Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dev sanatçı KAYAHAN `ı kaybettik

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Türk müziğinin acı kaybı. Büyük usta Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan'ın hayatını kaybettiği haberini ilk olarak şarkıcı Suat Suna duyurdu.Yumuşak doku kanseri tedavisi gören efsane sanatçı Kayahan yoğun bakımda tedavi görüyordu.

    Nilüfer konserini iptal ederek, instagram'da şu notu paylaştı: "Beni affet Manisa yapamadım. Canım çok yanıyor. Yakında beraber olmak dileğiyle Allah'a emanet olun..."
    Büyük Usta Kayahan, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Kayahan, uzun süredir amansız hastalıkla boğuşuyordu.
    Yumuşak doku kanserine yakalanan ve kemoterapi gören Kayahan, 23 Mart'ta hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sanatçı, durumunun kötüleşmesi üzerine 25 Mart'ta yoğun bakıma alınmıştı. Kayahan'ın ölüm haberinin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

    Suat Suna twitter hesabından "Bugün kara bir gün... Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta'sını... Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın..." diye yazdı.

    KAYAHAN'IN ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANDII

    Büyük usta, dev sanatçı Kayahan’ın ölümüyle ilgili bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Acıbadem Maslak Hastanesi’nden yapılan açıklamada, "Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti" denildi.

    ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ...

    66 yaşındaki ünlü sanatçının tedavisini yürüten Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, "Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik" dedi

    Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Nahit Çakar, "Hastamız bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Büyük ustaydı kendisi, Allah rahmet eylesin :/
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  3. #3
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Allah rahmet eylesin. Büyük sanatçıydı. Şarkıları yüzyıllarca dinlenecektir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)