Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bir motosikletin sıkıştırılması ve zincirleme kaza.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Vatandaş sadece motosikletliye zarar vermekle kalmıyor, ortalık savaş alanına dönmüş :(

    ÖLEN OLMAMASI MUCİZE

    Antalya'da dün akşam saatlerinde alt geçitte meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri motosiklet toplam 7 araç birbirine girdi.



    Antalya'da dün akşam saatlerinde alt geçitte meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri motosiklet toplam 7 araç birbirine girdi. Alt geçini savaş alanına döndüren kazada şans eseri ölen olmazken, 2 kişi yaralandı. Kazadan sonra hurdaya dönen otomobilleri görenler, "Ölen olmaması mucize" yorumunu yaptı.

    Kaza, kent merkezindeki Güllük Alt Geçidi'nin girişinde dün saat 20. 00 sıralarında meydana geldi. Ramazan Akkaş yönetimindeki 07 FJ 483 plakalı motosiklet, plakası alınamayan bir araç tarafından sıkıştırılınca ani fren yaptı. Yolun kaygan olması nedeniyle motosiklet devrildi. Arkadan gelen 07 AB 0580 plakalı halk minibüsü de motosikletli kazazedeye çarpmamak için yolun solunda durdu. Bu sırada, arkadan gelen Mustafa Çevik yönetimindeki 07 GY 423 plakalı kamyonet ile 34 HE 3315 plakalı otomobil de ani fren yaptı. Araçların arkasında gelen ve durmak isteyen Erdal Çakmak yönetimindeki 07 CBR 45 plakalı otomobile, hızla gelen ve turist taşıyan Hüseyin Yalçın yönetimindeki 07 DAB 06 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle Çakmak'ın kullandığı araç da 34 HE 3315 plakalı otomobilin arka sol kapısının üzerine çıktı.

    2 YARALIYLA ATLATILDI

    Bu araçlara da Abdullah Gürbüz'ün kullandığı 81 DF 656 plakalı servis minibüsü çarptı. 07 SBR 45 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Zeynep Çakmak yaralandı. Zeynep Çakmak çağrılan ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, devrilen motosikletin sürücüsü Ramazan Akkaş da hafif yaralı olarak aynı hastaneye götürüldü.

    Zincirleme kazada eşi yaralanan Erdal Çakmak, kendisine arkadan çarpan siyah VIP aracını kastederek, "Dikiz aynasından baktığımda çok hızlı geliyordu. Araçtan çıkmaya bile fırsatımız olmadı" dedi.

    VIP minibüste bulunan ve şoka giren 2 kadın turist ise kazadan yarım saat sonra araçtan inebildi. Yol kazadan dolayı yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılırken, üst geçitleri dolduran meraklı vatandaşlar trafik polislerine zor anlar yaşattı.

    Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    Kaynak: Haberler.com


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2008
    Şehir
    İstanbul-Beylikdüzü
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Demekki takip meafesi denilen şey hikaye Antalyada. Ucuz atlatılmış yinede..

  3. #3
    grognard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2009
    Şehir
    İzmir
    alt geçitler'de motosiklet yasağı ile ilgili bi konu acılmıstı...orda cok tartısılmıstı...neden ise o konuyu anımsadım ...

  4. #4
    oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Daracık alt geçitte, hız limitleri zorlanır, o dar geçitte sağ şeritteki motosiklet sıkıştırılıp sollanmaya kalkırısa, olacağı bu.. Her gün yaşadığım bişey, başıma gelmemesi bile mucize!!

  5. #5

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Kawa ZX636
    Gerçekten Antalya alt geçitlerindeki kazaların haddi hesabı yok.Bende 3 sefer ucu ucuna durdum, çok felaket geçitlerdir.

  6. #6

    Üyelik
    08 Mart 2009
    Şehir
    BOLU
    Motosikleti
    Cbf150
    hakkaten pes
    CANIM KIZIM HERŞEYİM


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)