Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
Tekteker Arif E Bir Soralim Bakalim -
01-02-2006, 00:18 AM
Arif abinin bu sitede adına bir topigi oldugundan haberi varmı bilmiyorum ama enkısa zamanda kendisini arayıp soracagım.Eger telimi ver derse(ki eminim diyecektir )buradada yayınlayacagım .
HOŞCA KALIN
bencede abimizin telefonunu burda vermeyin. tabiki herkes onunla konusmak ister, o benim için bir efsane diyebilerim. hemen hemen bütün videoları var bende. ama telefonla aradıgımızda belki rahatsız olabilir. yani her zaman insan iyi olmayabilir. telefonu caldıgı zamanda kabalık etmek istemeyecektir ama kötü bir gününde onu farkına varmadan sıkabiliriz. burdan arif abi'nin adına konusuyor gibi olmayım, yanlıs anlamasın kimse. bence ona ait bir topicte sorularınızı cevaplayacaktır. zaten isteyen yine telefonla görüsür. arif abiyle hic telefonda görüsmedim ama cok alcak gönüllü birisi oldunu biliyorum.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Virago 1100
01-02-2006, 22:30 PM
arkadaşlar isterseniz onu gördüğümde ona sorarım belki oda buraya üye olur? ne dersiniz. Bilmem oğlunu bilen varmı oda aynı babası gibi başladı hayırlısı bakalım.tt arif geçenlerde kolunu kırmıştı halen motorun üstündeydi pes yani.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bisan Shalter 125 & CZ 500 Special Cross & URAL
Kan Grubu: B Rh+
21-06-2007, 20:00 PM
guzel olmus ama ben daha fazla videosunu gordum
ayrica en sonunda tektekerin cep numarasini buldum ve aradim.yaza insallah ziyaretine gidecegim
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: gitti ne yazık ki....
Kan Grubu: A Rh+