anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Test Merkezi

Yazlık Motosiklet Botu MotoBot [TEST]

Bu konuya 45 cevap yazıldı 5666 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
starblazer

starblazer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: guzel oldu biri aldı :) gittim bende CBF 150 aldim
Kan Grubu: O Rh+
21-07-2007, 23:26 PM

CBF500 altında inlediyse bu bot hele bide kısa olması gözümü korkutmuştu.
ozaman tercihleri yine değiştirecez .
Bot güzel , eğer düşmem güzel güzel kullanırım diyorsan alınır ama benim gibi
acemi olursan gidip biraz para bayılıp biraz daha korumalı bisey almakta fayda var.
(SIDI cok para ama , nasil olcak bilmem)
Eski
  (#22)
naturus

naturus - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG GT250
22-07-2007, 01:00 AM

tamam da istanbul dışındayiz. Denemeden etmeden bunu nasıl alacağız internetten?
Eski
  (#23)
bart1969

bart1969 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
Kan Grubu: B Rh+
22-07-2007, 02:16 AM

Alıntı:
naturus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam da istanbul dışındayiz. Denemeden etmeden bunu nasıl alacağız internetten?
sakın denemeden alma hatasına düşmeyiniz.bırak motosiklet botunu tuvalet terliğini bile denemeden alırsan kayıp düşersin.
kaldıki bir önceki sayfada bu botun dezavantajlarını yazdım.
Eski
  (#24)
Arthas

Arthas - ait Avatar

Aktif (Online)
22-07-2007, 02:35 AM

starblazer; Bu işlerin acemilikle veya tecrübeyle alakası yok. Motor kullanırken alabildiğin maksimum önlemi almanı tavsiye ederim. Senelerin motorcuları bile başkaların hatalarından dolayı kaza yapabiliyor. Bu iş acemiliğe veya tecrübeye bakmıyor. Sen gücünün yettiğinin en iyisini almaya çalış.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...
Eski
  (#25)
guven61

guven61 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 1000, CBR 600 RR, XL 200, Today 50 Hepsi Honda
22-07-2007, 08:51 AM

Motobot'un çizmesini hem eşim,hem ben kullanıyoruz.Bu fiyata bu kaliteyi sunan Motobot'a bir kez daha teşekkür etmek istedim.8 aydır kullanmamıza rağmen yeni gibi duruyor.

EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Eski
  (#26)
vıceroy

vıceroy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: gv650 --dl650
22-07-2007, 09:59 AM

Arkadaşlar,benim mersindeki motosiklet satıcısı tanıdığım arada Almanya'dan ürünler satın alıp geldiğinden, promosyonda yakalayıp getirdiği ürünlerden bot ve mont satın aldım. Farklı illerde tavsiye ettiğiniz ürünü ayağımıza deneme şansımız olmadığından satın alma cesaretini de gösterememiştim.
Aldığım ürün aşagıdaki resimlerde... Bilen veya deneyen varsa,yorum rica ediyorum. Ürün kışlık,gerçek deri,korumalı.fiyatı 120 ytl, üzerine yazılan net adresi www.cycle.spirit.de

Birde kışlık mont aldım, 400-500 ytl arası satılan resimdeki montuda 200 ytl den aldım.
Almanlar bile şaşırıyor bu ticari zihniyete,hal böyleyken neye,kime,nasıl güveneceğiz. saygılarımla.

Konu vıceroy tarafından (22-07-2007 Saat 15:43 PM ) de değiştirilmiştir..

Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Eski
  (#27)
Luxor

Luxor - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Honda CBF150 Kırmızı (Birde Kastino QM125T-B (idi bir zamanlar, babamla beraber binerdik :( )
Kan Grubu: A Rh+
22-07-2007, 19:23 PM

Alıntı:
Arthas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Luxor Bot konusunda çok iyi bir tercih yapmışsın. Ben de o çizmeyi kulanıyorum ve çok memnunum. Rahatlıksa rahatlık, korumaysa koruma. Kaliteli bir tercih.
Teşekkür ederim Arthas, ben de çok memnunum açıkçası.Sidi çok rahat ve çok iyi korumalı, verilen her kuruşu hakediyor...
Ama motobot da daha ucuz bir alternatif olarak aklımın bir kenarında duruyor...

Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Eski
  (#28)
duyulmaz

duyulmaz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YBR 125(siyah), CBF 250
22-07-2007, 19:45 PM

İzmir de yaşayan biri olarak bu motobot ları nasıl temin edebiliriz bi bilen var mı

Eski delidumur.Msnde sorun oluyor diye böyle bi araksiyon yaptım.delidumur bundan sonra "duyulmaz"Ahmet Tataroğlu (beyaz montlu çocuk değil mi bu,bak bak elinde baltayla geliyor...)Teşekkürler,Saygılar sevgiler...
Eski
  (#29)
xxxxx

xxxxx - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbf 500
22-07-2007, 22:13 PM

@water

teşekkür ederim

@starblazer

bot kötü demedim dikkatini çekerim. görevini yerine getirdi mi diye sorucak olursan kesinlikle derim. sadece çok yıprandı ama zaten korumaların amacı bu değil mi onlar yıpransın da biz yıpranmayalım yani eldivenlerim ceketim de yıprandı ama en çok botlarıma iş düştüğü için onlar kullanılmaz hale geldi

kullanılamaz hale geldi kısmını açmak istiyorum fakat. bu botları giyip motora binebilirim bi problem olmaz fakat bunları giyip motorla bi alışveriş merkezine vs. gidemem. binip eve döncek olursam bi şey olmaz ama yani botun estetiği bozuldu.

ama benim önerim daha önce dediğim gibi çizme almak daha mantıklı. botun korumasının bittiği yerden itibaren ayağımın yan tarafı ve arkası ağrıyor. luxor verdiği gibi ya da motobot un uzuzn modeli gibi bi şey olsaydı onlarda olmazdı diye tahmin ediyorum

@duyulmaz

fuarında orda yamaha yetkili servisi ve yetkili satıcısı motorcu göçmen var ordan alabilirsin

ben başka bi şey sormak istiyorum fakat motobot ne cevap verir bilemiyorum. benim botlar ayağımda yarım saatten fazla kalmadı neredeyse ve bi teki kullanılmaz oldu. şimdi ben sadece sağ tek alabilir miyim. yani ithalatçı filan olsa böyle bi şey sorulmaz tabi ama kendi imalatları olduğu için böyle bi şey belki olabilir dedim çünkü botun öteki teki sıfır ayarında. örneğin çifti 125 ise tekine 65 versem artı kargo parasını versem yollayabilirler mi sadece bi tekini. bence böyle bi şey olabilmeli ya da sol tekini parçalamış 43 numara giyen bi arkadaş bulayım. çünkü böyle bir şey olmazsa muhtemelen ben de uzun çizme düşünürüm sidi ya da hein gericke. tabi daha benim motor işi muallakta o ap ayrı bi mevzu
Eski
  (#30)
2move

2move - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki ER6-n,Mondial 110ft
23-07-2007, 01:29 AM

türk malı olsun çamurdan olsun

YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Eski
  (#31)
achille

achille - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hırçın kedi-fazer6
23-07-2007, 23:05 PM

arkadaslar goruslerınız benı motobot almaya yettı dıye bılırım,bır tanede ben alıcagım,paylasımlarınız ıcın tsk ler.
Eski
  (#32)
arinrin

arinrin - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: X9 250 Evo
26-07-2007, 10:29 AM

Ben aldim bile. Kalıpları büyük. Parmak üstü batma bende de oldu ama geciyor yavaş yavaş.
Eski
  (#33)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Agility 125 (şehir faresi)
26-07-2007, 11:19 AM

Ben kışlık Motobot kullanıyorum.Gerçi yazın hiç giymedim.Çok kalite ve güzel olduğunu söyleyebilirim.Tek sorun aşık kemiği koruması.Uzun süre yürümenize pek izin vermiyor.Bu konuyuda ince çorapla çözmek mümkün tabii.Kışın motosiklet üzerinde çok rahat ettiğimi söyleyebilirim...

