Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen bi vakayı anlatmak istedim.Dün 1 arkadaşımda kaldım bugün beraber sabah kalktık erkenden(Gece 4 te uyumuştuk)KAhvaltı için dışarıdan bişeler alalım dedik uğraşmayalım die.Neyse çıktık 1-2 km sonra kozyatağından aldık 1 pastaneden Nevaleleri çıktık arkadaşın mahalleye gelmek üzereyken Scoteri kendi kullanmak istedi(Daha önce deneyimi yok ilkkez ben 2-3 kez bindirdim kısa süre kullandı).Neyse Bende verdim yine kırmadım.Yenisahra trio Konutlarının orda yol çalışması var Lanet..Ordan geçtik falan geldik bu ağaoğlu yeni yapılan konutların oraya geldikki evi düzergahındayız işte U Dönüşü vardı arkadaşım dönü gaz a bi bastı scoter uçtu resmen direksiyonuda toparlayamadı takk biz yerdee

Ben arkadaydım düştük işte..ordan şantiyeden adamlar geldi saolunlar ilgilendiler onun dizi kanıo benim kol vs..arkadaki araçlar durdu hemen herkes bakınıo biz yerlerde Bembeyaz abartısız toz ve topraktan.üst baş dağıldı Falan kanıo her taraf ama sıyrık..Ben hemen scoterri kenara aldım soğuk kanlılıkla bi yandanda arkadaşıma bkıotum.benim başıma daha önce geldiği için birazda Tecrübem var yani Soğuk kanlılıkla durdum ve ona durumunu sordum o arada kötüyüm dedi dizim kötü dedi.Bayılcam gibiyim falan dedi..Hemen ambulans çağırdık..O arada ambulans gelene kadar ben kalktım scotere baktım

..Bi yandan can 1 yandan mal..Daha taksitlerini ödüyorum ya..Gittim bunun işyerine haber verdi gelemicek die..Zaten iş yeride trioda..sonra ordan çıktım yanına geldim tekrar durumunu sordum yatıo öle boylu boyunca..he gazete allmıştık bide onu koydu başının altına cadde kenarında Yatıo.Ben gittim ewinin anahtarını verdi kimliğini almam için o halde motor içle acısı aynı ben gibi..onlaı aldım geldim tekrar..Sonra o arada ambulans gelmişti beni beklemişler falan.banada baktı Dr sende gel dedi scooterle takip et bizi dedi..Bende dedimki Kusura bakmayın ben kullanacak halde(psikolojide)diilim...Ordan birine tanımadığım hatta ağaoğlunda çalışan 1 adam ver bana çekiyim gel al dedi..Telini aldım falan.Çıktık ambulance ile hastaneye..kan aldılar-tahlili-rontgen falan bide o halde ben her ikimizle uğraşıorum sonuçları al barkot çıka vs..falan falan vs..Temiz çıktı 23 saat sonra çıktık geldik ewlerine..Bahsettiğim arkadaşım scoter alcaktı 1 dahaki ay falan..benden heveslendi öle..Derken bu olaydan sonra caydı..Dioruzki Her işte 1 hayır var ya..Belki o scooter alsaydı çok kötü 1 kaza edip başını derde sokabilirdi...çok geç olabilirdii....
Bu arada Epy uzun yazdımm...dalmışım...Sonra beraber bişeler atıştırdık ben ewime geldim oda ewinde kaldı..motorumda cizikler mevcut Bariz görünen

Bunlar geçermi 1 yöntemi var mı*Gerçi servisine götürmem lazım..aksamında bişe yok lakin dış görünüş itibari ile bedbaht..Çİzik çatlama falan Dizboyu..! bide polis tutanak tutu falan bu gibi durumlarda sigortasın varya motorun para falan ödenirmi karşılanırmı?Biz kendimiz düştük gerçi..Ehliyetim yok sorun çıkarmı öle bişeye Başvurma durumun olsa??
Teşekkürler okuyanlara..Asla başınıza Gelmemeli..Bunada Şükürr