Güle güle git...
tez gel...........
hayırlı teskereler.
Güle güle git...
tez gel...........
hayırlı teskereler.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Yapma ; etme; sen gidersen ben naparım
Hayırlı Tezkereler; bir dahaki bakıma kadar gelirsin umarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mt'ye üyeliğimiz 5 yıl olmuş zaman akıp gidiyor ,görece bize daha çabuk gelse de dönüşüne dek devamdayız ,tez günlerin geçe askerliğide tamamlayıp tez burada olasın...
All over the world
hayırlı teskereler.
unutmadan: konuşma, karışma, kaytarma
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Hadi bakalım,güle güle git,güle güle gel.Göz açıp kapayıncaya kadar biter,derlersede inanma hehe..Şaka bir yana hayırlı tezkereler Gökhan'ım.İyi bak kendine.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hayırlı olsun
Çok güzel bir yer .. Acemiliğimi orada Teknisyen Bölüğünde yaptım ( mı acaba )
İlk kayıtta bilgisayar bilginden bahsedersen muhtemelen Teknisyen bölüğüne geçerek hafif bir sabah sporundan sonra DERSHANE ye geçerek Askarad Operatör Çavuşu olmak üzere amiral battı ve sos oynamaya HAZR OL !!!
(Tabi bu arada uzun dönem askerlik yapacağını düşünerek söylüyorum bunları )
Ama usta birliğine gidince Askarad Oparetörüyüm dersen komutanların sınama soruları karşısında cevap veremeyeceğinden sadece teknisyen bölüğündeydim de zira acemi birliğine bu adam daha bu radarın kendisini görmemiş nasıl Askarad operatörü diye şikayet ediliyor bölük senden sonrakileride düşün
Bir arkadaşta Kıbrıs a gönderiyorlar demiş. Valla ben den bir önceki Kars , bir sonraki Hakkari'ydi ben ise Edirne Karaağaç orası belli olmaz yani .
Hayırlı teskereler
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
Sevgili Kardeşim,
Sağlıkla ve sıkıntısız gidip dönmeni dilerim.Dışardakilere sayılı gün çabuk geçer,inşallah sanada öyle gelir.
Hayırlı tezkereler
Ankara'da sıkıntın olursa bize ulaş.
Bu arada arkadaşlar, teskere değil tezkere
Teskerenin başka anlamı olmasa düzeltme ihtiyacı hissetmeyeceğim Anlamlarından biri sedye'dir
hayırlı teskereler sayılı gün gelir geçer
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hayırlı tezkereler, orada da çok güzel arkadaşlıkların olacak, tez zamanda dönersin umarım...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlı Tezkereler şimdiden Gökhan kardeş
kazasız-belasız güle oynaya gidip-dönmen dileklerimle
vay Ankara'nın haline diyorum
uzun zamanda olsa çabuk geçer askerlik tadını çıkart
sen işini bilirsin,usta birliğin yakın olursa bakıma yanındayız kaçarı yok
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hayırlı teskereler sevgili gökhanım. senin de bana geçmiş olan hakkın var. benden yana helal olsun, çabucak git-gel....
bu arada teslimat tarihin ne zaman?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı tezkereler gökhan...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güle güle git..
eğer bir hakkımız geçmişse tabikide helal olsun..sen de hakkını helal et...
bu arada ben 16 senedir hala askerliğimi bitiremediğim için hergün gidip her akşam gelmeye devam ediyorum.. tezkeremede öyle günler değil,uzuun yıllar var..
sayılı gün çabuk geçer..güle güle git , güle güle gel inşallah...hayırlı tezkereler....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hoşçakalll..yolun açık olaaa...hayırlı teskereler...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
GKN cim hayirli teskerler diliyorum, yanliz bayagi bi gecikmissin sanirim Dedelerin dedesi olarak gidiyorsun sanirim,
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Vay be,senin bana hayırlı teskereler,hadi olum bitir gel vs. yazdığın aklıma geldi şimdi..Demek ki çabuk geçiyor,arada sırada askerde geçmediğini düşündüğün zamanlar olsa da geçip gidiyor.
Su gibi geçer zamanın inşallah,biz buralarda olacağız hep,sende bir müddet aradan sonra buralarda geyiğe devam edeceksin
Allah yolunu açık,teskereni çabuk eylesin Delici Gökhanım
Sağ salim git gel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)