50 PM
guzel kardesım bende de vardı bı ara arıf abının telfnu ama kaybettım bana da cd sını gonderdı bende ona tek teker resımlerımı gonderddım sor ona tek teker serhat dıye bırını tanıyon mu dıye bı benı tanır ama ben suna ınanıyom bende ybr 125 var arıf abı kadar belkı uzun gıdemıyom ama onun yaptıgı her hareketı ben ybr 125 de yapıyom vallahı yaz gelsın drag lara sov yapmaya cıkacam ee 10 beygırle bu kadar oluyo olsun bı racıng makınam bak bende arıf abı gıbı gıderım buna ınanıyom tek teker olayı yanı o kadar zor bı sey degıl ama bılek ıle beyın arasında kalıyo hıssetmek cok onemlı bence
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: motorsiklet
20-12-2004, 22:04 PM
İSMİNİZİ ÇOK DUYDUM BAŞARILARINIZDAN VE CESARETİNİZDEN DOLAYI SİZİ KUTLUYORUM BEN BU İŞİ MESLEK OLARAK YAPIYORUM YARIŞ KONUSUNA GELİNCE O İŞİ SİZİN GİBİ USTALARA BIRAKTIK CİVARDA ARKADAŞIMOIZ DOĞAN KIRBAŞ UĞRAŞIYOR HAYATINIZ BOYUNCA BAŞARILAR
gerek meslek olarak gerekde yaŸamn ta kendisi motor
Çevrimdışı (offline)
21-12-2004, 07:17 AM
Biker Boy = Karate Kid = tek serhat