öncelikle test yazısı için teşekkürler olcan....
bende bir tiger kullanıcısı olarak bikaç şey yazayım istedim... (daha önceden belirtilmiş şeyler olursa kusura kalmayın...)
öncelikle bu motosiklet hemcinsleri arasında (250 cc çin menşeili) hem görünüş hemde performans bakımından en iyisi... özellikle 15 li dişliden sonra..
zira bunu bizzat test ettik... vibrasyon konusunda ise; sözü geçen dişli değişimden sonra vibrasyonun oldukça azaldığını söyleyebilirim...
en önemlisi ise bana göre, ki bu benide şaşırtmıştı, çook iyi bir uzun yol performansının olduğu...
şöylekii...
bir cuma akşamı eskişehire gitmek için istanbul kadıköyden yola çıktım. ama kendimi ankarada buldum... (nası olduğunu sormayın

oldu işte

)
derken ankaradan direk eskişehire vardım... arada bir dinlenmek için verdiğim molalar dışında hiç durmadım... yanlış hatırlamıyorsan 600 km nin üzerinde yol yaptım.. ve ertesi gün direk istanbula döndüm...
istanbul dan ankaraya ordanda eskişehire gittim ve çok ama çok rahat ve birokadarda keyifli bir yolculluk yaptım...
bu yol sırasında 3 saat civarı hiç gaz kesmeden gittiğim oldu.. ve motosiklet banamısın bile demedi..
uzun lafın kısası bu motosiklet alınırmı???
bu fiyata alınır...
bu arada bu motosikletle ilgili anlatılan kronik sorunlardan hiçbirini (arka lastik saplamalarının kırılması, elektrik tesisatı vb..) evet hiçbirini yaşamadım...
motosikleti istanbulda bırakırken bi arkadaşıma verdim motosiklet kullanmayı öğrensin die.. acemiliğini benim motosiklet üzerinde attı anlayacağınız.. ve hala tık demedi...
saygılar....