anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Test Merkezi

Yazlık Motosiklet Botu MotoBot [TEST]

Bu konuya 44 cevap yazıldı 5403 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
Kan Grubu: A Rh+
Post Yazlık Motosiklet Botu MotoBot [TEST] - 20-07-2007, 01:08 AM

MotoBot - Yazlık Motosiklet Botu MotoBot Testi

"Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" sloganıyla karşımıza çıkan Motobot firması ürettiği dana derisi ve süet bot ile çizme modelleriyle motosiklet kullanıcılarına ucuz bir alternatif sunuyor.

Firma tarafından üretilen dana derisi yazlık motosiklet botunu sizler için test ettik.

Ayarlanabilir bilek genişlik, 3 kattan oluşan iç ve dış aşık kemiği koruması, güçlendirilmiş topuk ve ön koruması, yıpranmaya karşı vites temas lastiği, kauçuk tabanı ve reflektif şeritleriyle bütünleşen şık dizaynı Motobot Bot emsalleriyle baş edebilecek özelliklerde.

Sıcak havalar için dizayn edilmiş yazlık model ile İstanbul 'dan Marmaris 'e yaptığımız yolculuk boyunca test etme şansını bulduğumuz Motobot Bot (Hakiki Dana Derisi olanı) ayağı terletmemekte. Süet ve Dana derisi seçenekleriyle sunulan Motobot Botun kauçuk tabanı özellikle 40 derecenin üzerinde ki sıcaklıklarda geçtiğimiz yollarda erimiş asfaltlarda yere sıkıca tutunarak kaymayı engelledi. Yol boyunca yoldan ve araçlardan seken taşların darbelerini başarıyla emen Motobot Bot 1500 km lik yolculuğum boyunca benden geçer not aldı.

Ayak bileğinde herhangi bir ağrıya sebebiyet vermeyen ve vites geçişlerinde zorluk çıkartmayan hali yolculuğumun oldukça keyifli geçmesine sebebiyet verdi. Bileği kavrayan yapısı ve ayarlanabilen bilek genişlik özelliği ile ayağımızı sıkıca saran Motobot Botun teknolojisinde kullanılan aşık kemiği korumaları ayağı hiç rahatsız etmiyor. Motor üstünden inince yaptığınız yürümelerde bot ayağınızı rahat hareket ettirmenize olanak sağlıyor ve sunduğu ergonomik yapısı sayesinde ayaklarınızın oldukça rahat etmesini sağlıyor. Reflektif bantlar gece aldığı ışıklarda oldukça güçlü şekilde parlıyor ve biz motosikletçiler için en önemli mevzu olan görünür olmaya ufakta olsa katkı sağlıyor.

Bot daha evvelden de bahsettiğimiz hava sirkulasyon kanal yapısının başarısı nedeniyle koku yapmıyor.

Botla beraber sunulan Moto Bot çorap ise güçlendirilmiş kaval koruma, güçlendirilmiş bilek bölgesi, dikişsiz ve güçlendirilmiş burun, güçlendirilmiş topuk ve güçlendirilmiş coolmax tabanı ile hem korumanın artmasına hem ayaklarınızın nefes almasına olanak kılıyor. Botun fazla bir ağırlığının olmaması ayağın botu değil, botun ayağı taşımasını sağlıyor, çok önemli bir durum olan ayak sağlığımız için oldukça olumlu bir durumdur.

Botu üreten ve satan firma MotoBot
Satış Fiyatı 125YTL

Alıntı:
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ÜST YÜZEY: Hakiki dana derisi
DERİ: 1. kalite dana derisi ve süet derisinden imal edilmiştir.
ASTAR: Nefes alabilir, Ter transferini gerçekleştiren Anti bakteriyel
İÇ TABAN: Anatomik özelliğe sahip, Anti bakteriyel, Çıkabilen yıkanabilir,Nefes alabilen, Comfort iç taban
Cırt: Görevi bilek genişlik ayarı yapmak.
TABAN: Ortopedik özelliğe sahip, kauçuk.
KORUMA: Güçlendirilmiş burun,yan ,topuk ve aşık kemiği , vites yeri korumaları.
MotoBot Çorap

Ayrıca firma yeni renk seçenekleride sunmakta.