Alıntı:
duyulmaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İzmir de yaşayan biri olarak bu motobot ları nasıl temin edebiliriz bi bilen var mı
www.feyizoglu.com Ben buradan aldım...

Konu Ö.Z.€.R tarafından (26-07-2007 Saat 11:21 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#34)
tunoka

tunoka - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 600 ABS
26-07-2007, 19:33 PM

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,motobot çorabı ile tam bir uyum içinde.2 kez uzun yol yaptım molalarda durup botu ve çorabı ayaklarımdan çıkartma ihtiyacı hiç hissetmedim. Yere basış ve kaydırmazlık özelliği tatminkar,hava sirkilasyonu tam motobot çorabı ile terletme yapmıyor.Dayanıklık testini yapmadım ama(Amerikadan özel getirilen bot ile güvenli sürüş eğitiminde ayağını kıran arkadaşı gördükten sonra kaza şiddetine göre çelik kafeste gezseniz bile bişey olacaksa önüne geçemezsiniz) bana güven veriyor.Üstelik bu fiyata terlikle motor sürmekten iyidir.
Eski
  (#35)
duyulmaz

duyulmaz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YBR 125(siyah), CBF 250
28-07-2007, 17:31 PM

Alıntı:
xxxxx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
@water

@duyulmaz

fuarında orda yamaha yetkili servisi ve yetkili satıcısı motorcu göçmen var ordan alabilirsin

iyi de göçmene gittim zaten orada fazla bi model yok.Neyse söyleyeyim onlara da belki model falan getirirler.Teşekkür ettim

Eski delidumur.Msnde sorun oluyor diye böyle bi araksiyon yaptım.delidumur bundan sonra "duyulmaz"Ahmet Tataroğlu (beyaz montlu çocuk değil mi bu,bak bak elinde baltayla geliyor...)Teşekkürler,Saygılar sevgiler...
Eski
  (#36)
biker-rider

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda NX4 Falcon
04-08-2007, 12:42 PM

Arkadaşlar ben bu botu 2 ay önce sipariş ettim.O vites koruma lastiğine gelince bildiğiniz lastiği yapıştırıcıyla bota yapıştırmışlar.Bikaç kez ıslandı (ndn çünkü boyanmıyo piyasadaki ayakkabı boyalarını sürünce çok sırıtıyo botun üstünde) ve o meşhur ön koruma nanay muhtemelen koruma olarak içinde kalın karton var insan poliüretan falan koyar.bende düştüm sol ayağım motor altında kaldı bişey olmadı ama inanın uzun deri bi bot giysen gene bişey olmayacaktı.Ayağın altında kaldı diyen arkadaşın CBF 500 ünde büyük ihtimal motor koruma vardır lakin bendede var.Eğer ayağınız adam gibi sıkışırsa kesinlikle bu bot etkisiz eleman.Tecrübelerme ve arkadaşlarımla olan bilgi alışverişlerine göre çizme tarzı alın zira çok az daha terlemek bu güvenlikten yoksun kalmaktan iyidir.Tamam yerli malı ama taklit ve para kazanma telaşesi içinde üretilmiş bi bot.Emok festivalinde baktın çok güzel hein-gericke çizmeler falan 80 euro.Gidin oxtar faln alın yada Milli duygularımızı sömürerek bot satmaya çalışıyorlar bu bot o kadar kaliteli değil sonuçta canınıza biraz daha değer verin 3 taksit daha fazla ödeyin kendini kanıtlamış avrupada satış yapabilmik için ce standartlarını geçmiş bi çizme alın.Sonra tüh demek fayda vermez.Yerli malı diye gereksiz yere bu parayı koruma özelliği olmayn ürünlere vermeyin.Yerli malı diye mal alınmaz, taki o üreticiler bizi bunlar vatan evladı şu korumalı botu hakkıyla üretelim demedikten sonra.Adamlar normal bi bota karton koruma takıyo burnuna lastik yapıştırıyo(ya adamlar sağ ayağın iç tarafına da solla simatrik olsun diye lastik yapıştırmış.Kardeşim sağ ayakla vites değişmez sadece motor çalıştırırken sağ ayağın dış tarafıyla vites boşa atılır.Yani bu adamlar motordan bi haber estetik kaygı kullanabilirlikten fazla muhtamelen adamlar bunu arştırmadılar bile sonra sağ taraf çiziliyo yerim böle vites korumasını böle firmayı diyosunuz)yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyo.Arkadaşlar bu zihniyet değişsin değişmedikçe herkesin eli bizim cebimize girer.Bu koşullarda verin 3-5 fazla çokta değil yani bakınız yukarda bi arkadaşın gösterdiği Hein-Gericke çizme paşa paşa giyin içiniz rahat olsun.Hadi kendinize aldınız canınız önemsiz sakın ama sakın eşinize çocuğunuza alıpta sonradan suçluluk duymayın.Bende aldım bu bottan yazık ettim 125 ytlme siz almayın üzülmeyin.Dikkatli sürün aman diyeyim bu günlerde haberlere baktıkça yüreğim cız ediyo.

