Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Enduro Sevdası ve Yeni Motorum

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı kahraman1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun,artci durumu nasil çok uzun değilde şöyle bi 60-70km de sikintisiz arabadan iner gibi olmasa da rahat bir şekilde artci sövmeden yol alma durumu varmi?
    Teşekkürler, hiç 20-30 kmden daha uzun süreli artçı almadığım için tam bilemiyorum ama kendim 1 saatten sonra kaportamı hissetmemeye başlıyorum Artçının yeri daha kısıtlı, muhtemelen aynı şey onun için de geçerli olacaktır.

    Crf'ye çantaları takıp uzun yol yapmak veya artçılı gezmek isteyenlere genelde inazuma, wolf gibi motosikletleri öneriyorum. Çünkü Crf en rahat enduro olsa da 50-60 kmden sonra pek farkettirmiyor. 'Hacı ben hep dağ yollarında giderim, patikalardan geçerim' diyen için yine mantıklı olabilir ama araziye çok az çıkılacaksa Crf almak pek de mantıklı değil diye düşünüyorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    17 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800 XRX - 2015
    Hayırlı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş. Günlük kısmından mutlaka takip ederim. Ben de aynı konuları ve masraf kısmını düşünüyorum zira benim alırsam ikinci motorum olacak ve yalnızca dağ-tepe-bayır düşünüyorum.
    Masraf konusunda ne durumudasınız? Gördüğüm kadarıyla ekip olarak farklı markalara sahip arkadaşlar var. Onlarla kıyaslayınca veya genel bakım masrafı yüksek midir?

  3. #23
    sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2007
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    Enduro cross cok keyifli istir ekiple veya yalniz her turlu dibine kadar spor eglence ozgurluk dogaya girmek dedigin gibi kimsenin olmadigi yangin yollarina tirmanmak. 2 sene yaptim toplama bir cin mali motorum vardi ama saglamdi beni hic yolda birakmadi tel ve pense yardimitla dustugunde kirilan yerleri tutturup keyfe devam goruntu en son baktigim seydi kotu yani pazar gununu tamamen yiyor evli ve cocuklu olunca zorlaniliyor biraz birde en guzel kisin yapiliyor bu is yaazin ekipmanlar icinde eriyor insan. Kisin dagda yarim metre karin icinde donumuza kadar terlerdik öyle efor harcatiyor adama en keyifli ve tehlikesiz motosiklet isi


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)