Stop Karartma Yardım!!!

arkadaslar bi konuda yardıma ihtiyacım var.forumda aradım ama bulamadım.mondial 150hs scooterım var.ve stoplarını 1-2 kademe karartmak istiyorum.çorapla yada karartma spreyiyle yapmak istemiyorum çok koyu renk oluyo ve hiç birşey gözükmüyo.ancak bir iki yerden birşey duydum.stoplara vernik sürüyorlarmış sprey şeklinde olanından.buda stopları biraz karartıyormuş.doğrumudur?eğer böyle bir konu açıldıysa kusura bakmayın.aradım ama bulamadım.

kardeşim bendede aynsıı var çorap sapık gibi oluyor :D sprey se kötü duruyor açık karartıcağına hiç karartma ya hep ya hiç gibi ya tam karart ya hiç ben tama kararttım belli oluyor ama o kadarda belli değil kırtasiyeden aldığın vitraray cam boyasını süngerle uygula kuruyunca bi daha istediğin kurulukta bırak ben öyle yaptım çok memnunum

malzemeler
+eldiven
+sünger
+kırtasiyeden temin edebileceğin vitray cam booyası siyah

dene bakalım resmleri paylaşırsın!!!

:)sağolasın nası 1-2 kademe dimi.ne fazla ne az.orta şeker baya güzel duruyo

İnsanlar Stop ii ce belli etsin kendini ki bende gözükeim derken siz karartmak istemişsiniz.. Neden ?? :silent::silent::silent:.. Motorunuz hakkında bi bilgim yok tabi. çok mu parlak oluyor??

o yüzden bende tamamen karatmak istemiyorum.gözüksün istiyorum.çok hoş duruyo öyle.o yüzden istiyorum

11112006002iu0.jpg

eski motoruma 3 kat stop boyası uygulamıştım, bir katta istediğin tonda hafif karartma yapmış oluyorsun, 1 kat uygulayabilirsin

sağolasın.bu normal bildiğimiz stop karatma spreyi dimi

evet bilinen stop boyası. yeter ki uygulayan biraz işi bilsin, bir kat sürerek hafif karartı vermiş olursun

en önemlı husus cam boyasını bıraz ıncelttır tınerle ve boya tabancasıyla attır ve bır onemlı husus daha var stopalrın kesınlıkle temız ve yuzeyı yagsız olmalı aksı taktırde benek yapar.ok :cat:

eyw.aga sağolasın.0 no zımpara ile zımparalayıp yapıcam

la biz gözükem diye sis farı takıyoz bilmem ne. bu da arkayı kapatıyo :) yansın sanki ne var. gözleri kör olsun hatta motosiklet fren lambasından yeterki görsün beni. arkaya da çalışcam zaten. önü bi bitiriyim iki aküyle çalışcak motor :)

:):):):):) bi yerde haklısın zaten bende koyucam arka sis lambası ama daha ilerde

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaslar fark edilmek guzel seydir. Dogan sahin modifiye olaylarina girmeyin, stop lambanizi karartmayin.

Not: Gunduz uzun, aksam kisa farinizi acmayi (Motosiklet surus teknikleri hocasindan tavsiyedir, ben uydurmuyorum) da unutmayin. Trafikte birer hayalet gibiyiz, 4 teker suruculeri bizleri farkedemiyorlar.

Arkadaşım ne gerek var karartmaya ben dikkat çeksin diye yok led yok bilmemne uğraşıyorum zaten arkadaşın da dediği gibi zaten bizi trafikte farketmiyolar bunu iyice basitleştirmeyelim

Mersin İl Temsilcisi
:):):):):) bi yerde haklısın zaten bende koyucam arka sis lambası ama daha ilerde

sislambalarını da kese kağıdıyla karart daha hoş gözükür. hatta hiç gözükmez. ama en iyisi sis lambası al ama evde bırak olur mu :queen:

nasıl bir anlayışın var anlyamadım...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar murat arkadaşımız zaten hoşuma gidiyo hewesli bi şekilde sormuş siz neden hevesini kırıyorsunuzki? zaten çok karartmıcam belli olmuyor sadece 1 ton 2 ton demiş... bu da cok karartı olmaz zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar