tüm camianın başı sağolsun. Allah Gani Gani Rahmet, yakınlarına sabır ihsan eylesin...
tüm camianın başı sağolsun. Allah Gani Gani Rahmet, yakınlarına sabır ihsan eylesin...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Başımız sağolsun....
Diyecek söz, söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum...
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır diliyorum....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
başımız saolsun sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum.
NEZAMAN BİTECEK BU ÜZÜNTÜLER
DAHA KAÇ CAN FEDA OLACAK.
YAZIK DEĞİLMİ ...........
DİKKATLİ OLMAK,YADA FULL KORUMADA YETERSİZ.
ÖLÜM ÇOK YAKIN
KORKAR OLDUM MOTORA BİNMEYE YAZIK
kusura bakmayın büyük harf kullandım ama sadece haykırmak istedim acımı
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Allah rahmet eylesin.. Mekani cennet olsun abimizin..
Ben hastaneye gidiyorum, elimden geldigince oradaki arkadaslarimiza destek olmaya.. Hastaneye gidecek olan baska arkadaslar varsa, lutfen yavas surun, lutfen dikkatli olun. Moral bozukken motor cok daha tehlikeli oluyor, lutfen, lutfen..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hiç beklemiyodum bende görüştüğüm kişiler umut vermiyodu ama ben inanıyodum iyileşeceğine elimizden ne gelir ölüm bu allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum sabır diliyorum çok etkilendim çok bu kayıp benim için dönüm noktası
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
herne kadar kendisiyle tanışmasakta gerçekten çok üzüldüm ..allah gani gani rahmet etsin sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum..
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
kendimi döneceğine çok şartlamıştım ondan şuan yutkunmakta zorlanıyorum oyüzden fazla bişey yazamıyorum allah taksiratını affetsin helaleşemeden ayrıldık.zor olanıda bu.hepimizin başı sağolsun.allah ailesine,yakınlarına ve biz çok sevenlerine dayanma gücü versin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Neden hep biz kader rüzgarlarında savrulan
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Hepimizin başı sağolsun allah ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar versin
Ahh be abicim daha cok gezecektik senle.once hasan simdi sen birakip gittin bizi.
Allah rahmet eglesin
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
çok uzun aylardır sitede yazmıyordum, bu kadar uzun aradan sonra Necdet' in vefatı için yazmak zul geliyor. söyleyecek bir kelam bulamıyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve bizlerin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun
yakınlarına,sevenlerine sabırlar diliyorum
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Konuyu Toplam 30 üye okuyor. (30 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin, Skullhunter, arslanfb, vedo, sessizsakin, sbircan, ulasılmazzz, SeRHaTeKiNci, snc-tr, hvarol, dostdark, erdem.gunduz, tugcetugce, mhrrmkpnr, faruk59, berkforce, desperadost, tubis, kawa500, ssistem, ledo, serendepity, ümmet perkitan, TRADER, leonine, andackaracan, Starwars-14, mithrelios, sporcu_32
Necdet abi bu kadar kişiyi ve daha fazlamızı yıktın be abi nereye gittin yaaaa
MSN i açtım ve Tuğçenin kişisel iletisi ile yıkıldım. Başımız sağolsun
başımız sağolsun hala inanamıyorum ben kalkar diye şartlamıştım kendimi
Kendi de bilmezdi adının bir gün "Onlar hep bizimleydi" bölümünde anılacağını
Biz bile bilmiyoruz kim bilir yarın aynı yerde olacağımızı
hayat..
Allahim Ailesine Sabir Versin
kötü haber çabuk geldi. başımız sağolsun.
böyle bitmemeliydi.
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)