Mobilet ile 140 km

[FLASH]http://www.koreus.com/video/mobylette-autoroute[/FLASH]​

Videodaki dialoglar süper yanlız :queen:

- Mamiiii kardeşim benim beee.

bu tornet vakası memleketimin nadir icatlarından birisi. ama sponsor bulup, trafiğe kapalı alan ya da pist ayarlayıp yarışını yapsalar çok harika olacak. kendi kendine bir alt kültürü bile oluşmuş vaziyette, değerlendirmek lazım

Allah bunlara akıl fikir versin o motorla ne cesaret bu sürat kafasında kask yok ustünce koruma yok yaptıkları harekete bak.

140 kmh hız ile korumasız bir şekilde asfaltta sürüklenmek ::saad:: Düşünmek dahi istemiyorum. Allah korusun. En yakın zamanda akıllanmaları dileğiyle. Unutmayın; Dünyaya sadece bir defa gelirsiniz. 2. bir şansınız asla OLMAYACAK!!!!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nedense herkes kınamış...Ama herkes de kıendi motorunun daha hızlı gitmesi için elinden geleni yapar tavsiyeler alır....Hatta nos ve benzeri cihazlar takar....Sadece korumaları yok diye mi kınıyorsunuz anlamadım?....Hızlarına birşey demiyorsunuz yani.....

Ben tebrik ediyorum....Ama sadece cesaretlerinden ötürü......Canlarını düşünmeden nasıl yapabiliyolar hala anlamış diilim....Korkuları da mı yok...Altı üstü mobilet....Mopet......

Nedense herkes kınamış...Ama herkes de kıendi motorunun daha hızlı gitmesi için elinden geleni yapar tavsiyeler alır....Hatta nos ve benzeri cihazlar takar....Sadece korumaları yok diye mi kınıyorsunuz anlamadım?....Hızlarına birşey demiyorsunuz yani.....

Ben tebrik ediyorum....Ama sadece cesaretlerinden ötürü......Canlarını düşünmeden nasıl yapabiliyolar hala anlamış diilim....Korkuları da mı yok...Altı üstü mobilet....Mopet......

Herkes değil ama çoğu insan motosikletinin ve arabasının daha hızlı gitmesini ister. Yalnız, otobanda dahi olsa gereksiz makaslara girerek ve yanyana, hatta dipdibe 2 motosiklet ve arabayla gitmek + KORUMASIZ bir şekilde... ::lac::
Motosiklette(!) ağırlık namına birşey yok, en fazla gelse 40-50 kg.

hız tutkusu güseldir ama motorun durumu ve yapısı çok önemli 140 çok fazla bi arada tevevizyona çıkmıştı konyada 180 yapan mobilet ler :queen: motorda ne fren ne padel nede oturak yatıyo adamlar gido hemde kask yok... Ewliya mısınız siz ?? bana bişey Olmaz diolar bide :mrgreen:

Herkese merhabalar... ilk mesajım... uzun süredir takip ediyorum forumu ancak ilk defa cevap yazmak istedim.

Bendeniz Doğukan ECE

Bu arkadaşların web sitesine koptum... Jokeyler bölümndeki fotoğrafların çoğu webcam ile internet kafede çekilmiş....

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
1990 yıllarda memleketim olan niğdede 15 -16 yaşlarındayken benimde mobiletim vardı ama moddifiyeli değildi ama arkadaşlarımın bu videoda gördüğünüz motorların aynısından mobiletten bozma modifiye mopeti vardı ama mütiş bi zevktir onla uğraşmak 2 zamanlı canavarlardır bunlar bende bir çok kez 130/km üzerine çıktığım oldu hatta bi şahin veya murat 124 ile test ederdik arkadaşın dediği gibi iç anadolu niğde/bor gaziantep konya karaman ereğli gibi yerlerde bi kültür halindedir bu mopet aşkı aslında göründüğü kadar tehlikeli değil çünkü istanbul değil orası ipini koparanın geldiği :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşünmekte bir sanattır bunu beceremeyen cahillerin işidir bu. Koca bir aptallık :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Düşünmekte bir sanattır bunu beceremeyen cahillerin işidir bu. Koca bir aptallık :)
hocam kask olayında sana katılıyorum ama o yerleşim yerlerinde kask takmak komiktir ayrıca bu motorlar senin motordan daha sadık ve kalitelidir haytta yolda bırakmaz ama seninki kadar rahatta değildir hayatın gerçekleri bunlar:cat:

bu cocuklar cılgın ! mobılet tutkusu bi baskadır öyle parayı bastır al fiyakalı bi motor sonra hava yap motorculuk öyle degil işte ! biraz benzin kokusunu alıcan hem sonra bi dokundurcan arkadan lafını hiç sevmedim dikkat ette sana dokundurmasınlar arkadan anladın sen onu !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar