ya ben bu başlık nerede dıye deli danalar gıbı arıyorum...

ŞAKA BİR YANA...
OLCAY MOTOSİKLETLE 2 KİŞİ OLARAK GELDI ZATEN RODAJDA OLAN MOTORSİKLET SANMIYORUMKI ZORLANDI...
GELELIM BENIM TEST SÜRÜŞÜME...
Motor altımda önce biraz tuhaf dudu malum gidona çok yakın oturmuştum...
fakat kullanmaya başlayınca daha rahat oturumu olduğunu anladım...rahat ve geniş bi selesi var(benım bile kıçıma rahat gelmişse gerisini siz düşünün)
Tek tuhafıma giden motosikletin birz geç hız almasıyldı ama tabilki benim bilmediğim şey veya unuttuğum şey altımdakinin 125 lik olduğuydu .. Accayip bir süspansiyon var..
Amortisörler harika bana göre..esnek bir gidişi var olcay abi yatarak gidiyorum dediğinde birz abartılı gelmişti riva yolundaki piknik alanındaki viraja allah ne verdiyse yatarak girdim(içimden kaydırırda düşürüsem dualpurpose motorum olur bi tanede fenamı olur dedim)
ama gerçekten yol tutşu mükemmel 120 + bir insna bile bunları yaşatıyorsa gerisi hikaye ..
motorun üzerine binen inen dolaşının haddi hesabı yoktu o gun..
ve benim motora değidiği gibi nazar o motoro da nazar değdi resmenkim ne derse desin bnce kullanışlı ve tip olarakta güzel bir motosiklet...
EĞER ARADIĞINI ESNEKLIK VE RAHAT İSE BU MOTOSİKLET DERİM A MA AMACIM HIZ DİYORSANIZ ORASINI BİLEMİYECEĞİM....
BİR PUAN VERİLMESİ GEEKIRSE GENEL OLARAK..
10 ÜZERİNDEN 9 U HAK EDİYOR...