Stephen Hawking Hakkı Rahmetine Kavuşmuştur..
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Jimicim stephen hawking'in sözleri çarpıtıldı. http://time.com/5199149/stephen-hawk...h-god-atheist/
adamın yatatıcı,cennet,cehenneme inanması söz konusu değil.
mccxcix adlı üyeden alıntı
çünkü dinimiz ve inancımız gereği (siz kabul etseniz de etmeseniz de), yani ben Müslümanım diyen bir kişi için geçerli olmak üzere "Onlara ister bağışlanma dile, ister dileme farketmez. Onlara yetmiş defa bağışlanma dilesen de Allah onları asla bağışlamayacaktır. Bu, onların Allah'ı ve Rasulünü inkâr etmesinden ötürüdür.
vaybe çocuk felci aşısını bul 100 binlerce cocugu kurtar ama müslüman değilsin diye cehenneme git,
veba,çiçek aşılarını bul,veya Tesla gibi bir bilim adamı olup insanlığa hizmet et yine zerre önemi yok.Müslüman değilsin çünkü.
Kim gidecek cennete ? Anası babası müslüman diye şans eseri müslüman olanlar gidecek.
Kimseye zerre faydan yok hatta zarar ziyansın ama hiç önemli değilll müslümansın lan,daha doğarken lotuyu tutturmuşsun.
Hastalıklı zihniyet ama kime neyi anlatacaksın canına yandığımın ülkesinde!
Reklamlar
-
bu konuda ilk ben yorum yapmıştım sonra bir veya iki yorum daha yaptım silmişler. Vay be demek kendi düşüncelerine göre bazılarını silip ayar veriyorlar. Demek kendi düşünce eleklerinden süzgeçlerinden geçiriyorlar. Yorumum da hakaret yok kötü söz yok ama adminin düşünce yapısına uymuyor. Sorsan düşünce ve ifade özgürlüğünden burnundan kıl aldırmaz.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
bu konuda ilk ben yorum yapmıştım sonra bir veya iki yorum daha yaptım silmişler. Vay be demek kendi düşüncelerine göre bazılarını silip ayar veriyorlar. Demek kendi düşünce eleklerinden süzgeçlerinden geçiriyorlar. Yorumum da hakaret yok kötü söz yok ama adminin düşünce yapısına uymuyor. Sorsan düşünce ve ifade özgürlüğünden burnundan kıl aldırmaz.
oyle tabi ,burda işid militanı gibi davransan bişey yapmazlar ama biraz muhalif takıl hemen sansür.
şimdi bu mesajları da silecekler.
-
tony iommi adlı üyeden alıntı
oyle tabi ,burda işid militanı gibi davransan bişey yapmazlar ama biraz muhalif takıl hemen sansür.
şimdi bu mesajları da silecekler.
işid değilde makbul standart campusWep gibi me geldi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git