Bu akşam aksarayda kaza yaptık. üçgen bir kavşak vardı. Bende motora atladım eşimi beklemeye başladım. Bitane beyaz transit geldi önümüze durdu ama yol aşağı doğru meyilli olduğu için bir anda motor dengeyi kaybetti ve sağa sola yatmaya başladı. Ne olduğunu anlamadan frene basayım dedim ama tam frene elimi attığımda eldiven ile gazın arasına sıkıştı sanırım, eşimde tam binmişti. sonrasını hatırlamıyorum ama hayal meyal gökyüzünü gördüm sonra sağ tarafımda duran lüx aracın tamponundan motorla birlikte önce gökyüzüne sonra aşağı bakarken kendime geldim . Motor ve ben düştük, eşimin altından motor kaymış ve onda hiç birşey yok çok şükür.Ben kafamı beton dubaya çarptım, motorda birlikte yıkıldık. ALLAH a çok şükür ki dizlik, kask, mont, eldivenimiz tamdı. hiçbiryerimizde sıyrık yok ama psikolojik olarak çok etkilendik. motorun sağ alt grenajı çatladı resmen biraz daha kassaydık heralde 2ye ayrıcalaktı..Neyseki 2 eleman otuyorudu hemen koştular önce beni sonra motoru kaldırdılar. Bende yana yana öndeki arabanın durumunu soruyorum ne oldu neoldu arabaya bişey oldumu diye, Sonra bi 2-3 dk bekledik yavas yavas düştük yola evimize geldik. Bugun koruma benim ve eşimin hayatını kurtardı.Bu alt grenaj satılırmıki motor esnedi.