bakıyorum tıgerı mondıal mtc ıle kıyaslayanlarda var yok artık bu motor bu kadar dusmedı dusmezde sıze tavsıyem cıf sılındırlı motorları tercıh etmeyın mantıklı olun tamam 500 cc olurda cıf sılındır olur 250cc lık cıf sılındır motorun tek sılındır olana gore bakımı ıkı kat daha zordur dusunun bı bı bujı alcaksınız 2 tane bırden almak zorundasınız bı rektefe yaptırmak ıcap edıcek 2 pıston 2 sılındır yuvası vs yarın oburgun bı sorun cıkacak motorlardan bırıne az bırıne cok elektırık gelecek motorun calısma duzenı bozulacak tıgerde boya sorunu var kabul edıyorum solma oluyo zamanla ama suda var tıgerın tasarımına bıraz dıkkatlı bakın 2 camurluk degıstırdınızmı motor neredeyse sıfır baska teferuat yok uzerınde

mondıal mtc ıle
saglam bı cukurdan gecın cantlardan 4 tane tellın kırık oldunu goruceksınız

mtc cıf sılındır olmasına ragmen toplam sılındır hacmı 233cc dır buraya dıkkat cekmek ıstıyorum tıger tek sılındır 249cc lık bı sılındır hacmı var mondıalle tıgerı duz yolda kapıstırın ne rampada ne duz yolda bu motor tıgere rakıp olamaz cbf 250 lıler cok az bı farkla gecıyor benı oda tıgerın bıraz agar olmasından kaynaklanıyor sanırım tıger 180 kılo cıvarında ben bugun 250cc lık bı motor alcak olsam gene tıger alırdım 2cı el cunku 2cı ellerı cok uygun fıyata yarı yarıya fıyat farkı var ..
zıncırden ses gelıyo dıyen arkadasım zıncırı sok bı legene benzının ıcıne koy guzel bı yıka benzınle o bukulen yerlerı ıyıce acılsın bıde oyle dene...