Fabrikaların üretikleri araçların, kokpitteki hızlarını gerçekte olduğundan daha fazla göstermek gibi bi lüksü olamaz,diyelimki yapıyolar o zaman bütün büyük firmalar oturup ,ortak bi karar alacaklar bizim motorlar normal en fazla 2.80 yapar ,ama hepimiz 360 gösterelim ibrede diyeceklerki ,hani sözüm ona foyaları ortaya çıkmasın-ki günümüz şartlarında buda söz konusu değil coq beyin arkadaşları yüzünden
İnternette gördüğümüz o hızlar yalan yanlış hızlar değil,gerçekten 350-360 lara çıkan hayabusalar mevcut ( otobanda R1 ile 300 ile giderken yanımdan yeterince hızlı geçen bi hayabusa biliyorum ,hı yolun sonunda keçemi patlatmıştı neydi,geziyi orada bırakıp geri dönmek zorunda kalmıştı ) çok ciddi modifikasyonlarla bu hızlara çıkıyolar,fakat bu hızlarını ibrede gösterdikleri ne kadar doğrudur bilinmez,yani 360 yapan bi hayabusa bu 360'ı ibrede gösterebilirmi yada ne kadar doğrudur bilemem
Gsxr1000 gibi yeni nesil racing'lerin hayabusaları geçtiğini biliyorum,fakat ne yazıkki test edilmemiş,o yüzden benim için çok amacına ulaşmış bi test sayılmaz,bide 1800 ıntruder koysalardı teste tam olurdu
Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına
Neden tek tarz kullanılmamışta ,hayabusa ile transalp ikisi aynı test içinde değerlendirilmiş ( tabiki karşılaştırma yapılmamış doğru olarak )hayabusayıda geçelim keşke
gsxr1000-1000rr-zx10r ve R1 'i böyle bi teste tabii tutsalardıda,bizde gerçekten hangisi hızlı 1. ağızdan öğrenseydikk
SAYGILAR