Alıntı:
BBRR´isimli üyeden Alıntı
insane
Senin benle kişisel bi sorunun falanmı var ..Ben sana daha önce bi şey falanmı dedim ...çok dikkat ediyorum ben ne dersem sen aksini iddaa ediyosun ...neyse kararı diğerleri verecektir...
Bu arada olcay gt 250 aldı yakında onunda testini yazacak görecez bakalım kim daha iyi test yapmış...
|
Barış Bey ne sizi ne de Eralp Hocayı şahsen tanımadığım gibi bir şekilde uzaktan yakından görmüşlüğüm dahi yoktur. Üstelik sizinle nereden nasıl bir sorunum olabiliceğini dahi bilmiyorum zira zaten bu sitede belirli başlıklar altında yazı yazıyorum (yazdıklarımı aratırsanız bunu siz de görürsünüz) ve sizinle veya size dair yazdığım bir yazıyı dahi hatırlamıyorum üstelik sadece sizinle değil kimseyle herhangi bir sorunum yok. Böyle bir sonuca nasıl vardınız anlayamadım.
Olcay'ya gelince kötü test yaptığını söylemediğim gibi
bence Eralp Hocanın daha iyi test yaptığını belirttim ki ben bir forum kullanıcısı olarak bunu çok rahat söyleyebilirim ancak siz bir moderatör olarak kimin iyi kimin kötü olduğu konusu hakkında yine
bence yorumsuz kalmalısınız zira Eralp Hoca emek verip zorunda olmadığı halde yaptığı testi burada yayınladığı için
teşekkür etmeniz gerekirken (bu test öyle veya böyle site için bir kazançtır) siz
"...
Ben test konusunda Olcayı tek geçerim .." derseniz
bence Eralp Hocaya ayıp etmiş olursunuz.
Kocaday, arkadaşım büyük bir iddada bulunuyorsun eğer kanıtlayacağın gerçek birşey varsa ortaya iddanı koy. Eralp Hocanın testleri iyisiyle kötüsüyle beraber yayınlanıyor genelde farkındaysanız yani hyosung gt,gv serisi olsun suzuki gsr600 olsun hepsinde "ohh şahane motor" demiyor inanmazsanız bir daha okuyun. Sen de ayıp ediyorsun üstelik bu testleri senin de çok beklediğini ve gördüğünde memnun kaldığını ayrıca hatırlıyorum.