geçmiş olsun playboy-77 mesut

bayram tatili için ailesinin yanına gelen mesut bayramın 1. günü arkadaşının ısrarına dayanamayıp arkadaşına ait olan kanuni tiger ile bir tur atmak istemiş fakat yalova - izmit yolunda (özdilek önü) zincirin atmasıyla motosiklet kitlenmiş ve malesef kaza geçirmiş... az önce kendisinden aldıgım habere göre sag kolu çıkmış bacagında ise asfalt yanıgı varmış.. bunun dışında saglıgı gayet iyi..

geçmiş olsun mesut allah beterinden korusun :rendeer::rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok geçmiş olsun. Mesut'un önemli birşeyinin olmaması bizim için sevindirici bir haber. Acil şifa diliyorum kendisine.

böle bir topic açılmasını istemezdim ama malesef benimde başıma geldi.ufak bir şansızlık beni bu hale getirdi.yinede full koruma olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.netin başına bugün geçtiğim için anca sizin haberiniz oldu.kolumda ağrı olduğu içinde pek yazamıyorum.benim adıma kuyucadısına sonsuz teşekkürler.ayrıca öğrenip öğrenmez ziyaretime gelen deli_mavi arkadaşımada teşekkür ederim.fakat herşeye rağmen motorsiklet diyorum.İKİ TEKERİ ÇOK SEVİYORUMMM :cherry:

Geçmiş olsun dostum. İyi ki giysilerin tamammış...

geçmiş olsun arkadaşım :rendeer: allah beterinden saklasın...

Büyük geçmiş olsun.... hep koruma, full koruma, daima güvenli sürüş... ucuz atlatılmış bir kaza...

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
Bu olay herkese ders olsun ki..
Önce koruma sonra motoru çalıştırma..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun en kötü kaza bu olsun bir daha allah yaşatmasın verilmiş sadakan varmış diyelim Mesut

Motosikleti
ZX12R
gecmis olsun..allah cc tekrarini yasatmasin..:pale:

umarim en kisa zamanda iyilesirsin..:rendeer:

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
allah beterinden korusun kardeşim
ucuz atlatılmış bir kaza daha her zaman full koruma full dikkat:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar