Hayırlı olsun süper bir alet bir kere bindim olay budur abii
Hayırlı olsun süper bir alet bir kere bindim olay budur abii
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
arkadaşlar allah razı olsun hepinizden allah ne muradınız varsa versin birde şu sabah bi olsa
biz bu resim ekleme işini beceremiyecez valla
hayırlı olsun dostum.. motor bayağı yakışıklı.. çekici... özellikle kadran harika görünüyo.. kazasız belasız kullanman dilegiylee..
CBR 600F Honda,
Walla ne diyelim hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.
[COLOR="Red"][B][FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]TReeArms YZF R1[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..
Bi fazercancı daha geldi
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ustat cok güzel bi makına benimde ilk düşündüğüm ve baya bir incelediğim bir makına hem otoyol delisi hem dağların keçisi....fiyatı desen cok uygun boyle bir makına için...
benim tek sorunum 1,77 boy var ayaklar saglam yere basmadı o motorda ve daha önce motor deneyimim olmadığı ıçın kısmetimize cbr 600 f cıktı seneye alabilirim hiç belli olmaz..hayırlı olsuuuun beyyyyyyyaaaa
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun motorumu aldım artık dünyanı en mutlu insanı benim yüce rapbim herkesin gönlüne göre versin e bu makinayı herkes biliyo bişe anlatmama gerk yok motora zaten rotaj aşamasında bi sorunum olursa zaden üstatlarıma sorarım herkese milyonlerca mucuk mucuk mucuk saolun
allah kaza bela vermesın...resimde ısterızzzzz.......süper motor süper insan...
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle
haaa bu arada
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6001
şu linke bi bakarsan resim eklemeyi becerebilirsin sanırım
10 numara bi alet. bir abimiz almıştı. gezdirdi biraz beni. gidişi kalkışı performansı süppppeer. 250 kadar vuruo şimdiden hayırlı olsn gerçi buzamana kadar aldın belkide. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Hayat, hâyâl..
hayırlı olsun en sevdiğim motorlardandır fazer.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun @merkez, fotoğrafları bekliyoruz
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/9356/zongshenzs20005bikepics4999249
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)