Camel -/ Kırmızı nubuk -/ Kahve pull up

Siyah pull up -/ Siyah süet -/ Kum nubuk

Alıntı:
Motobot'u Temin Etmek için İletişim Bilgileri

Email: motobot@moto-bot.com
MAĞAZA ADRES : ESKİ LONDRA ASFALTI KOCASİNAN İŞ MERKEZİ NO:29/ 18-19-20 ŞİRİNEVLER-BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL: (0212) 551 56 00
TEL-FAX : (0212) 551 96 23
FABRİKA ADRES: İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İKİTELLİ / İSTANBUL
Fotoğraflar

Yıpranmaya karşı vites temas lastiği

3 kattan oluşan iç ve dış aşık kemiği koruması

reflektif şeritler

Ayarlanabilir bilek genişliği

İç Taban

Konu Skullhunter tarafından (20-07-2007 Saat 01:11 AM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#2)
motorcu48

motorcu48 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbf150
Kan Grubu: O Rh+
20-07-2007, 02:58 AM

marmarise gelerek test ettiğinize göre bu bot kesin manyaktır heheh (ee malum marmaris sıcak yer)yerli malı üretimlere 100% önem vermemiz gerek yabancılardan kaçmisli paraya alcağımıza para türk firmasına kalsın bence herkez MotoBot'u desteklemeli.paylaşım süper tşk

HONDA
Hız Felaket DeğiL Kabiliyettir CaddelerdeYapılmadığı Sürece!!!
Eski
  (#3)
starblazer

starblazer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: guzel oldu biri aldı :) gittim bende CBF 150 aldim
20-07-2007, 08:19 AM

kalite bir kundura ayakkabı fiyatına , alıp kullananlar en fazla 125 kaat zarar eder ki o da dayanıklılığı testedilmemiş daha , belki 1 sene sonra dağılır belki hep böyle kalır .
Bence alınası ve görülesi bir bot .
Ekipman araştırdığım şu günlerde gidip bir göresim geldi .
Eski
  (#4)
tubis

tubis - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Cygnus,Honda Nx4 Falcon,Honda Today
Kan Grubu: B Rh+
20-07-2007, 08:33 AM

Valla ben beğendim, bunun tıpkısının aynısı başka bir marka, adı aklıma gelmedi 160 £uro ydu.. Alamamıştım, bunu alabilirim...

Tugba Aykan (tubis) Okan Ekin (knkn07)
SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
Eski
  (#5)
Syriana

Syriana - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
20-07-2007, 08:44 AM

söz konusu botu yaklaşık 2 ay önce aldım ve 3.000 km üzeri yol yaptım...rahatlığı konusuna diyecek bişey yok...fiyatıda gayet makul...araştırdım gittim gördüm ve aldım gayet kullanışlı bi bot...ama aldığım zaman sadece siyah rengi vardı diğer renk seçenekleni yeni üretmişler sanırım...

Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Eski
  (#6)
kozalak

kozalak - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 600RR
20-07-2007, 08:46 AM

ben süet olanından kullanıyorum ..vede memnunum .sadece motor kullanırken değil günlük yasamda bile kullanılabilir.

Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Eski
  (#7)
ışık ercan

ışık ercan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: MCT 250
20-07-2007, 08:54 AM

arkadaşlar banimki 3-4 ay oldu alalı yaz ış kullanılabilecek güven veren bir bot inanın içinde kendinizi spor ayakkabıdan yada trackıng ayakkabınızdan daha rahat hissettiğinizi göreceksiniz.

yaşasın rüzgar kardeşliği
Eski
  (#8)
tubis

tubis - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Cygnus,Honda Nx4 Falcon,Honda Today
20-07-2007, 09:07 AM

Kışında kullanılabilir mi ?

