Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Tek teker Arif (Arif Razgatlıoğlu) trafik kazasında hayatını kaybetti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unlu olmak boyle bir sey. Bir kac maymunluk yaparsin herkes seni sever. Sonra sacma sapan bir hareketinle olur gidersin ilah olursun.

    Ben olene degil vututu gazliyoruz voeyy diye arkasina binen artcisi gencecik kiza uzuluyorum. Ailesine Allahtan rahmet ve sabir diliyorum.

    Bu yorumu yazarken herkesin beni gommesini goze aldim. Koyun psikolojisi benim mizacima ters.
    Eğer bahsedilen kız aynı kız ise (yaşlar aynı) kızın babası 1 ay önce Arif'e dava açmış. Aralarındaki 39 yaş sınırından dolayı kızımla sevgili olamazsın gibisinden, kızımı alıkoydu gibisinden muhabbetler dönmüş.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    her ölümcül hata yapan araç sürücüsünü öldürmek tek çözüm ama bazıları bir mermiden bile değersiz

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

    aynı şey benim babamın başına gelse düşünemiyorum, özellikle bu bozuk piskolojiyle

  3. #83
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Denizli
    Allah rahmet eylesin. Gençken sık sık ismini duyardık, müzik kliplerinde veya film çekimlerinde motosikletli sahneler oldu mu hep onun ismi geçerdi. Artçısı kızcağızın da ailesine sabırlar diliyorum, gencecikmiş kız.

  4. #84

    Üyelik
    28 Ekim 2012
    Şehir
    EsEs
    Motosikleti
    Hornet 650
    Allah rahmet eylesin.

  5. #85
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arif abiyi sahsen taniyordum. Iyi adamdi. Sevecendi, yardimseverdi. Ama tehlikeli adamdi. Benim gibi onu sahsen taniyanlar ne demek istedigimi anlamislardir. Tum motor camiasinin basi sagolsun. Ozellikle Tumay ve Toprak icin inanilmaz uzucu bir olay, ikisinin de psikolojilerini tahmin bile edemiyorum. Cok zor... Mekani cennet olsun!

  6. #86
    aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı New Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    59 yaşında halen yarış motosikletine binip ,arkandakine artislik olsun diye gazlarsan sonun böyle olur işte. Zerre üzülmedim.
    Öyle ya da böyle aramızdan ayrıldı, Allah Rahmet eylesin, arkada bıraktıklarına Allah'tan sabır diliyorum.

    Ölenin arkasından yazdığın şeyler hiç hoş şeyler değil. Ölümüne sebep olan kullanım tarzını tasvip etmeyebilirsin, belki hiçbirimiz etmeyeceğiz. Ama bu şekilde buraya yazman aynı ruhu paylaşmadığımızı gösteriyor. Lütfen kaybedilen bir canın arkasından söylediğin ve yazdığın sözcüklere dikkat et. Senin, ölümü sonrası zerre kadar üzülmediğin insan için burada üzülen çok kişi var, en azından onlara bir saygın olsun.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------

    İnsanlar nasıl otomobilde yada daha büyük ulaşım araçlarında yolcu pozisyonunda iken geçirilen kazalarda hayatlarını kaybediyorlarsa, motosiklette artçı olan kişinin hayatını kaybetmesinde de şaşılacak ya da farklı bir tepki gösterilecek durum görmüyorum, hiç kimse bir diğerini silah zoruyla artçı alarak oturtmuyor, herkes bu tehlikenin farkında. Benim tepki verdiğim konu, yazılan hoş olmayan şeyler; Arif o kızı zorla mı alıkoyup arkasına oturttu? O kız arif ile arasındaki yaş farkını bilmiyor muydu sevgili olurken? Geçin bu boş konuşma ve yazışmaları, motosiklete de binmeyin zaten o da şeytan işi... Herkesin farklı bir dünyası var. Bu dünyalara saygılı olun, baktınız hoşunuza gitmiyor, o halde başınızı başka tarafa çevirin. Tepkinizi o dünyaları paylaşmayarak verin. Hiç kimse bir başkasını yaşam şeklinden ötürü yargılamamalı. Kaybettiğimiz her iki can için bir kere daha Allah'tan Rahmet ve arkada bıraktıklarına sabır diliyorum. Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.
    killingroad bunu beğendi.

  7. #87
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    allah rahmet eylesin. ben okadar kaza gördüm yıllarca böyle parçalanmış motosiklet görmedim motor blogu bi tarafa ön teker bir tarafa https://www.sondakika.com/haber/habe...du-2-10249163/ tüm camianın başı sağolsun.

    Toprak kardeşimize ve tüm yakınlarına allah sabır versin.

    Önemli not: Forumda ölen kişilerin arkasından laf atanlar iyice çoğaldı. Böyle iyi olmuş oh olmuş gibi ifadeler kullanan herkesin allah belanı versin. Terbiyesiz şeref yoksunu kişiliklersiniz.
    YasinC ve Shrieker bunu beğendiler.

  8. #88
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2016
    Bir arkadaşım vardı,düşmanın varsa ver altına bir motor,bir gün mutlaka ölecektir derdi.Bunu söyleyen kişininde altında 650cc motor vardı.Çok kötü bir ölüm.Hepimiz öleceğiz ama bu şekilde olmasın.

    Gazipaşada araçlar dengesiz yola çıkarlar,gelen giden kimsenin umrunda olmaz.Hatta yola bakmadan çıkan bir sürü inek var.Zaten o yolda 90km hız bile çok çok süratli bir hız.Daha yüksek hızlarda yol kontrolü mümkün olmayan bir yer.Ve en kötüsü hız yaptıkları yer bir ilköğretim okulunun önü.Araçlada burda karşılaşıyorlar.Ya aracı görmedi yada araç birden önlerine çıktı.Motorcu arkadaşlar guruplar halinde sahil yolunu kullanıp gurup toplantıları yaparlar.Umarım o yolda kimse gazlamaz.Ölen öldü zatende olan kalanlara oldu.

