Korkunç mu değil mi siz karar verin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şekerr bunu verdiler daha önce :) :wiinkk: ama genede teşekkür :rendeer:

izleyince copk komik ama yasaması bence cok korkunctur bide tam karanlık yerde yapılmış daha bi korkunc olmuş nerrden buldun bunu ya

ne olursa olsun gormeyenler war mesela ben :D saol dishy begendım bence gusel bisiy :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tobe tobe vermeyen kalmamış bunu yaff :p :mrgreen:
25.12.2006 = 02:09 garacava da verdi tıpkısını :mrgreen:
En Korkunç Mobilet Ve Sürücüsü... Diye ama :p :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dett bi bayan açmış bunu bu dursun ötekileri kilitlesinler şekerr :p :mrgreen:

yaşlı dedem hep derdi ki:
iyi ve güzel şeylerin tekrarlanmasında fayda vardır !

@ dishy

kankacığım ellerine sağlık, teşekkür ederim paylaşım için, zahmet etmişsin, sağolasın :mrgreen:

dishy paylaşım işin sagol. fakat bu videoyu 3-4 defa bu sitede izleme imkanım oldu:mrgreen:

benim başıma yaklaşık bir durum gelmişti 2m boyunda kolları 1m uzunluğunda kamburu olan hertarafı sarılı birşeydi caddede yürüyüp duruyor sonrada bana bakıyordu korkumu anlatamam ama o korkuylada yaşayamazdım 4m lik bir tahta parçasıyla üzerine koştum karanlığa kaçtı yaklaşınca ağlamaya başladı abi dur yanlışlık oldu diye. hayvan herif korkuttu bizi

benim başıma yaklaşık bir durum gelmişti 2m boyunda kolları 1m uzunluğunda kamburu olan hertarafı sarılı birşeydi caddede yürüyüp duruyor sonrada bana bakıyordu korkumu anlatamam ama o korkuylada yaşayamazdım 4m lik bir tahta parçasıyla üzerine koştum karanlığa kaçtı yaklaşınca ağlamaya başladı abi dur yanlışlık oldu diye. hayvan herif korkuttu bizi

vallahi kim olsa korkar bence 100 metrede dünya rekoru bile kırılır:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar