pohahhahahaha
pohahhahahaha
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
1 nisan
yemezler facebookta x1100 de vardı bu resımler kekot :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
buna kim inanır ?
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
çok geçmiş olsun
aklımdan evi yakcan kek diye bişey gecti ama şakaymiş
budamı 1 nisan burda 1 nisanlar güzel geçiyor
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
valla gerçekse bile adam inandıramaz bir türlü şu günde..
1 nisan çok tehlikeli bir gün. başınıza bişey gelmesin aman : )
düşünsene
- hasan evim yanıyor olum koşun.
- la get 1 nisan dimiii
- valla yok lann!!!
1 Nisan devam ediyor... , mu acaba
hocam motor yandiysa buna en çok gkn sevinir...
o kırmızı montu hediye edersin simdi kayınçona, gözü vardı biliyon
abi şaka süperde yanan makinada güzelmiş ya
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ülen varya iyiki her ayda 1 nisan yok. yoksa her ay kalpten birkaç kişi gidecek
cem senin motoru artık yanık yanık hurdacıya satarsın 1kg baklava parasına ağzın tatlanır
DRİFT RELİGİON
Siz gecin dalganizi yaw ben hanima bir 1 NISAN sakasi yaptim hatta bu saka terse donermi dedim ve dakika 91 gol....bana ters dondu.sakamda su idi motosikletimin gostergesi tamire gitmisdi yapilacakdi bende hanima gun itibari ile saka yapiyim dedim actim telefonu ve gosterge bayagi pahali tutuyormus onarimi dedim ne kadar dedi 500 gibi fiyat verdiler dedim...yutkundu filan neyse uzatmadim 1 nisan dedim ama aksam ayni gun aksami servis gostergen olmuyor dedi bana telefonda :( 300 tl ye cikma gosterge bulduk istersen onu takalim dediler:( Aglamak istiyorum....sizede boyle olmasin sonra
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
allahtan kablolardan damlayan naylon ve bılımun ateş parçacıkları FAYANS'I yakmamış ve karartmamış
bu arada şakaydı dimi bu yazıı??
bende matrak geçmeye çalışıyorum ama
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bir yerlerde bu resimlere denk gelinmiş sanırım. Şaka ondan sonra planlanmış. Atlanılan bazı hususlar var; mesela motorun deposu paslanmış. 1-2 günde okadar çok paslanma olmaz bence.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)