  9. #89

    Üyelik
    03 Ocak 2014
    Arkadaşlar hepimizin başı saolsun, Allah başta oğlu Toprak'a ve tüm ailesine sabırlar versin. Fakat bu işin maalesef iyi motorcu kötü motorcu olmaktan çok, tedbirli ve emniyetli motor kullanmakla ilgisi var. Savcılığın olay yeri raporuna göre şehir içersinde aşırı hızlı araç kullanımı var zaten bu motorun kaza sonrası halinden de belli. Hız kadar başka önemli bir konu da maalesef ne Rahmetli Arif ne de kız arkadaşının kaskları takılı değişmiş ! Yılların da sürücüsü olsanız maalesef bu işin şakaya gelir yanı yok. Hepimiz iki teker üzerindeyiz. Siz ne kadar iyi olursanız olun, kurallara uyumazsak ve üstüne üstlük trafik kurallarına uyulmayan, motora saygı gösterilmeyen bir ülke de araç kullanıyorsak, ne yazıktır ki bu sonlar kaçınılmaz oluyor. Hepimizin tekrar başı saolsun.

  10. #90
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Yıllardır her ölümlü SS kazası sonrası foruma yazdığım yazıyı tekrar edeceğim.

    Trafik güvenliğini tehlikeye atarak araç kullanan insanlar(!), hem kendine hem de bana maddi ve manevi zarar veren bu tiplerin her gün birinin bir gün hepsinin kimseye zarar vermeden kendi başlarını yemelerini diliyorum.

    Yetiştirdiği 2 sporcu evlat için kendisine minnettar olmakla birlikte, kimse kusura bakmasın, gidişinde kimseye zarar vermemiştir umarım.

    En sağdan 180 km/h hız ile gelip benim arabama yapıştıracaksın, öleceksin, maddi olarak bana zarar verdiğin yetmemiş gibi bir de senden sonra ben aylarca belki yıllarca mahkemelerde koşturacağım, belki tutuklanacağım.

    Yoo dostum yo
    New Shamy ve Karalı bunu beğendiler.

  11. #91

    Üyelik
    10 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Sevenlerine de Allahtan sabır diliyorum.
    Bu forumda ölen kişinin arkasından, “doğal seçilim, zerre üzülmedim, iyi ki başkasını öldürmemiş, öyle yaparsan böyle olur işte” vs şeklinde yapılan yorumlardan hep rahatsızlık duymuşumdur. Ama bu konuda gördüğüm üzere vefat eden kişi eski ve ünlü bir motorcu olunca bir kaç istisna dışında farklı yorumlandığını görüyorum.

    Bunlardan ders çıkaralım, haksız olduğunu bilsek de sövmeden saymadan ders çıkaralım.
    aquarist4 bunu beğendi.

  12. #92

    Üyelik
    27 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Allah Rahmet eylesin.




  13. #93
    Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2012
    Şehir
    BURSA/ESKİŞEHİR
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Allah rahmet eylesin.
    Geride kalanlara sabırlar versin.

  14. #94
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. O'nu hep lise yıllarımda ki, bordo renkli ZZR-1100 ü ile hatırlarım.
    Hızlıydı, kaskı yoktu v.s. konularına girmeyeceğim, hanginiz bazen tehlikeli bir hareket yapmıyorsunuz trafiktei arabayla, motorla ya da hatta yaya iken?
    Bir diğer konu ise, Gazipaşa trafik konusunda bu yakın çevrede en dikkat edilmesi gereken yerlerden biridir. Seralardaki havayı ve zirai ilaçları aşırı solumaktan mıdır nedir?

  15. #95
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    kask takmamış denilmiş ama mevtanın son resmine bakınca kask taksa da bir fayda sağlamayacağı belli oluyor.

  16. #96
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2016
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. O'nu hep lise yıllarımda ki, bordo renkli ZZR-1100 ü ile hatırlarım.
    Hızlıydı, kaskı yoktu v.s. konularına girmeyeceğim, hanginiz bazen tehlikeli bir hareket yapmıyorsunuz trafiktei arabayla, motorla ya da hatta yaya iken?
    Bir diğer konu ise, Gazipaşa trafik konusunda bu yakın çevrede en dikkat edilmesi gereken yerlerden biridir. Seralardaki havayı ve zirai ilaçları aşırı solumaktan mıdır nedir?
    Gazipaşa bir köy gibi,küçük bir ilçe.Herkes bir birini tanır.Son yazdığın cümle hiç hoş değil.Beğenmiyorsan gelip uğrama beldemize.

  17. #97
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2006
    Şehir
    İzmir/Basmane-Üçyol Hatay Adana Ceyhan
    Allah Rahmet eylesin

  18. #98
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    normalde bu tür kaza fotoğraf ve görüntülerini izlemem ama bazı şeyler yazıldı merakıma yenik düştüm.
    Fotosu olan arkadaş bana da gönderebilir mi rica etsem .

  19. #99
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2011
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bahsi gecen kaza fotografini pm atarsaniz sevinirim.Cok feci bir kaza

  20. #100
    54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2013
    Şehir
    Sapanca
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normalde bu tür kaza fotoğraf ve görüntülerini izlemem ama bazı şeyler yazıldı merakıma yenik düştüm.
    Fotosu olan arkadaş bana da gönderebilir mi rica etsem .
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsi gecen kaza fotografini pm atarsaniz sevinirim.Cok feci bir kaza
    Bence görmeseniz daha iyi
    F54 bunu beğendi.
    İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)