Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Az Önce 2 Motorcu Öldü !!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Merhabalar,
    Kaza 2 saat önce oldu,


    Motosiklele yaya geçitinden
    geçmeye kalkınca parçalandılar

    Bursa’da meydana gelen trafik kazasında yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan kadın otomobil çarpması sonucu parçalanarak can verdi. Motosiklet, kazada ölen iki kişinin 150 metre ilerisine fırladı.
    Feci kaza, saat 18.00 sıralarında Bursa-İzmir Karayolu, Özlüce Köyü yakınlarında yaşandı. Motosikletiyle toplu konutların önünden yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışan 34 yaşındaki Mustafa Karakoç’un kullandığı16 BLY 62 plakalı motosiklet, İzmir istikametine giden Cemal Aydın’ın idaresindeki 34 TY 5881 plakalı otomobilin çarpması sonucu, çarpmanın olduğu yerden yaklaşık 150 metre ileriye fırladı.
    Kazada, motosiklet sürücüsü Mustafa Karakoç ile arkasında oturan Filiz Sarıefe (43) parçalanarak feci şekilde ölürken, otomobilde yoldan çıkarak takla attı ve tarlaya uçtu. Açılan hava yastıkları sayesinde yara almadan kurtulan Cemal Aydın, gözaltına alınarak hemen kaza yerinden uzaklaştırıldı.
    Cemal Aydın, motosikletin aniden yolun ortasına çıktığını belirterek, ‘Aniden önüme geçti. Ne olduğunu bile anlayamadan çarpıştık’ diye ifade verdiği öğrenildi. Bu arada motosiklet sürücüsünün kaskı da kaza yerinden 30 metre uzakta bulundu. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

















    Sadece çocukta kask vardı oda ipini bağlamadığı için 30 metre ötede duruyordu kaskı son anda farketmişler... Başka hiçbir koruma yok. Peki sizce ikisede kask takıp ceketlerini giyip birde eldiven alsalardı (500 Lira tek kişilik masraf) Bu şekilde can verirlermiydi ??? O kadar bağarıyoruz takın şu kaskları bu gün gene birsürü insan gördüm ne kask var ne ceket allaha emanet gidiyorlar. Burda araç sürücüsündede hata var 120 km süratle duran motora vurmuş... Kask takmayanlar ibret alsın ders alsınlar diye koydum o resimleri. Babam hemen beni arıyor kazayı duymuş. Nerdesin ??? Kaza olmuş merak ettim diye... Diğer motorculara bunları çektirmek zorunda değilsiniz. Korumalarınızı kullanmıyorsanız siz motorcuda değilsiniz.
    Rahmetli olanlar nur içinde yatsın mekanları cennet olsun...


    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forum üyelerini rahatsız edebilecek 5. resim silinmiştir. Moderatör uyarılarına müdahale etmek forum kurallarına aykırıdır.

    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için...info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: crato **************
    Okan ACAR


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    Şirinevler/İstanbul
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Başımız sağolsunda resim eklemek istemişsin olmamış. Ama kötü bir şeyse aman yükleme. Yaz geldi herkes korumaları boşverip basıyor gaza

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı DevilRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2006
    Şehir
    ÖtEkİ DüNyA Da
    Motosikleti
    SaRı ŞeYTaN MonDi
    basımız saolsun nasıl olmus

  4. #4
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    allah rahmet elesin

  5. #5
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    allah rahmet eylesin
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

  6. #6
    yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    üsküdar, zeynepkamil
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    Allah Rahmet Eylesİn. Kask Takmadilar Mi? Kaza Nasil Oldu?

    Allah Rahmet Eylesin. Kask Takmadilar Mi? Kaza Nasil Oldu?

