Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

bodrum'da motosiket kazası

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Kaza, saat 21.00 sıralarında sosyetenin tatil mekanı olarak bilinen Göltürkbükü kavşağı yakınında meydana geldi. Bahçıvan olarak yeni başladığı işine gitmek üzere yola çıkan 35 yaşındaki Şaban Kaplan, oğlu 8 yaşındaki Efekan Kaplan ile 48 K 8304 plakalı motosikletle yola çıktı. Eşi Aylin Kaplan'ın çalıştığı eve 100 metre mesafede baba ile oğlunun bulunduğu motosiklete 34 EK 0779 plakalı lüks bir otomobil arkadan çarptı. Kasksız oldukları öğrenilen baba ve oğlu yere düşerek yaklaşık 100 metre sürüklendi.

    KAZAYA BAKMAYA GİTTİ EŞİ İLE OĞLUNU KANLAR İÇERİSİNDE BULDU
    Aylin Kaplan, çalıştığı evin yanında olan kazaya bakmak için çıktığında eşi ile oğlunu kanlar içinde yerde yattığını görünce gözyaşlarına boğuldu. Genç kadının feryatları yürek dağlarken, çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, 8 yaşındaki Efkan Kaplan'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Şaban Kaplan ise sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası sinir krizi geçiren Aylin Kaplan'da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şaban Kaplan, hastanede tedavi altına alınırken yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    SÜRÜCÜ SU İÇTİ KAÇTI
    Görgü tanıklarının ifadesine göre kaza sonrası, otomobilden çıkan ve adının 39 yaşındaki E.K. olduğu öğrenilen İstanbullu tekstilci işadamının su içtikten sonra telefonla çağırdığı bir otomobile binerek olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Jandarma olay yerinde terk edilen otomobilin üzerinde inceleme yaptı. Aracın, işadamı E.K.'nın eşi Y.K.'ya ait olduğu belirlendi. Sürücü E.K.'nin şortlu, saçları dökük, iri yarı olduğu ve terliklerini şoför mahallinde bırakarak kaçtığı belirlenirken jandarma ekipleri, verilen eşkale uygun olarak sürücüyü aramaya başladı.
    Olaydan sonra büyük şok yaşayan Aylin Kaplan'ın yanında çalıştığı Hatice Demirkulu "Şaban Dalaman'dan gelip benim yanımda bahçelerde çalışmaya başlamıştı. Akşam yemeğini eşi ve çocuğu ile yiyecektik, birden evin önünde bir ses duyduk, kaza olduğunu anlayıp yardım için dışarı çıktığımızda kazanın benim işçimin başına geldiğini görünce şok olduk. Sürücünün olay yerinden kaçtığını öğrendik" dedi. Efekan Kaplan'ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


    KAYNAK:http://www.ensonhaber.com/luks-otomo...013-08-14.html


    http://www.ensonhaber.com/luks-otomo...013-08-14.html
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Bodrum Göltürkbükü yolu üzerinde dün gece meydana gelen trafik kazasında, Torba istikametine giden 34 EK 0779 plakalı lüks aracın, önünde bulunan aracı sollarken çarptığı 48 K 8364 plakalı motosiklette bulunan 8 yaşındaki Efekan Kaplan ve babası 35 yaşındaki Şaban Kaplan hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından kaçan sürücü iş adamı 39 yaşındaki E.K.’nın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlatmıştı.
    İstanbul'da tekstil işiyle uğraştığı öğrenilen iş adamı E.K., bugün öğle saatlerinde avukatları ve akrabalarıyla Bodrum Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Edinilen bilgiye göre, E.K.'nın tatil için Göltürkbükü beldesinde bulunduğu ortaya çıktı.

    "ÇOK ÜZGÜN VE PİŞMANIM"
    Avukatları nezaretinde adliyeye gelen E.K., savcılıkta verdiği ifadede, "Minibüsü sollamaya çalışırken önümdeki motosiklet sola aniden dönüş yaptı. Ben motosikleti son anda fark ettiğim için çarpmaktan kurtaramadım. Çok üzgünüm ve çok pişmanım. Ömür boyu vicdan azabı çekeceğim. Olay yerinde çevrede bulunanlar bana tepki gösterdikleri için oradan ayrılmak zorunda kaldım.” şeklinde konuştuğu öğrenildi.
    Kazada hayatını kaybeden minik Efekan ve babası Şaban Kaplan'ın cenazeleri, yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere Dalaman ilçesine bağlı Bozbel köyüne gönderildi. Köyde kılınan cenaze namazının ardından, baba ve oğlun yan yana toprağa verildikleri öğrenildi.
    Öte yandan, jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada, Şaban Kaplan’ın ehliyetsiz olduğu ve kazaanında baba, oğlun kasksız oldukları tespit edildi. Bu arada, E.K.’nın savcılıktaki ifadesi yaklaşık 5 saattir devam ediyor. (CİHAN)

    kaybak:http://haber.mynet.com/yasam/baba-ogula-carpip-olduren-isadami-teslim-oldu-762769-1?utm_source=Mynet_HomePage_3
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

  3. #3
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Yazık ya, çok üzüldüm... Şerefsiz çarpıp kaçıyor birde. Yok, insanlık ölmül bu devirde. İnşallah yıllarca hapishanelerde sürünür diyeceğim ama sanmıyorum ! ! .


    Şerefsiz nasıl vurduysa artık, araç çarpmanın etkisiyle ne olmuş

    Video:
    http://www.haberler.com/motosiklete-...937130-haberi/

    Şaban kalplan, babası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiş. Mekanı cennet olsun . . .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)