ZeK
Eski
  (#37)
eczaci101

eczaci101 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
04-08-2007, 13:30 PM

İzmirde görüp inceleyecek bir magazalarının olmaması çok kötü bir durum...

Bu tür şeyler internetten alınmaz bence...

"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"
Eski
  (#38)
xxxxx

xxxxx - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbf 500
06-08-2007, 17:14 PM

arkadaşlar
Alıntı:
xxxxx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben başka bi şey sormak istiyorum fakat motobot ne cevap verir bilemiyorum. benim botlar ayağımda yarım saatten fazla kalmadı neredeyse ve bi teki kullanılmaz oldu. şimdi ben sadece sağ tek alabilir miyim. yani ithalatçı filan olsa böyle bi şey sorulmaz tabi ama kendi imalatları olduğu için böyle bi şey belki olabilir dedim çünkü botun öteki teki sıfır ayarında. örneğin çifti 125 ise tekine 65 versem artı kargo parasını versem yollayabilirler mi sadece bi tekini.
demiştim hatırlarsanız.

bunun üzerine bana özelden döndüler mesajlaşma ve telefon görüşmesinden sonra bana botları çift olarak göndermemi söylediler.

gönderdim istersem hem tamir hem de yeni bot gönderebileceklerini söylediler ben de tamire gerek olmadığını sadece bir tek verebilirlerse vermelerini rica ettim. onlarda tabi dediler hatta ellerinde o an 43 numara olmadığını olsa onun çiftini bozup gönderip sonra kendilerine üretebileceklerini söylediler ve botu üretmek için sizi bekleticez dediler tamam dedim. bana maliyeti ne olur dediğimde fazla bi şey tutmayacağını söylediler. daha sonra tekrar mesajlaştık botu ürettiklerini söylediler borcum ne kadar dediğimde 50 ytl dediler. gerçektende sözlerini tutan insanlar ayrıca kargonun parası ödenmiş ve bir motobot çorabı hediye koymuşlar kargonun içine

aslında özelden teşekkür edicektim kendilerine fakat şikayetinizi bizimle memnuniyetinizi dostlarınızla paylaşın deyişine dayanarak burada yazmayı daha uygun gördüm. bir kez daha sizlerin huzurunda iskender beye ve bütün motobot ailesine teşekkür ediyorum. inşallah bu gibi motosiklet sektörüne hizmet eden türk imalatçılar artarda biz de ithalatçılar yerine bu şekilde imalatçılarla muhatap oluruz problemlerimize en kısa sürede çözüm buluruz. yerli malın yurdun malı herkes onu kullanmalı

Konu xxxxx tarafından (06-08-2007 Saat 17:17 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#39)
cross delisi

cross delisi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: MZ 125
06-08-2007, 22:35 PM

abi süper hepside en iyisi bi tanede ben aliyim şöle güzel bi motosiklet botu
yakışır bana
Eski
  (#40)
rayjay