  7. #7
    Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Topic'i kontrol ede ede açtığım için resimler hemen gözükmeyebilir. Resimleri özellikle koydum ki kask takmayanlar koruma kullanmayanlar ibret alsınlar diye. Arkadaşlar inanın orda olsaydınız bırakın kask takmayı motora bile binmezdiniz ama suç motordamı değil... Asıl meselede burda
    Okan ACAR

  8. #8
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    allah rahmet eglesin

  9. #9
    Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    bu insanlar bir kafesin içinde olsalarda ölmüş olacaklardı. suç motosiklette değil. motosiklet binicisi de daha dikkatli olmalıydı. hız yapılan bir yolu teğet geçmek en çok kaza riski taşıyan şeylerden biri. geçen her şeyi gördüğünü zannediyor.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

  10. #10
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Evet üzücü bir haber daha...kask var geçen izmirde yine iki kişinin ölümü ile sonuçlanan kazadada kask vardı sürücüde ...artçılarda zannedersem her iki kazadada kask yoktu ..işte kask sizi bu kadar korur arkadaşlar ...kafada kask var dizlik var mont var ...bu kazadad hata tamamen motorlu arkadaşta diğerindede öle idi ...adı üstünde yaya geçidi ..ama hepimiz yapıyoruz bunu değilmi...ben şahsen arada yapıyorum yaya geçidinden geçiyorum 200 m gitmiyim diye ..işte sonuç..yapmayalım geçmeyelim 200 m daha gidip 3 kere ışıkta bekliyelim ama gideceğimiz yere ulaşalım ...kafamızdaki kaska kesinlikle güvenmeyelim .kask sadece kafadan alınan darbelerde kısmi koruma sağlıyor..
    bu hepimizin başına gelebilir arabanın şöförüne üzüldüm ...belli basmış gidiyor...belliki onunda sürati fazla ..hayat boyu sürecek bi vicdan azabı ...yazık gerçekten çok yazık ...ben kendi adıma söz veriyorum bi daha yaya geçidi yok ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  11. #11
    Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    allah rahmet eylesin
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

  12. #12
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Sorun o geçitte kask takıp takmamakta değil.Yaya geçidine,geçiş önceliğinin yaya da olduğu kavşağa gaz kesmeden giren sürücüde.
    Ne yani,o aile bebek arabaları ile yaya geçidinden geçerken çarpsa idi ne değişirdi? yayalar da kaskmı takacak.Adı üzerinde YAYA GEÇİDİ BEBEK ARABASIDA GEÇER EL ARABASIDA TEKERLEKLİ SANDALYEDE GÖRME ENGELLİDE İŞİTME ENGELLİDE.

    -----------------------------
    KAZA YERİ YAYA GEÇİDİ.Ehliyeti yeni alanlar siz daha iyi hatırlarsınız,Yaya geçidine yaklaşan sürücü ne yapardı lütfen cevap.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  13. #13
    sinan1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Nisan 2006
    ALLAH rahmet eylesin...
    [B][U][COLOR="Red"]Hayatta hiç bir şeyim, Az olmadı senin kadar, Hiç birşeyi özlemedim, Seni özlediğim kadar, Sende başını alıp gitme NEOLUR.[/COLOR][/U][/B]

  14. #14
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    yaya geçitleri bildigimiz üzre yurdumuzda HİÇBİR anlam ifade etmiyor. ne işe yaradığını bilen kişi de çok azdır. o yüzden burası yaya geçidi diye güvenmeyelim ne yayayken ne motorluyken ne bisikletliyken.

    güçlü güçsüzü ezsin hakkıdır(araba daha ağır daha güçlü malum yok hakki onundur, ayni sekilde otobusler de arabalara aynini yapmakta serbesttir) mantigi hakim oldukça bu trafik kültüründe, bunları daha çok okuyacağız daha acısı bigün belki biz olacağız o yerlerde sürüklenip 150 m öteye fırlayanlar.

    ne zaman güçsüz olan korunur ve karşılıklı hoşgörü ve tolerans hakim olur trafik kültürümüze o zaman işte bu olaylar da biter.