Tugba Aykan (tubis) Okan Ekin (knkn07)
SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
Eski
  (#9)
marwel114

marwel114 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bmw F650 BJK :)
20-07-2007, 11:51 AM

emeğin ve paylaşımın için teşekkürler
merak ettiğim bir bot tu bu model, çok iyi fikir verici olmuş bu topic.
Ben de şahsen çok beğendim motobot u. Tekrar teşekkürler

Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Eski
  (#10)
jeansatar

jeansatar - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: APRİLİA pegaso & RAMZEY QM250
20-07-2007, 12:06 PM

oldukça şık ve bizler için işlevsel bir bot..........teşekkürler bilgi için gidip görmeli bakmalı gözatmalı şirinevler'deki mağazasından

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ KAYBEDER.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Eski
  (#11)
Luxor

Luxor - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF150 Kırmızı (Birde Kastino QM125T-B (idi bir zamanlar, babamla beraber binerdik :( )
20-07-2007, 12:08 PM

ben kendime aşağıdaki bottan aldım ama açıkçası eşim için motobot almayı düşünebilirim.
çünkü eşim daha rahat bir model istiyor, benim tarz bir botu sanmıyorum ki giysin

zaten ben aldığımda onada sordum, sen de istermisin diye, ben şimdi scooter kullanıp işe gidip gelicem, o bot fazla gelir bana dedi
ama sanırım motobot gene eşime göre işe gidip gelirken olmasa da günlük hayat için iyi bir alternatif (motora bindiği zamanlar)...

Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Eski
  (#12)
starblazer

starblazer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: guzel oldu biri aldı :) gittim bende CBF 150 aldim
peki bişey daha soracam - 20-07-2007, 12:37 PM

Bu bot sağlam , ve kullanışlı onuda anlamış bulunuyorumda .
Koruma kısmına nekadar güvenebiliriz , onu test eden zaten yoktur
bu konudada bilgi verir miniz? Meselar motorun altında ayağınız kalsa
ezilmeyi nekadar önler. Kullanan arkadaşlar test etmesede sanırım tahminleri vardır .

( Arkadaş Sidi almış okadar koruması haliyle yokturda , ben eşime dandik mal almazdım , düşündüğüne göre güveniyor )

Bu konuyuda açıklığa kavuşturursak kesin gidip deneyeceğim.
Saygılar
Eski
  (#13)
alplion

alplion - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: buell 1125R
20-07-2007, 13:39 PM

ben geçen sene uzun botlardan almıştım.çok memnunum kesinlikle içine su almıyor.soguk havalarda yeterli ısınma da sağlıyor.

Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim
Eski
  (#14)
Luxor

Luxor - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF150 Kırmızı (Birde Kastino QM125T-B (idi bir zamanlar, babamla beraber binerdik :( )
20-07-2007, 15:39 PM

Alıntı:
starblazer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu bot sağlam , ve kullanışlı onuda anlamış bulunuyorumda .
Koruma kısmına nekadar güvenebiliriz , onu test eden zaten yoktur
bu konudada bilgi verir miniz? Meselar motorun altında ayağınız kalsa
ezilmeyi nekadar önler. Kullanan arkadaşlar test etmesede sanırım tahminleri vardır .

( Arkadaş Sidi almış okadar koruması haliyle yokturda , ben eşime dandik mal almazdım , düşündüğüne göre güveniyor )

Bu konuyuda açıklığa kavuşturursak kesin gidip deneyeceğim.
Saygılar
şöyle diyebilirim
eşim bana senin bot benim kullanımım için fazla profesyonel, ben zaten işe o botla gitmem dedi(eşim kuaför bu arada)
bu durumda ben de ona sidi tarz bir bot alırsam kullanmayacak.ama en azından motobot gibi daha günlük tarz bir botu kullanabilir diye düşünüyorum(tabii ki görünüm olarak gene eşime uymayacak ama en azından diğer normal dışa çıkmalarda giymesi daha muhtemel bir ürün).
kullanmazsa da sidi alıp 200-300 euroyu boşa atacağıma 150 ytl yi boşa atmış olurum.
tabii ki bana kalsa iş ben eşime de sidi bot alır öyle bindiririm motora ama kadınlar işte
görünüm herşey onlar için...

Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Eski
  (#15)
babası

babası - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW R 1200 GS - 2005
20-07-2007, 16:17 PM

Bu botu Anadolu yakasında satan mağaza veya bayii biliyormusunuz ?Bilgisi olan varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler
Eski
  (#16)
xxxxx

xxxxx - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbf 500
20-07-2007, 18:36 PM

güzel bot ben bugün bi tanesinin bizzat sağ tekini parçaladım. motorun altında kalan ayağımı korudu diyebiliriz ama artık kullanılamayacak duruma geldi. tavsiyem çizme almanız ayağımda bu bot vardı ayağımda bi şey yok ama botun bittiği yer çok fena acıyor biraz şişti.

ayağımı motorun altından çektiğimde baş parmak kısmı yan ve üst taraftan çok fena ezilmişti hatta yusuf attım acaba ayağıma bi şey olduda ben hissetmiyorum diye geçirdim aklımda hemen ayağımı kontrol ettim bi şey olmadığını anlayınca rahatladım

bir kaç foto ekliyim. özetlemek gerikirse bu bot bugün cbf 500 ün altında kalan sağ ayağımdaydı bakın fikir verir size

ezilen burun iç kısmı. bu resimde pek belli olmuyor ama lastik taban ile üst deri kısmın arası çok açıldı kullanılamaz duruma geldi

yırtılan dış bilek kısmı

botun genel durumu

genel durum öteki taraf

test ettim onayladım naturlich
bu kadar reklamdan sonra bana yeni bi çift 43 numara veriri artık motobot
Eski
  (#17)
barisozcetin

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha xt660r
21-07-2007, 12:02 PM

bu botun tasarımını beğeniyorum ama sanki bana yeterince korumalı değilmiş gibi gelmişti ve bende 200 YTL ye hein gericke den yazlık bot aldım, yazlık dediğime bakmayın oldukça kallavi birşey, kendisi bağcıksız ve klipsli (kayak ayakkabılarındaki gibi), giymedi ve içi çok rahat ama sert tabanı yüzünden klipsleri kapalıyken yürümek oldukça zor. ama korumaları inanılmaz başarılı, yukarıdaki arkadaşın başına gelen gibi bir olayda hiçbirşey hissetmezdiniz eminim.
Eski
  (#18)
watercolours

watercolours - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: speederbike
21-07-2007, 13:19 PM

5x, sana da tebrikler diyemeden topiğin kilitlenmiş, üstüne bir de kaza yapmışsın. Önce can-ı gönülden tebrikler, sonra da çok çok geçmiş olsun. Sen bize tek parça halinde lazımsın .

Bota gelirsek, bence tasarımı hoş, süet ve nubuk olanlar hoş duruyor.

"I sense a disturbance in the force."
!!! Vodafone McLaren Mercedes !!!
Eski
  (#19)
bart1969

bart1969 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
21-07-2007, 18:05 PM

motobot kaliteli.ben çizmesini aldım.çünki bot her ayağa uymayabilir.benim ayağımı botta bağcıkların olduğu yer rahatsız etti.deri çok kalın olduğundan tam bağcığındibindeki u birleşim ayağa batıyor.uzun süreli kullanımda vurabilir.
bir de çizmesi kısa kullanımda süper ancak uzun kullanımda eğer ayaklarınızı rahat bırakmazsanız kalın koruma sert yerleri vuruyor,üst boğaz yeri ayağı kesebiliyor.tabii ki bu benim kendimi çok sıkarak motor sürmemden ileri geliyor olabilir(acemilik hesabı).

Konu bart1969 tarafından (21-07-2007 Saat 18:10 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#20)
Arthas

Arthas - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)