  15. #15
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    başImıız sagolsun ama şuda birgerçekki burda suçun büyügü motüsiklet sürücüsünde....... öylebir yolda yaya geçidini kullanmaya kalkması zaten kazaya davetiye çıkarmış... sanırım yol otoban ve otobanda hız sınırı bildiginiz gibi 120 km. konuyu açan arkadaşımızda arabanın 120 km hız yaptıgını söylüyor. yani araba max. hızı aşmamız. ve bir anda önüne çıkan motosikletli biri için o hızda yapabilecek çok fazla şeyi oldugu söylenemez.
    sürücünün hatası ise yaya geçidinde yavaşlamaması!!! ama yinede bu motosikletli arkadaşın hatası oldugu gerçegini degiştirmez.
    DAHA FAZLA DİKKAT DAHA FAZLA KORUMA!!!!!!!

  16. #16
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul küçükyalı
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    vah anam vah ne yazacağımı şaşırdım! size yemin ederim motosikletle durup yada yolda yürürken' genç kardeşlerime veya kask sız kim varsa güzel dille kırmadan söylüyorum kask sız gezmeyin diye ama nasıl olacak bilmiyorum bu olayda gerçi barışın yazdığı gibi sürat var kask yok koruma yok ya giden gitti işte ya arkadaşlar deli olacağım ya yazmıyorum başka bişey bunaldım ya !Carcharoth sağol belki birileri biraz daha bilinç lenir acı haber ne kadar sağol desekte gerçek işte !rabbim rahmet eylesin ailelerine sabır diliyorum başımız sağolsun.......................................... .................
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

  17. #17
    dex_cooler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Burada hata araç sürücüsünde İHTİYAR'ın söyledikleirne aynen katılıyorum. Orası bir yaya geçidi ve hız kesilmesi gerek. Motoru kullanan yolun bir başka tarafından geçmeyi dneyebilirdi neden yaya geçidini seçsin? Böyle herifler ehliyet alıyorlar ya. Allah rahmet eylesin.

  18. #18
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı
    başImıız sagolsun ama şuda birgerçekki burda suçun büyügü motüsiklet sürücüsünde....... öylebir yolda yaya geçidini kullanmaya kalkması zaten kazaya davetiye çıkarmış... sanırım yol otoban ve otobanda hız sınırı bildiginiz gibi 120 km. konuyu açan arkadaşımızda arabanın 120 km hız yaptıgını söylüyor. yani araba max. hızı aşmamız. ve bir anda önüne çıkan motosikletli biri için o hızda yapabilecek çok fazla şeyi oldugu söylenemez.
    DAHA FAZLA DİKKAT DAHA FAZLA KORUMA!!!!!!!
    GÜZEL KARDEŞİM ORASI MESKUN MAHAL OTOBAN DEĞİL KAZA YERİNDEN 50 METRE ÖNCE---50 KM---- TABELASI VAR.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  19. #19
    kapişş_çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    karar aşaması ? :)
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı
    KAZA YERİ YAYA GEÇİDİ.Ehliyeti yeni alanlar siz daha iyi hatırlarsınız,Yaya geçidine yaklaşan sürücü ne yapardı lütfen cevap.
    bence de otomobil sürücüsünde de hata var. tek taraflı değil hata aslında. ama şu vakitten sonra yapılacak bişey gözükmüyor. nasılsa otomobil sürücüsü yakalanmış. yine de allah rahmet eylesin . üzücü bir olay gerçekten ama yapabileceğimiz bişey yok bence. buraya ne kadar yazılsa da kask takın mont giyin diye. yine de çoğunluk bildiğini okuyup sere serpe gezer. Allah a şükürler olsun ki ben bunun önemini erkenden farkettim. herkes bu kadar erken farkedebilse keşke.

  20. #20
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    bu derece şiddetli bir kazada daha fazla koruma bir işe yaramazdı. gereken sadece bilinçli kullanmak şunu, geçtiğin yere bakmalısın en basitinden. anlamıyorum yani nasıl oluyor da onu arkası açık bir geçitten fırlayıp gelen arabanın önüne inebiliyor insanlar.

    yazık olmuş 2 insana..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler